inzercia, predaj, predám, bazár

THULE - Coach 276 - VeloCompact 926

Kategória: Príslušenstvo

Predam nosic bicyklov na tazne zariadenie znacky Thule, model Coach 276 totozny s modelom VeloCompact 926, model Coach ma strieborny ram a modernejsie zadne svetla.

Nosic na bicykle mam cez 2 roky, pouzil som ho asi len 3x na prepravu bajkov do servisu, je bez poskodenia v stave NOVEHO, cena 540e PEVNA! NEZJEDNAVAM! Uzamykatelny kazdy jeden bicykel vratane nosica.

Technické parametre:
Kapacita: 3+1
Nosnosť: 60kg
Hmotnosť: 21kg
Konektor: 13 pólový
Upnutie: rýchloupínací systém
Uzamykanie nosiča: áno
Uzamykanie bicyklov: áno
Sklopenie: áno
Odnímateľné ramienka: áno
Nastaviteľná šírka: áno
Výsuvné svetlá: áno
Skladanie vertikálneho rámu: áno
Vhodný na e-bicykle: áno

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule Coach 276 vychádza z modelu VeloCompact 926. jediný rozdiel je farebné rozlíšenie vertikálneho rámu a svetelnej optiky do modernejšieho vzhľadu. Nosič vo verzií Coach je prioritne určený pre predaj v sieti špecializovaných showroomov.
THULE - Coach 276 - VeloCompact 926
Podobné inzeráty
THULE - Coach 276 - VeloCompact 926
Predam nosic bicyklov na tazne zariadenie znacky Thule, model Coach 276 totozny s modelom VeloCompact 926, model Coach ma strieborny ram a modernejsie zadne svetla. Nosic na bicykle mam cez 2 roky, pouzil som ho asi len 3x na prepravu bajkov do servisu, je bez poskodenia v stave NOVEHO, cena 540e PEVNA! NEZJEDNAVAM! Uzamykatelny kazdy jeden bicykel vratane nosica. K nosicu nemam adapter na 4 bicykel. Technické parametre: Kapacita: 3+1 Nosnosť: 60kg Hmotnosť: 21kg Konektor: 13 pólový Upnutie: rýchloupínací systém Uzamykanie nosiča: áno Uzamykanie bicyklov: áno Sklopenie: áno Odnímateľné ramienka: áno Nastaviteľná šírka: áno Výsuvné svetlá: áno Skladanie vertikálneho rámu: áno Vhodný na e-bicykle: áno Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule Coach 276 vychádza z modelu VeloCompact 926. jediný rozdiel je farebné rozlíšenie vertikálneho rámu a svetelnej optiky do modernejšieho vzhľadu. Nosič vo verzií Coach je prioritne určený pre predaj v sieti špecializovaných showroomov.
Nosič bicyklov Thule VeloCompact 3 (926)
Predám použitý nosič Thule Velo 3 compact 926, pre 3 bicykle, možnosť dokúpenia adaptéra na 4.bike. Bez poškodenia, dôvod predaja-potrebujem Velospace XT 3 939. Možná aj výmena s doplatkom 50-100€.
Montážny kit Thule 3061
Montážny kit Thule 3061 pre strešné nosiče k vozidlám s pevnými montážnymi bodmi: HYUNDAI i30, 5-dr Hatchback, 07–11; KIA Cee’d, 5-dr Hatchback, 07–11; KIA ProCee’d, 3-dr Hatchback, 08–13. Kit je určený k: Thule Wingbar Evo 118 + Thule Rapid System 753 alebo Thule WingBar Edge 9594 alebo Thule SquareBar Evo 118 + Thule Rapid System 753 alebo Thule SlideBar 891 + Thule Rapid System 753 alebo Thule ProBar Evo 390 + Thule Rapid System 753
Kupim / Thule VeloCompact 926-1 / adapter na 4 bicykel
Kupim adapter na 4 bicykel Thule VeloCompact 926-1
Nosič byciklov na ťažné zariadenie Thule Velocompact 926
Predám nosič byciklov na ťažné zariadenie Thule Velocompact 926, nový - zabalený v pôvodnom neotvorenom obale
Strešný box THULE VECTOR M BLACK/TITAN
Ponúkam na predaj nový box so zárukou. V dvoch farbách - čierna alebo titan. Objem: 360l Rozmery: Dĺžka/šírka/výška:212 cm/88 cm/33 cm Strešné boxy Thule Vector sú nástupcami boxov prémiovej rady Dynamic a Excellence. Boxy Vector prichádzajú s dizajnom, ktorý dodáva každému automobilu výrazný vzhľad. Nízky profil a mierne klesajúca predná časť pomáhajú vytvárať kompaktnú líniu s modernými vozidlami aby si udržali čistý vzhľad. Thule Vector bol ocenený cenou IF Design Award v produktovej kategórií od World Design Guide. Interiér boxu má integrované dve automatické osvetlenia a odnímateľnú plstenú výstelku spodnej časti boxu pre lepšiu ochranu lyží alebo prepravovaného nákladu. Vnútorná časť veka je bielej farby čo v kombinácii s LED svetlom zjednodušuje manipuláciu s batožinou v noci. Výstelku je možné z boxu vybrať a v prípade potreby vyčistiť. Thule Vector M Titan má rozmery 212 x 88 x 33 cm, objem 360l a umožňuje prepravovať až 5 párov lyží s max.dĺžkou 185 cm či 3-4 snowboardy. Ak vám tieto rozmery nevyhovujú, pozrite si veľkostné verzie boxov Thule Vector L a Alpine. Boxy sa vyrábajú v dvoch farebných prevedeniach: čierna metalická a titánová. Vlastnosti Thule Vector: Thule Vector je možné otvárať z oboch strán. To znamená nielen jednoduchý a ľahký prístup k batožine, ale tiež ľahšiu montáž strešného boxu na strešné nosiče. Veko boxu je vystužené prídavnými výstuhami, takže otváranie a zatváranie boxu je pohodlné a nenáročné. Strešný box Thule Vector má trojbodový zámok ovládaný systémom SlideLock, vďaka ktorému je možné zatvoriť a uzamknúť box jednou rukou. Zamykací systém má bezpečnostnú poistku, ktorá zabezpečuje, že kľúč je možné vybrať zo zámku iba vtedy ak všetky uzamykacie body sú pevne uzavreté. Pre pohodlnú manipuláciu s vekom je box vybavený ergonomicky tvarovanými madlami. Predsunutá poloha boxu na streche auta Vám zaručí bezpečný prístup do kufra s minimálnym rizikom kontaktu dverí auta s vekom boxu. Thule Vector je vybavený patentovaným systémom pre rýchlu montáž boxov Thule PowerClick, s ktorým namontujete box ľahko a bezpečne. Je vybavený indikátorom momentu dotiahnuti. Stačia 4 otočenia a upínacie čeľuste sa utiahnu okolo tyče strešného nosiča. Kompletná montáž je hotová za niekoľkých minút. Vhodný pre všetky typy strešných nosičov.