inzercia, predaj, predám, bazár

Tienidla

Kategória: Starožitnosti

Nahradne tienidla velke biele 35e....modre 13e...oranzove 10e...ostatne 5e kus..sklenene koralky 10e ..
Tienidla
Podobné inzeráty
Retro tienidla.
Predam tieto retro tienidla na lampu.Tienidla su zachovale,boli pouzivane.Tienidla niesu poskodene.Cena za jedno tienidlo je 2 eura.K cene je treba pripocitat postovne,pripadne osobny odber.V pripade zaujmu prosim zavolajte,na sms nereagujem.
Duet zo 60. rokov
Predám krásne zachovalé zariadenie domácností 60. rokov. Spoločenský stôl Tatra Pravenec: - pevný, drevo zdravé, čisté, nádherný, funkčný. Rozmery: š - 50cm d- 105cm v - 56cm Cena 50,-Eur 3 ramenný luster Humpolec. - ohýbané drevo, tienidlá bez poškodenia. Funkčný. Pôvodné tienidlá na tomto lustry sú tie biele. V prípade záujmu viem vymeniť za vlnkované tienidlá s oranžovými pásikmi. Cena 45,-Eur Pri kúpe stola aj lustra možná dohoda na cene.
Veľké tienidlá na svetlo 2 ks - sklo na lampu
Predám tienidlá na svetlo 2 ks. Priemer otvoru 9 cm. Priemer tienidiel 24 cm. Cena: za 1 ks/5 eur Pozri aj moje iné ponuky.
Predám tienidla na petrolejove lustre
Predám tienidla na petrolejove lustre info na tel.cisle
Luster šesťramenný ohýbané drevo
Ponúkam na predaj zachovalý, šesť ramenný luster, ČSSR - Humpolec. Ohýbané drevo. Na jednom tienidle je malý, nebadateľný "pavúk", ostatné tienidlá nepoškodené, funkčný, vyčistený, vykonaná revízia el. zapojenia,stačí zavesiť a obdivovať. Možnosti svietenia 3+3. Drevená ohýbaná kostra ,tienidlá v tvare kalichov pekný fukčný dizajnový kúsok 50-60 roky. Výška 59cm Cena 65Eur Posielam aj poštou precízne zabalené.
predané Starožitná anglická mosadzná stolová lampa
predané Starožitná anglická mosadzná stolová lampa + látkové tienidlo Ťažká noha lampy a na nej sú 2 ramená na 2 žiarovky Tienidlo je možné ľahko odmontovať a vymeniť za iné - odkrúti sa krúžok na vrchu. Svetlo sa zapína/vypína priamo kábli. !!! Do lampy je vhodná iba žiarovka s bajonetovým závitom - môžem takú ponúknuť. Lampa je FUNKČNÁ a s novou slovenskou elektrickou koncovkou. Značka : BHS, Made in Britain Výška lampy bez tienidla je 52 cm, rozpätie ramien 28 cm. Celková výška lampy aj s tienidlom je 52 cm. Priemer podstavy je 12 cm. Samotné tienidlo má výšku 22 cm a spodný priemer tienidla je 38 cm. Tienidlo má oválny tvar s priestorom na dve ramená lampy, je zložené z 2 vrstiev a vystužené pevným kovovým rámikom. Bez poškodenia, minimálna patina veku. Cena je 75 € + pošta. Môže byť aj osobne v Malinove kúsok od Ba.