inzercia, predaj, predám, bazár

Tlačiareň výčetky pro počítačky bankovek GLORY

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Thermo tlačiareň výčetky pre počítačky bankoviek GLORY USF 51, GFS 100, GFS 120, GFR 220.


Profesionální zařízení - vyrobce KYOSHA, France.
Vysoká spolehlivost a dlouhodobá životnost zařízení.

- Termální tisk
- Tichý provoz
- Rychlost tisku až 50mm / s.
- Termální papír, šířka 58 mm, délka 20m
- Nízká váha
- Vysoké rozlišení
- Komunikační port RS 232, USB
- Napájecí adaptér 230V / 9V

Původní cena: 350 €.

Nyní pouze 50€.


Možnosť zaslať prepravnou spoločnosťou alebo osobné odovzdanie v Českých Budějoviciach.

V nabídce také počítačka bankovek Glory USF 51E2.
Tlačiareň výčetky pro počítačky bankovek GLORY
Podobné inzeráty
Počítačka bankoviek Glory USF 51 E2
Predám hodnotovou počítačku bankovek Glory USF 50-51. 7mi měnová verze: CZK, EUR, USD, GBP, PLN, HUF, HRK Výrobce: GLORY LTD., Japan. Jednoduchá obsluha, rychlost. Umožňuje celodenní provoz. Možnost přidání externího zákaznického displeje. Původní cena 129.000 Kč. Nyní 840€ + DPH 21%. Plátci DPH mohou zakoupit bez DPH - nutná platba z firemního účtu. Podobné jako počítačka bankovek Glory GFS120. V nabídce více kusů. Předání v Českých Budějovicích.
Počítačka bankoviek Glory USF 50-51
Predám hodnotovou počítačku bankovek. 7mi měnová verze: CZK, EUR, USD, GBP, PLN, HUF, HRK Výrobce: GLORY LTD., Japan. Jednoduchá obsluha, rychlost. Umožňuje celodenní provoz. Možnost přidání externího zákaznického displeje. Původní cena 129.000 Kč. Nyní 840€ + DPH 21%. Plátci DPH mohou zakoupit bez DPH - nutná platba z firemního účtu. Podobné jako počítačka bankovek Glory GFS120. V nabídce více kusů. Předání v Č. Budějovicích.
Displej pre počítače bankoviek GLORY
Predám plne funkčný externý displej vrátane kábla určený pre: Počítačka bankoviek: Glory USF 50, Glory USF 51, Glory GFS 120, Glory GFS 100. Mám na predaj 5 kusov. Cena: 70€. Možnosť zaslať prepravnou spoločnosťou alebo osobné odovzdanie v Českých Budějoviciach. Displey, Display, Displaj
Ručná tlačiareň samolepiacich štítkov
Bez chyby, je potrebné dokúpiť TZ pásku šírky 12 mm s dĺžkou 4m . Nie je súčasťou. Ani napájací kábel nieje súčasťou. Popisovač štítkov Brother PT-H105 Ručná tlačiareň samolepiacich štítkov značky Brother vhodná predovšetkým na jednoduché označenie v skladoch, kanceláriách a všade tam, kde je vyžadovaná evidencia či rýchlo využiteľné popisky. Tlačiareň sa chváli veľmi jednoduchým používaním, ktoré zaistí dokonalý vzhľad štítkov šírky od 3,5 mm až do 12 mm. Môžete vytvárať menovky, štítky na zakladače, adresné a prepravné štítky či štítky na CD a DVD médiá. Všetko je možné jednoducho vytvárať pomocou klávesnice priamo na ručnej tlačiarni. Tlačiareň je okrem jednoduchého používania a univerzálnosti tiež veľmi rýchla. Dokáže vytlačiť až 2 cm štítku za jednu sekundu. Veľmi poteší technológia priamej termotlače, ktorá znižuje prevádzkové náklady za toner a atrament. Zariadenie je možné napájať sieťovým adaptérom, ktorý nie je súčasťou tovaru, ale je možné ho dokúpiť, alebo alkalickými batériami 6 x AAA (LR03). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (následne si zavoláme) alebo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Na zmeškané hovory nereagujem.
Počítačka bankoviek ProfiBANKER 2550 MG-UV-IR
