inzercia, predaj, predám, bazár

Tlačítko Alcaplast

Kategória: Ostatné

Predám tlačítko Alca plast lesklý chróm +matný chróm
Tlačítko Alcaplast
Podobné inzeráty
Kvalitný rohový žľab ALCAPLAST + rošt
Predám kvalitný rohový žľab ALCAPLAST ARZ1 aj spolu s roštom! Dôvod predaja, nevyšiel nám spád zo sprchového kútu, pretože sme na poslednú chvíľu zmenili dispozíciu kúpelne. Nerezový podlahový odtokový žľab Alcaplast ARZ1, základné teleso so sifónom Tento žľab je určený pre vkladanie perforovaných roštov. Voda vteká do žľabu cez otvory v rošte. Umiestňuje sa do rohu sprchovacieho kúta. Technické parametre: Celková stavebná výška: 110 - 170mm Minimálna hrúbka betónu: 100mm Odolnosť zápachovej uzávery proti tlaku: 982Pa Odpadové potrubie priemer: 50mm Prietok: 60 - 68,8l/min Trieda zaťaženia: K3 - 300kg Ostatné vlastnosti: kvalitnejšie a bezpečnejšie prechody izolácie z podlahy na stenu límec a vpusť sú chránené fóliou, vanička polystyrénovou vložkou materiál sifónu: polypropylén materiál žľabu: nerezová oceľ AISI 304, DIN 1.4301, ČSN 17240 dokonale čistiteľný sifón až po odpadovú trúbku možnosť dokúpenia kombinovanej zápachovej uzávery podlahový žľab z nerezovej ocele (zušľachtenie materiálu morením a pasiváciou, elektrochemické preleštenie) samolepiaca páska pre kvalitnú hydroizoláciu sifón napevno spojený so žľabom - 100% vodotesnosť stavebná výška 100mm vertikálny límec umožňuje jednoduchú inštaláciu a dokonalú izoláciu stien výškovo nastaviteľný vysoký prietok je umožnený vďaka dvom komorám sifónu záruka 25 rokov Rozsah balenia: žlab zmontovaný so sifónom kotviaci set - skrutka ø6 x 50 - 2ks, hmoždinka ø10 - 2ks, skrutka ø4,2 x 38 - 4ks, hmoždinka ø8 - 4ks samolepiaca hydroizolačná páska ochranná fólia límca žlabu a vtoku do sifónu inštalačný kryt koryta fixačný materiál pre uchytenie nastaviteľných nôh: skrutka M6 x 12 - 3ks Možnosť poslať aj na dobierku po zaplatení poštovného vopred.
Splachovacie tlacidlo Alcaplast
predam nove splachovacie tlacitko zn Alcaplast 4ks cena za kus 100e pripadne dohoda.
Programovatelne dialkove ovladace
Predam Programovatelny dialkovy ovladac na frekvencii 433Mhz. Obsahuje 4 tlacitka. OVLADAC JE PROGRAMOVATELNY, TO ZNAMENA ZE VAM VYTVORY KOPIU VASHO OVLADACA z garazovej brany, alebo ineho zariadenia ktore sa ovlada dialkovym a ide na frekvencii 433 Mhz. Mozte si takto skopirovat aj 4 rozne zariadenia kedze toto dialkove obsahuje 4 tlacidla. Podporuje funkcie: 1. stisnem zapne, stisnem vypne. 2. stisnem (drzim) zapnute, pustim vypnute. Programovanie je jednoduche, vysvetlim, popisem Stlacite A a B tlacitko a drzite Diodka zablika Pustite iba tlacitko B a znova ho stlacite 3 krat Pamet je vymazana a mozte programovat. Dajte vase dialkova blizko k tomuto Stlacte a drzte tlacitko na tom vasom Stlacte a drzte tlacitko na tomto dialkovom Díodka zablika- programovanie je ukoncene Poslem aj postou.
Predám Alcaplast univerzálny lapač strešných splavenín DN110
Predám Alcaplast univerzálny lapač strešných splavenín DN110, ,čierny, nový, nepoužitý, bočná výpusť, Špecifikácia výrobcu: Pre odvod dažďových povrchových vôd do kanalizačného systému Pre inštaláciu mimo budov Pre pripojenie odkvapových zvodov Bočné napojenie na odpad Ø110 mm Excentrické krúžky pre napojenie odkvapového zvodu 80, 90, 100, 110 a 125 mm Možnosť dokúpenia univerzálne vložky zvodu pre kruhové a štvorcové zvody Zarážka proti posúvaniu zvodu do hrdla lapača Aretačné puzdro pre fixáciu lapača v podklade Plastová mriežka na zachytenie nečistôt Možnosť dokúpenia nerez koša proti vniknutiu hlodavcov z odpadu Zámok bráni samovoľnému otvoreniu vika, vytekaniu vody pri silných dažďoch Suchá zápachová uzávera Bráni šíreniu zápachu z kanalizácie Farba: čierna Po usadení v zámkovej dlažbe možno pohľadové časti lapača strešných splavenín zameniť za dielce v šedej farbe Materiál obsahuje UV stabilizátory proti blednutiu a starnutiu plastu Materiál: polypropylén obohatený o sklené vlákna – odolný proti mechanickému, chemickému a tepelnému poškodeniu
Žlab Alcaplast 850
Predam úplne nový,zabalený žľab zn.Alcaplast 850. Cena 150eur Záujem na email misunovadanka@
rost na liniovy zlab zip-850m
nepouzity len otvorena krabica rost alcaplast 850mm.