inzercia, predaj, predám, bazár

Tiny love koliska

Kategória: Ostatné

Predám Tiny love koliska a kresielko v jednom. Ma tri polohy. Nedostatky su vidiet na poslednych dvoch fotkach...neovpluvnuje to funkcnost kresielko.
Tiny love koliska
Podobné inzeráty
Tiny Love kresielko 3v1
Tiny Love Ležadlo 3v1 Rocker Napper je unikátne ležadlo Tiny Love na hranie, spanie aj kŕmenie: Ležadlo možno ľahko jednou rukou premeniť na hojdaciu kolísku s rovným dnom a zdvihnutými bočnicami pre spanie bábätka. 3 možnosti náklonu hracieho ležadla. Hudobný box s rôznymi melódiami a svetielkami, zavesené hračky, možnosť jemného vibrovania. Vo fixnej polohe možno použiť ako stoličku na kŕmenie. Nepoškodené , vid foto . Osobný odber Kosice a Kosice okolie . Pripadne pošlem kuriérom , prevod dopredu . Mám aj ine veci pre detičky , pozri ďalšie inzeráty .
Detská kolíska
Predám detskú kolísku TINY LOVE 3-in-1 Rocker Napper Grey,používaná cca 1 rok. Podrobný popis aj s pôvodnou cenou nájdete napr. na: Kolíska je rozložená a zabalená v pôvodnej krabici,preto fotky z eshopu.
Detská kolíska Tiny Love
Predám používanú detskú kolísku Tiny Love. Všetko plne funkčné a opraté.
Lehatko a kolíska 6v1 Tiny love so strieškou
Predám minimálne používanú kolísku (lehatko) vhodnú od narodenia po 9kg. Kolíska vibruje, svieti, vydáva zvuky a pesničky. Dá sa nastaviť od úplného ľahu až skoro do sedu. Vhodné aj pre detičky ktoré ešte nesedia sami a už dostávajú prikrmy. Lehatko je možné nastaviť na hojdacie ako kolísku prípadne dat do pevnej polohy. Súčasťou sú 2 závesné hračky a strieška, ktorú oceníte v lete alebo pri uspavani bábätka. Pôvodná cena bola 149eur. Kolíska je bez poškodení v TOP stave.
Hracia deka TINY LOVE - SAFARI
Predam hraciu deku znacky TINY LOVE - SAFARI vo vybornom stave. Gratis k tomu ponukam malu hraciu deku do auta ci kocika. Hracia deka obsahuje 6 drobnosti na zavesenie a na deke sa nachadzaju dalsie veci na hranie: zrkadlo, 2 samostatne hryzatka v tvare listov, 3 zvieratka - aligator, vtacik a tiger, farebna hrkalka, farebne satenove stuhy, elektronicka hracka so zvukom a svetlami. Vsetko funkcne. Deka sa da prat v pracke. Preferujem osobny odber v Bratislave alebo v Zarnovici. Postou posielam az po prevode penazi na ucet.
Kolotoč nad postieľku Tiny love s projekciou
zn. Tiny love má tri možnosti využitia ako hudobný kolotoč nad postieľku, detskú lampu a svetelnú projekciu. 9 melódií v 3 sekciách, celková dĺžka 30 min. nepretržitej hudby. 3 pekné plastové zvieratká s možnosťou zavesenia i samostatného hrania. Zabalené v originál krabici. Iba osobný odber BA.