Najvyššia úroveň detekcie falzifikátov bankoviek na trhu! Detekcia falzifikátov bankoviek moderným multi detekčným systémom pomocou Magnetického (MG), Ultrafialového (UV) a infračerveného (IR) laserového optického detekčného systému a kontroly rozmeru bankovky- Výherca najlepšie vybavené počítačky bankoviek cena / výkon v roku 20, 21, 22. Zaistenie dokonalej ochrany proti falšovaným alebo poškodeným bankovkám. Prispôsobené najnovším EUR bankovkám. Určené pre všetky svetové meny bankoviek a stravných lístkov. ProfiBANKER 2550 MG-UV-IR ponúka ako jediný na trhu Hodnotové počítanie bankoviek. Nepočíta teda iba kusy, ale aj hodnotu bankovky napríklad zvolíte 5 € a počítačka vypočíta celkovú hodnotu, napr. 5 x 5 EUR = 25 EUR. Následne môžete zmeniť hodnotu bankovky a pokračovať v pričítanie. Ak si prajete počítať iba kusy, stačí vypnúť Hodnotové počítanie. Spoľahlivosť č.1- Rýchlosť 1000 bankoviek za minútu a Záruka 3 roky Vysokorýchlostná počítačka bankoviek, dokáže spočítať až 300 bankoviek, šekov a stravných lístkov. Rýchlosť počítania 1 000 bankoviek za minútu. Navrhnutá pre všetky svetové meny a stravné lístky. Motory a elektronické komponenty s vysokou životnosťou. Záruka 3 roky! Profi výbava už u základného modelu, pričítanie bankoviek a balíčkovanie Rozmerný LCD displej vám presne povie, čo potrebujete: počet počítaných bankoviek -kusů aj hodnotu bankoviek a konkrétne nastavenie detekce- UV, MG, IR, nastavenie BATCH- balíčkov a ADD pripísanie do počtu. Stlačte jednoducho tlačidlo ADD- pridať a počítačka automaticky navyšuje celkový počet počítaných kusov aj hodnotu bankoviek. Stlačte BATCH- balíčkovanie a zadajte požadovaný počet bankoviek a počítačka sa automaticky pozastaví vždy, keď tento balíček spočíta. Funkcia DD- Kontrola rozmeru bankovky- Stratila sa Vám v balíčku menšej bankovka? Žiadny problém, počítačka bankoviek odhalí menšiu hĺbku bankovky v balíčku. - Externý displej v balení, Štetec na čistenie od prachu Počítačka peňazí bola kupovaná v akcii 30.05. 2022, bola málo používaná a je na ňu 3 ročná záruka. Dôvod predaja, zmena zamestnania a je už nevyužitá.
Počitačka penazí ProfiBANKER 2550 MG-UV-IR
Detekcia falzifikátov bankoviek moderným multi detekčným systémom pomocou Magnetického (MG), Ultrafialového (UV) a infračerveného (IR) laserového optického detekčného systému a kontroly rozmeru bankovky- Výherca najlepšie vybavené počítačky bankoviek cena / výkon v roku 20, 21, 22. Zaistenie dokonalej ochrany proti falšovaným alebo poškodeným bankovkám. Prispôsobené najnovším EUR bankovkám. Určené pre všetky svetové meny bankoviek a stravných lístkov. ProfiBANKER 2550 MG-UV-IR ponúka ako jediný na trhu Hodnotové počítanie bankoviek. Nepočíta teda iba kusy, ale aj hodnotu bankovky napríklad zvolíte 5 € a počítačka vypočíta celkovú hodnotu, napr. 5 x 5 EUR = 25 EUR. Následne môžete zmeniť hodnotu bankovky a pokračovať v pričítanie. Ak si prajete počítať iba kusy, stačí vypnúť Hodnotové počítanie. Vysokorýchlostné počítačka bankoviek, dokáže spočítať až 300 bankoviek, šekov a stravných lístkov. Rýchlosť počítania 1 000 bankoviek za minútu. Navrhnutá pre všetky svetové meny a stravné lístky. Motory a elektronické komponenty s vysokou životnosťou. Rozmerný LCD displej vám presne povie, čo potrebujete: počet počítaných bankoviek -kusů aj hodnotu bankoviek a konkrétne nastavenie detekce- UV, MG, IR, nastavenie BATCH- balíčkov a ADD pripísanie do počtu. Stlačte jednoducho tlačidlo ADD- pridať a počítačka automaticky navyšuje celkový počet počítaných kusov aj hodnotu bankoviek. Stlačte BATCH- balíčkovanie a zadajte požadovaný počet bankoviek a počítačka sa automaticky pozastaví vždy, keď tento balíček spočíta. Funkcia DD- Kontrola rozmeru bankovky- Stratila sa Vám v balíčku menšej bankovka? Žiadny problém, počítačka bankoviek odhalí menšiu hĺbku bankovky v balíčku. - Externý displej v balení Veľmi malo poživaná stav nového zariadenia!!!