inzercia, predaj, predám, bazár

Tescoma pekáč

Kategória: Ostatné

Predám kvalitný pekáč z nerezovej ocele s poklopom a vyberateľnou mriežkou. Pekáč je oválneho tvaru, dlhšia strana meria 38 cm. Veľmi dobrý stav ( podobný produkt v aktuálnej tescoma ponuke:
). Dohoda na cene možná.
Tescoma pekáč
Podobné inzeráty
Súprava na kvasenie TESCOMA DELLA CASA 1000 ml + Vložka
Súprava na kvasenie TESCOMA DELLA CASA 1000 ml + Vložka na kvasenie TESCOMA DELLA CASA Pôvodná cena 23
Súprava na kvasenie TESCOMA DELLA CASA 5000 ml + závažie
Súprava na kvasenie TESCOMA DELLA CASA 5000 ml + TESCOMA DELLA CASA, Závažie na kvasenie, 3 ks Stav - Ako nové Pôvodná cena pohár - 26 závažie - 19 kvasenie / fermentovanie / fermentácia
Tescoma PURITY MicroWave
Predám riad na varenie v mikrovlnnej rúre Tescoma PURITY MicroWave. Použité iba pár krat. * Hrniec na zemiaky a chipsy * Miska na omelety a volské oká * Miska na varené vajcia Cena dohodou. Iba osobný odber v Bratislave.
pekáč
Predám oválny pekáč Gusseisen Bräter Coast Iron Roaster 5 litrový červenej farby. Je úplne nový, kvalitný, vôbec nepoužívaný, odolný voči vysokým teplotám. Vhodný na sporák aj do rúry. Cena za pekáč je 50 €.  Možný odber ihneď, podmienka je osobný odber, vzhľadom na to, že pekáč je ťažšej váhy. Odpovedajte reakciou na tento inzerát - mailom, na SMS nereagujem. .
pekáč
Predám oválny pekáč Gusseisen Bräter Coast Iron Roaster 5 litrový červenej farby. Je úplne nový, kvalitný, vôbec nepoužívaný, odolný voči vysokým teplotám. Vhodný na sporák aj do rúry. Cena za pekáč je 50 €. Možný odber ihneď, podmienka je osobný odber, vzhľadom na to, že pekáč je ťažšej váhy. Odpovedajte reakciou na tento inzerát - mailom, na SMS nereagujem.
Hlinený pekáč - Rímsky hrniec
Predám málo používaný hlinený pekáč, takmer ako nový. Vnútri glazúrovaný. Rozmery: 30x24x8cm Žilina a okolie môžem doviesť Hlinený pekáč, pekáč, rímsky hrniec, varenie, gril