inzercia, predaj, predám, bazár

Tlačiareň

Kategória: Ostatné

Predám multifunkčnú tlačiareň Epson L3151 Wifi
tankovanie farieb+náhradné farby.
Tlači v čiernej farbe bez závad vo farebnej len červená.
Tlačiareň
Podobné inzeráty
Najlacnejšia mobilná VRP tlačiareň s ročnou licenciou
Predám mobilnú tlačiareň Print&Go pre virtuálnu registračnú pokladňu VRP pre Andorid zariadenia (aplikácia Pokladnica), PC alebo notebook. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Návod na použitie - Ročnú licenciu pre jedno zariadenie (mobil/tablet) Šikovná tlačiareň Print&Go je síce malých rozmerov ale vydrží veľa. Je vyrobená z odolného plastu a jednoduchá na použitie. Pomocou Bluetooth sa pripojí k vášmu Android inteligentnému telefónu alebo tabletu v priebehu sekundy a tak je vždy pripravená pre rýchlu tlač. Tlačiareň má vlastnú batériu vďaka ktorej nie ste obmedzovaný elektrickým zdrojom napájania. Batéria vydrží dni alebo aj týždeň bez nabíjania v závislosti od intenzity tlače. Skvelá pre podnikateľov, ktorí potrebujú jednoduchú a rýchlu tlačiareň alebo potrebujú byť mobilný. Tlačiareň je schopná poňať väčšiu rolku papiera s priemerom 50mm, čo predstavuje návin papiera až 20 metrov. To je dostatočná kapacita pre dennodennú potrebu. Rolku s termopapierom preto je treba menej často meniť. Pomocou aplikácie Bločkomat je možné túto tlačiareň použiť pre Virtuálnu registračnú pokladnicu. Tlačiareň prichádza s ročnou licenciou. Tlačiareň môžete využiť aj pre viac zariadení/IČO súčasne. Nakoľko sa licencia spojí so zariadením (mobil/tablet) na ktorom bola aktivovaná, stačí si dokúpiť na ďalšie zariadenie ďalšiu licenciu alebo licenciu od daného mobilného zariadenia odpárovať a zaregistrovať ju pre nové zariadenie. Licencia nie je viazaná na konkrétnu tlačiareň. S jednou licenciou viete tlačiť na ľubovolnom počte tlačiarní. Toto nové zariadenie vám viem poslať poštou na dobierku (cena 6 EUR s DPH) alebo si ho viete vyzdvihnúť po dohode osobne v Bratislave a v Pezinku.
Predám novú tlačiareň Epson L3151
Predám multifunkčnú tlačiareň Epson L3151 s bezdrôtovým pripojením a možnosťou tlače, skenovania a kopírovania. Táto tlačiareň je v skvelej kondícii a vynikajúco funguje. Je vhodná pre domáce použitie, malé kancelárie a študentov, ktorí potrebujú tlačiť a skenovať svoje dokumenty. Tlačiareň Epson L3151 vám umožňuje tlačiť s vysokým rozlíšením až do 5760 x 1440 dpi a s rýchlosťou tlače až 33 strán za minútu. Okrem toho, tlačiareň Epson L3151 obsahuje funkciu duplexného tlačenia, čo znamená, že môžete tlačiť na oboch stranách papiera a ušetriť tak čas a peniaze. Tlačiareň je vybavená aj skenerom s rozlíšením až 1200 x 2400 dpi a kopírovacou funkciou, ktorá vám umožňuje rýchlo a jednoducho vyrobiť kópie svojich dokumentov. Tlačiareň Epson L3151 má tiež možnosť pripojenia k vašej WiFi sieti, takže môžete tlačiť a skenovať z akéhokoľvek zariadenia vo vašej sieti. Použil som ju len parkrát a mam ju asi pol roko. Je trošku zaprašená ale inak je v perfeknom stave.
Nástenná tlačiareň
Ponúkame na predaj nástennú tlačiareň značky Printx. Tlačiareň printx je schopná vytlačiť akýkoľvek dizajn na vnútorné a vonkajšie steny v žiarivých pestrých farbách vo vysokom rozlíšení. Tlačiareň printx používa prvotriedne farby, ktoré sú bezpečné a zdraviu nezávadné. Výsledná tlač je vodeodolná, a odolná proti poškriabaniu. Stálosť farby tlače v interiéri je až 7-10 rokov v exteriéri 5-7 rokov. Tlačiareň printx tlačí bez ohľadu na štruktúru povrchu: omietka, tehla, sadrokartón, sklo, kov, drevo, kameň, plast, dlaždice, betón a iné materiály (exteriér, interiér). Kontaktujte nás pre spoluprácu a začnite Vaše nové ponikanie vo Vašom regióne. Poskytneme Vám kompletné školenie a všetok potrebný materiál k tomu aby ste rozbehli Vaše nové podnikanie s tlačiarňou printx. Printx vertikálna nástenná tlačiareň: Rozlíšenie tlače: 720x540dpi, 720x720dpi ,720x1080dpi, 720x1440dpi, 720x2880dpi Maximálne rozmery tlače: Výška: 2,75 m; Šírka: bez obmedzenia Náplň: UV atrament (Black, Cyan, Magenta, Yellow, White) -dodávané k tlačiarni Rozmery tlačiarne: Dĺžka: 36 cm, Šírka: 6 cm, Výška: 240 cm Hmotnosť: Rám: 15 kg; Kolaje: 12,5 kg/ks
Sumup terminál + tlačiareň
Z dôvodu zrušenia prevádzky predám komplet výbavu k VRP2- sumup terminál spolu s tlačiarňou. Tlačiareň a terminál boli kúpené v septembri 2022. Tlačiareň má aj ochranný obal! Sú v bezchybnom stave, v originálnaj krabice. Cena tlačiareň+ terminál: 60€
Mini termo tlačiareň
Prenosná mobilná tlačiareň s rozlíšením 58 mm, bezdrôtová tlačiareň Bluetooth, mini termo tlačiareň, podpora WIN + Android + IOS. Nová. Cena pevná.
3D tlačiareň - Ender 3 max
Predám 3D tlačiareň Ender 3 max . Tlačiareň je vybavená všetkými vylepšeniami aké sa dali kúpiť , tlači naozaj pekne len sa jej treba trošku povenovať.. vykalibrovať a tak . Tlačiareň je trosku obúchaná keďže som ju mal veľa razy rozobranú, skrz lepších dielov a farba sa odrela. Predávam so všetkým vybavením aj s materiálom na tlač . V prípade dalších otázok volajte na číslo . Pri rýchlom jednaní , dohoda možná.