inzercia, predaj, predám, bazár

Tienidlo na kočik

Kategória: Ostatné

Darujem univerzálne tienidlo na kočík- na vaničkový alebo športový, keď je bábo otočené k mamine.
Natiahne sa od rúčky smerom k strieške.
Obec Lančar.
Tienidlo na kočik
Podobné inzeráty
Macrame tienidlo na luster/lampu "Lorain"
Makramé tienidlo na luster v natural farbe. Tienidlo je zhotovené z 5mm bavlnenej šnúry, na kovovom základe. Priemer tienidla je 30cm, dĺžka je cca 40cm. Pozor - tienidlo sa predáva bez uchytenia (teda bez točených šnúr a kábla) - predávam tienidlo samotné (prípadne viem zohnať čistý kábel s objímkou na žiarovku). Cena za tienidlo je 75€. Posielam buď po platbe vopred na účet, ale aj dobierkou, cena poštovného sa však líši. Možný je aj osobný odber v Košiciach. :) Kontakt: email: less.macramess.kontakt@ facebook: less.macramess instagram: less.macramess Pozri si aj ďalšie moje inzeráty. :)
tienidlo na kocik
predam tienidlo na kocik univerzalne
Espiro Art športový kočík vo viacerých farbách
Kompaktný kočík Espiro ART, najľahší v rade – váži iba 6 kg! Ideálny na prechádzky v meste a na cestovanie. Jediným pohybom ruky sa dá zložiť do malej kocky. Ľahko sa prenáša a skladuje. Sedaciu časť má dostatočne priestrannú s moderným systémom nastavenia operadla do rôznych polôh alebo do úplného ľahu. Všetky kolesá sú vybavené tlmením nárazov. Predné kolesá sa otáčajú na 360o ose a dajú sa zaistiť. Kočík má ergonomickú brzdu „zastav a choď“ a priestranný kôš na doplnky a nákup. Spolu s nastaviteľnou opierkou na nohu môžete pre svoje dieťa vytvoriť dostatočný priestor na spanie. Madlo na kočíku sa dá jednoducho odpojiť. Rukoväť je vyrobená z ekokože. Kabína má vetracie okná na zaistenie vetrania v teplých mesiacoch, a sú zabezpečené sieťkou. Látka z ktorej je kočík vyrobený je nepremokavá a chráni pred UV žiarením. Kabína má prídavný štít, ktorý chráni pred vetrom, dažďom a slnkom. Kočík je dodávaný s nánožníkom, aby sa dieťa v chladnejších dňoch cítilo príjemne. Je možné dokúpiť špeciálnu tašku na kočík do ktorej kočík zabalíte a dá sa niesť ako batoh alebo kufor na kolieskach. Maximálna nosnosť 15 kg. Rozmery: V rozloženom stave (VxDxŠ):100x73x48 cm V zloženom stave (VxDxŠ): 28x61x48 cm Váha: 6,2 kg Doplnky: nánožník nákupná taška madlo
Kočík Bebetto Murano
Ponúkam na predaj kočík 3-kombinacia, Bebetto Murano, vajíčko Maxi Cosi až do 13kg. Kočík je vo výbornom stave,bez poškodenia. Používanie vidno len na kolesách. Kočík spĺňa všetky požiadavky bezpečnostnej normy EN 1888:2004 Exkluzívny model značky Bebetto. Spojenie zaujímavých látok s eko-kožou. Naši dizajnéri vytvorili tento kočík pre náročnejších používateľov. Model Murano sa vyznačuje kombináciou moderného dizajnu a vysokou funkcionalitou. Nový a ľahší systém skladania konštrukcie, väčší objem príručnejtašky, prírodný a priedušný matrac vo vaničke s netkanou kokosovouvýplňou. To sú len niektoré z mnohých vymoženosti ktoré sme použili pre našich veľkých aj malých užívateľov. Multifunkčný detsky kočík vhodný od narodenia do troch rokov (alebo do 15 kg). Moderná ľahká hliníková konštrukcia s prednými otočnými kolesami zaisti ľahkú manipuláciu s kočíkom. Hlboká verzia vhodná od narodenia do cca 6 mesiacov (alebo 9 kg), športová verzia vhodná od 6 mesiacov do 3 rokov (alebo do 15 kg). Priestranný nákupný košík s praktickým krytom. - Nízkoprofilové nafukovacie kolesá s ložiskovými puzdrami, - Predné otočné kolesa s ľahkým ovládaním, možnosť aretácie v nerovnom teréne. - SystémSAS (Shock Absorption System) výrazne eliminuje otrasy prenášajúce sa do kočíka - FunkciaDMS (Direction Memory System) - pamäť smeru jazdy - udrží koleso v polohe, v akej bolo pred stratou kontaktu s povrchom a eliminuje vibrácie kolies počas jazdy. - Zadný tlmič kolies je absolútnou novinkou v našich kočíkoch. Vďaka nemu bude vaše dieťa chránené pred otrasmi v nerovnom teréne. - Inovatívny systém rýchleho skladania konštrukcie nespôsobí problémy dokonca ani laikovi. - Regulácia stupňa odpruženia a regulácie výšky rukoväte. - Bezadaptérový systém Clik-Clak. - Vanička vhodná už od narodenia do 6 mesiacov. - Polohovateľný mäkký matrac. - Sklápacia strieška s vetracím okienkom. - Výškovo nastaviteľné madlo pomocou kĺbového mechanizmu / 76 – 113 cm /. - Praktická rukoväť v strieške pre ľahké prenášanie. - Samostatný nánožník so zapínaním na zips k vaničke. - Športová sedačka otočná v smere aj v protismere jazdy. - Polohovateľná opierka chrbta až doľahu. - Polohovateľná opierka nôh. - 5-bodové bezpečnostne pásy s mäkkými chráničmi. - Odnímateľné bezpečnostné madlo. - Vyrobené z veľmi kvalitného materiálu odolného voči oteru. Súčasťou kočíka je: Hlboká vanička a športová sedačka ,taška na rukoväť kočíka , pláštenka, návleky na kolesá , sieťka proti hmyzu. Najlepšie osobný odber.
Kuchynske tienidlo - lampa.
Kuchynske tienidlo - lampa.Horny kruh 10 cm priemer lampy 40 cm. Cena: 4 eura Osobne prevzatie v Ke. Nereagujem na SMS.pozrite si vsetky moje inzeraty.
Growbox HOMEBOX KOMPLET 400W + 600W
Predám 2 málo používané kompletné growboxy 400W + 600W... 400wattovy set obsahuje: stan HOMEBOX AMBIENT Q100 100x100x200, tienidlo Adjust-A-Wings DEFENDER Medium, Digitálny predradník Lumatek 400W, výbojky Lumatek, ventilátor PRIMA KLIMA CTRL 125 - 400m3/h - Ø125mm - regulátor + termostat, pachový filter, 4 oscilačné ventilátory Monkey Fan, teplomer, digitálny časovač a príslušenstvo...cena kompletu 500 € 600wattovy set obsahuje: stan HOMEBOX AMBIENT Q120 120x120x200, tienidlo Adjust-A-Wings DEFENDER Medium, Digitálny predradník Lumatek 600W, výbojky Lumatek, ventilátor PRIMA KLIMA CTRL 125 - 400m3/h - Ø125mm - regulátor + termostat, pachový filter, 4 oscilačné ventilátory Monkey Fan, teplomer, digitálny časovač a príslušenstvo...cena kompletu 600 € + predám nepoužitý PH a EC meter + kalibračné roztoky, skladovací roztok, PH down roztok...cena 70 €