inzercia, predaj, predám, bazár

Tinitus liečba bylinnými lepkami

Kategória: Zdravie a krása

Na podporu liečby tinitu (ušný problem a pískanie) sa prilepia rastlinné lepky na 12 hodín pod ucho.Vid foto. Zmierňuje problem s u ušami.(6ks)
Tinitus liečba bylinnými lepkami
Podobné inzeráty
Meranie zdravotného stavu Energy wave system
Vyhodnocovanie zdravotného stavu EWS zariadením, ktorý zhodnotí pri meraní človeka 150 položiek informácií o zdravotnom stave: - srdce, mozog a nervy, - fyzickú kondíciu, pľúca, - tráviaci systém, pečeň a žlčník, - funkcia pankreasu, glukóza, obezita, - imunitný systém, - endokrinológia a štítna žľaza, - gynekológia a prsia, - ľadviny, - choroby kostí, reumatické choroby, - stopové prvky, aminokyseliny, koenzýmy, - parazity, ťažké kovy, jedy a toxíny, - alergény, pokožka, kolagén, - funkcie očí a uší, - Meridiany Takýmto vyhodnotením zdravotného stavu zistíte, čo je potrebné podchytiť a liečiť akútne, alebo je potrebné doplniť a dať do harmónie rôzne parametre, hodnoty, rozsah potrebných a životne dôležitých látok pre organizmus človeka. Je možnosť konzultácie a doporučenia následnej harmonizácie a uzdravovania tých oblastí, ktoré sú akútne, alebo potrebujú vašu pozornosť a uzdravenie. K dispozícii je tím odborníkov z rôznych oblastí, lekár, antiparazitálna liečba a poradenstvo, suplementálna liečba, frekvenčná a vibračná liečba mikroprúdom, liečba chromoterapiou - kryštálmi a svetlom podľa čakier. Pre prípadné bližšie informácie, alebo priamo objednanie sa na zhodnotenie vášho zdravotného stavu zavolajte na uvedené telefónne číslo: Merania zdravotného stavu sa uskutočňujú priamo v Košiciach, v prípade vycestovania v súvislosti s meraním zdravotného stavu, konzultácie a liečenia je podľa dohody oboch strán. So želaním krásneho dňa ????
Ambulancia liečby
Teraz liečba aj online napíšte mi na moju stranku ambulancia10. a ja vám podľa toho čo mi napíšete čo Vám je a ja Vám liek pošlem... ambulancia10. V našej ambulancií liečby teraz ponúkame možnosti liečby pri rôznych ochoreniach od depresii po chronické ochorenia metódami ako je SU-JOK, akupunktúra, obstreky, infúzna liečba teraz s letnou zľavou v hodnote 15€ pri celkovej cene vyšetrenia nad 50€. Liečba aj pomocou homeopatie na všetky druhy diagnóz je možnosť liečby s pomocou kombinovaných ošetrení ako SU-JOK, infúzna liečba a ďalšie poďla aktuálneho stavu klienta/pacienta. Garantujeme ústup symtomómov a choroby pri dodržaní liečebných metód. Ordinačné hodiny Streda,Štvrtok-od 8:30-15:00 1.mája 2680/19, Snina Pod záštitou: álii Balažiovej Poverený doktor alternatívnej medicíny: Dr.h.c.Mgr.Tomáš Bača,RSHom,MPH,PhD Objednávať sa môžete telefonicky na čísle Môžete sa pozrieť aj na našu web stránku:
Meranie zdravotného stavu Energy wave system
Meranie, diagnostika zdravotného stavu prístrojews Košice I - Sever 15 € Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 8. 11. 2022 (č. 36299942) Vyhodnocovanie zdravotného stavu EWS zariadením, ktorý zhodnotí pri meraní človeka 150 položiek informácií o zdravotnom stave: - srdce, mozog a nervy, - fyzickú kondíciu, pľúca, - tráviaci systém, pečeň a žlčník, - funkcia pankreasu, glukóza, obezita, - imunitný systém, - endokrinológia a štítna žľaza, - gynekológia a prsia, - ľadviny, - choroby kostí, reumatické choroby, - stopové prvky, aminokyseliny, koenzýmy, - parazity, ťažké kovy, jedy a toxíny, - alergény, pokožka, kolagén, - funkcie očí a uší, - Meridiany Takýmto vyhodnotením zdravotného stavu zistíte, čo je potrebné podchytiť a liečiť akútne, alebo je potrebné doplniť a dať do harmónie rôzne parametre, hodnoty, rozsah potrebných a životne