inzercia, predaj, predám, bazár

Tlmič hluku max 22 Hornet

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam tlmič hluku M.Kruty kaliber 22 LR, 22 Hornet. V dvoch dĺžkach 150mm- 150€, a 190mm - 170€. Závit M9x0,75, 1/2-20, 1/2-28, ... Nutnosť NP a osobný odber.
Tlmič hluku max 22 Hornet
Podobné inzeráty
Predám tlmič hluku výstrelu Blaser
Predám nový tlmič hluku výstrelu Blaser verziu .30 v kalibri 6,5 mm - 7,62 mm, závit M15x1 (hlaveň standard/ priemer O 17 mm). Nutný zbrojný preukaz a nákupné povolenie na tlmič hluku výstrelu. Prepis 7 dní v týždni v poľovníckej predajni. Cena dohodou. Tel. . Pozri moje ostatné inzeráty. Platí do vymazania.
Tlmič hluku výstrelu 22
Ponúkam na predaj tlmiče hluku výstrelu na karabíny a pištole 22LR tlakované do kalibru 22 hornet. Tlmič na zbraň hneď k odberu aj veľkoobchodný predaj.
NIEČO TICHÉ V 22
Ponúkam na predaj: - GP CP22 zo závitom v 22LR v cene 475, možnosť tlmiča hluku v cene 100 eur. - Walther PPK/S v 22 LR v cene 440 eur, možnosť tlmiča hluku v cene 135 eur vrt adaptéru. - tlmič hluku GP, závit 1/2x28 v cene 100 eur Cena v texte, pevná. Zbrane a tlmič na ZP a NP. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
NIEČO TICHÉ V 22
Ponúkam na predaj: - GP CP22 zo závitom v 22LR v cene 475, možnosť tlmiča hluku v cene 100 eur. - Walther PPK/S v 22 LR v cene 440 eur, možnosť tlmiča hluku v cene 135 eur vrt adaptéru. - tlmič hluku GP, závit 1/2x28 v cene 100 eur Cena v texte, pevná. Zbrane a tlmič na ZP a NP. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
ISOtunes Sport Advance - Elektronické strelecké slúchadlá
Elektronické strelecké slúchadlá - Za uši, útlm 33 dB SNR, 23,5 gramov, čierno-zelené, výdrž až 10 hodín, integrovaná batéria, odolnosť IP67, Bluetooth, mikrofón ISOtunes Sport Advance dosiahol neuveriteľný výsledok útlmu hluku. Model bez kompromisov. Najlepšia technológia spolu s vysokou ochranou proti hluku streľby a pripojením Bluetooth na počúvanie hudby alebo telefonovanie. Dve kľúčové technológie sú Tactical Sound Control™ a SafeMax™, ktoré zosilňujú okolitý zvuk až osemnásobne a zároveň potláčajú hluk streľby s dobou odozvy dve milisekundy. Kľúčové vlastnosti - Technológia Tactical Sound Control™ a SafeMax™ zosilňuje okolitý zvuk až osemkrát a zároveň obmedzuje celkovú hlasitosť na 85 dB - Zníženie hluku až o 33 dB - Ultraľahká konštrukcia s hmotnosťou len 23,5 gramu - Slúchadlá sú magnetické, takže sa po vyňatí prichytia k sebe na hrudi, čím sa znižuje riziko straty - 10 hodín nepretržitého používania - Nabíjanie cez USB - Automatické vypnutie po 2 hodinách s odpojeným rozhraním Bluetooth na úsporu energie - Bluetooth 5.0 zabezpečuje pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov - Mikrofón s potlačením šumu pre ľahkú komunikáciu v hlučnom prostredí - Odolnosť IP67 proti potu, vode a prachu Zníženie hluku až o 33 dB Hluk pri výstrele sa zvyčajne pohybuje medzi 150 a 170 decibelmi. Tieto hodnoty môžu nenávratne poškodiť váš sluch, preto je tento údaj pri výbere slúchadiel najdôležitejší. Tactical Sound Control™ a SafeMax™ Technológie, ktoré zo slúchadiel vyťažia maximum. Vďaka času odozvy 2 milisekundy dokážu reagovať na hluk streľby a znížiť ho na bezpečnú úroveň. Zároveň zosilňuje okolitý zvuk až na osemnásobok jeho prirodzenej hlasitosti, vďaka čomu sa slúchadlá skvele hodia napríklad aj pre poľovníkov počas lovu. Celková hlasitosť slúchadiel však nikdy neprekročí 85 decibelov, aby bola zabezpečená maximálna ochrana sluchu. Ultraľahké, odolné a s veľkou životnosťou ISOtunes Advance váži neuveriteľných 23,5 gramu. Spolu s modelom Caliber patrí k absolútnej špičke v pomere hmotnosti a útlmu decibelov. Napriek nízkej hmotnosti nebol priestor na kompromisy v oblasti odolnosti a stupeň krytia IP je skvelých 67. Vďaka čomu sú slúchadlá vodotesné a prachotesné. Priestor na kompromisy nebol ani v samotnej výdrži, ktorá je až 10 hodín na jedno nabitie. Súčasťou balenia: 1x ISOtunes Sport Advance 1x SK manuál 1x Puzdro so zipsom 1x USB kábel 1x Klip 2x Vymeniteľný penový nástavec, veľkosť XS 2x Vymeniteľný penový nástavec, veľkosť S 2x Vymeniteľný penový nástavec, veľkosť M 2x Vymeniteľný penový nástavec, veľkosť L 2x Vymeniteľný silikónový nadstavec v tvare stromčeka, univerzálna veľkosť
Tlmič hluku výstrelu
Ponúkam na predaj tlmiče hluku výstrelu značky Krutý. Tlmič na pušky a karabíny od kalibru 22 po kaliber 300AAC napríklad tlmič na karabínu 9x19 v cene 275eur Viacero druhov závitov viac info tel. Aj veľkoobchod.