inzercia, predaj, predám, bazár

Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini Kick & Play Tiny Farm

Kategória: Hračky

Predám hraciu deku Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini Kick & Play Tiny Farm, používanú veľmi málo, je ako nová, synčeka nebavila. Pôvodná cena bola 70€, predám za 15€.
Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini Kick & Play Tiny Farm
Podobné inzeráty
Tiny Love detská hracia deka
TINY LOVE Gymini Deluxe Tiny Princess Tales hracia deka s hrazdičkou Predám túto krásnu a obľúbenú detskú deku na hranie.Vaše dieťatko si ju v top stave bez akéhokoľvek poškodenia, všetko je oprate. Hracia deka je vhodná pre deti od narodenia. Súčasťou je závesný vtáčik, ktorý má nahratých 20 melódií o celkovej dĺžke 30 minút. Posuvný stredový diel umožňuje prispôsobenie hrazdy, ktorú je možné úplne odňať. Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini Tiny Princess Tales je vhodná do každého interiéru. Píšte iba vo vážnom záujme ďakujem. Osobný odber.
Hracia deka TINY LOVE s hrazdou Slnečný deň
Krásne farebná deka TINY LOVE s veselými obrázkami a skrytými aktívnymi prvkami. Na deku sa inštalujú dve hrazdy, na ktorých sú zavesené hračky. Deka rozvíja všetky zmysly dieťaťa zábavnou formou. Rozmer: 84 × 75 cm. Rozmer balenia a špecifikácie: Pre koho: pre dievčatko, pre chlapčeka Pre vek: 0–3 mesiace, 3–6 mesiace Hudba: Nie Deka s hrazdou: ano Rozmer: 84 × 75 cm Deka používaná pol roka. Jedna hračka chýba (žaba). V balení sú teda 3 + zrkadielko
Tiny Love Hracia deka
Predam Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini. Cena 38 Eur
Tiny Love Hracia deka
Predam Tiny Love Hracia deka s hrazdou Gymini. Cena 24 Eur
Hracia podložka Tiny love
Ponukam na predaj detsku hraciu podložku Tiny love. Hracia deka Tiny Love s rôznorodými aktivitami a unikátnym posuvným stredovým dielom, ktorý umožňuje prispôsobiť hrazdu veku dieťaťa, hranie na brušku a pod. Hudobný box v tvare vtáčika so svetielkami hrá 20 rôznych melódií v celkovej dĺžke 30 minút a je možné ho používať aj samostatne. Závesné odnímateľné hračky a množstvo ďalších aktivít priamo na deke stimulujú rôzne zmysly dieťaťa. Deku je možné používať s hrazdou aj samostatne. Rozmer 86×76cm Vhodné od narodenia.
Detská hracia deka
Predám hraciu deku / hrazdicku pre bábätká. Poskladané a zabalenú v originál krabici. Deka na hranie je vyrobená z mäkkej farebnej tkaniky s výplňou vo vnútri. Hracia deka obsahuje rôzne hračky, ktoré podporujú rozvoj zmyslov a motoriku dieťaťa. Na dečke sú hrkálky, imitácie zrkadiel, farebné figúrky a pod. Farebné figúrky môžu po odopnutí slúžiť aj ako samostatná hrkálky. Šetrné pranie. Vyrobené z najkvalitnejšieho na dotyk príjemného farebného materiálu. Vhodné od prvých dní narodenia. 1. Použitie ako klasická hracia deka s hrazdičkou s dvoma Hrazdičky a závesnými hračky. Dieťa ležiace na chrbte, dosahuje za zavesené farebné hračky 2. Použitie ako hracia deka s hrazdičkou a zloženými okrajmi deky ako ohrádka Po zopnutí okrajov deky vytvoríte príjemnú ohrádku, v ktorej sa dieťa cíti bezpečne. Vysoké okraje nedovolí, aby sa dieťa pri hre pregúlil na podlahu. 3. Použitie deky ako hracia ihrisko s balónikmi     imitácia zrkadiel u hračiek na hrazde     plyšové zvieratká     loptičky Rozmery: – dĺžka 92 cm (od hlavy korytnačky) - šírka 70 cm - výška 49 cm - Výška mriežky 21 cm - Priemer guličky cca 5 cm