dôležitých látok pre organizmus človeka. Je možnosť konzultácie a doporučenia následnej harmonizácie a uzdravovania tých oblastí, ktoré sú akútne, alebo potrebujú vašu pozornosť a uzdravenie. K dispozícii je tím odborníkov z rôznych oblastí, lekár, antiparazitálna liečba a poradenstvo, suplementálna liečba, frekvenčná a vibračná liečba mikroprúdom, liečba chromoterapiou - kryštálmi a svetlom podľa čakier. Pre prípadné bližšie informácie, alebo priamo objednanie sa na zhodnotenie vášho zdravotného stavu zavolajte na uvedené telefónne číslo: Merania zdravotného stavu sa uskutočňujú priamo v Košiciach, v prípade vycestovania v súvislosti s meraním zdravotného stavu, konzultácie a liečenia je podľa dohody oboch strán.
Predám hyperbarickú kyslíkovú komoru - (HBOT)
Predám hyperbarickú kyslíkovú komoru (HBOT) s tlakom 1,3ATA. Dôvod predaja, objednávka komory v ktorej sa dá sedieť. Používaná len v domácom prostredí dvoma osobami. kupovaná zo stránky : Hyperbarická komora sa v súčastnosti viac a viac využíva na liečbu niektorých chorôb ako aj anti-agingu. pozitíva : • Znižuje počet leukocytov (bielych krviniek) • Zvyšuje kyslík a výživné látky dodávané do celého tela • Čistí telo od nahromadených toxínov • Stimuluje imunitný systém • Zlepšuje koncentráciu a pamäť • Podporuje hojenie, spomaľuje starnutie • Posilňuje srdce a pľúca • Zlepšuje metabolizmus, podporuje trávenie • Odstraňuje bolesti hlavy a migrénu • Spálite 400 – 600 kalórií počas jedného sedenia • pozitívne výsledky : Pred a pooperačná liečba pri ortopedických operáciách • Pred a pooperačná liečba u cievnych operáciách • Osteoporóza • Neurologické ťažkosti • AIDS • Diabetes • Mrtvica • Depresia • Chronická únava, zlepšuje kvalitu spánku a funkcie mozgu • Lupus • Psoriáza • Autizmus • Popáleniny nad 20 % druhého stupňa a viac • Ťažké ušné infekcie • Porucha sluchu (náhla hluchota, tinitus) • Produkcia Interleukinu II. • Gamma interferony (protirakovinové látky) • Erektýlna dysfunkcia – tvorba nových ciev Použite v: 1. Salón krásy a kúpele 2. Športové strediská 3. Klinika 4. Domáce použitie 5. Wellness centrum Cena 5500€ bez DPH ( plus dohoda ) vrátane stojanu, kyslíkového koncentrátora, matracov. Pôvodná cena 11 000€ s DPH. Aktuálne v rozloženom stave, v prípade dohody vieme doniesť a zložiť. Pozrite aj ostatné moje inzeráty. Kontakt cez mobil / email / sms - viber Ak nedvíham , pošlite prosím správu, volať prosím len v rámci 08:00 - 17:00, Ďakujem aktualizované 21.12.2022
Ambulancia liečby
V našej ambulancií liečby teraz ponúkame možnosti liečby pri rôznych ochoreniach od depresii po chronické ochorenia metódami ako je SU-JOK, akupunktúra, obstreky, infúzna liečba teraz s letnou zľavou v hodnote 15€ pri celkovej cene vyšetrenia nad 50€. Liečba aj pomocou homeopatie na všetky druhy diagnóz je možnosť liečby s pomocou kombinovaných ošetrení ako SU-JOK, infúzna liečba a ďalšie poďla aktuálneho stavu klienta/pacienta. Garantujeme ústup symtomómov a choroby pri dodržaní liečebných metód. Ordinačné hodiny Streda,Štvrtok-od 8:30-15:00 1.mája 2680/19, Snina Pod záštitou: álii Balažiovej Poverený doktor alternatívnej medicíny: Dr.h.c.Mgr.Tomáš Bača,RSHom,MPH,PhD Objednávať sa môžete telefonicky na čísle Môžete sa pozrieť aj na našu web stránku:
Dermapero
Predám derma pero, nastaviteľná hĺbka a rýchlosť vpichov ihiel. V cene balenia 3 ks nahradných ihlových nadstavcov. Aplikácia: 1. Odstránenie jaziev vrátane akné, odstránenie kožných výrastkov 2. Omladenie a lifting pleti 3. odstránenie vrások, strií 4. Anti-aging 5. Liečba celulitídy, jej zníženie alebo až odstránenie 6. Liečba vypadávania vlasov 7. Liečba hyperpigmentácie