inzercia, predaj, predám, bazár

TILTA Wooden Handles

Kategória: Ostatné

Predám TILTA Wooden Handles - rucky vhodné ku kamere , alebo ostrenie. - vid foto

Cena na shope - 350 eur

Moja cena 280 eur

Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozpredávam techniku.
TILTA Wooden Handles
Podobné inzeráty
Tilta Float - nerozbalené
Predám Tilta float systém: Nerozbalený. Čakal som na to tri mesiace a keď mi tento kufrík prišiel, už som si to aj rozmyslel... nechce sa mi do toho. Ešte som tomu dal šancu či si to nerozmyslím cez sviatky... ale myslím že to nevyužijem... tak radšej nech to nerozbalené ide niekomu kto sa na tento systém točenia chce dať. Kúpene 9. septembra 2022 v Bratislave. Cena fixná: 1350,- Prosím nepíšte mi ak to chcete za menej (nebudem odpovedať), rovno si to niekde kúpte za menej. Ďakujem za pochopenie.
Tilta lens - support
Predám lens support tilta na tilta cage -drziak metabones/viltrox s klietkou. Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozpredávam techniku.
Tilta FF-T03 15mm Follow Focus with Hard Stops
Predám manuálne ostrenie Tilta. Velmi pevné. Prelzovacie rameno súčasťou. Povodna cena 650 eur cca. Možnosť vyskúsť v KE. Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozpedávam techniku.
TILTA 15mm LWS Baseplate Type I
Predám TILTA 15mm LWS Baseplate Type I- Používaný v setupe s bmpcc4k. Super stav. Pridávam zdarma 2x 15 mm rods. cena na shope 161 eur moja cena 130 eur Pozri aj ďalšie inzeráty. Rozpredávam techniku.
Tilta NPF battery plate
Predám TILTA F970 Battery Plate, plné funkčný, ma len škrabance z bežného používania. Hliníkový diel s indikátorom modrej diody. Používal som tov kombinácií s BMPCC4K. Aktuálna cena online 47 eur. Moja cena 30 eur.
Tilta Mattebox 4x4 MB-T03 kompendium
Predám profesionálny tilta swing away mattebox na 4x4 filtre, z uhlíkových vlákien s nízkou váhou a vysokou odolnosťou vrátane hornej klapky, adaptérov pre rôzne objektívy a s úchytom pre 15mm rig systém. Má otočné držiaky filtrov, takže je vhodný aj na polarizačný filter. pôvodná cena okolo 600 eur. ( dôvod predaja: nepoužívam, rozpredávam techniku