inzercia, predaj, predám, bazár

Toaletný stolík s taburetkou

Kategória: Ostatný nábytok

Predám toaletný stol s taburetkou. Stolik so zrkadlom má dva šuflíky. Farba jelša, zlaté uchytky. Veľmi dobrý zachovalý stav. Len osobný odber. Reagujem len na telefonát.
Toaletný stolík s taburetkou
Podobné inzeráty
Toaletný stolík s 3 zrkadlami a taburetkou
Predám toaletný stolík s 3 zrkadlami a taburetkou. Je nový rozbaleny len skontrolovaný, zabalený v pôvodnom obale. škrabance na ploche stola (foto pridané). Poškodenie pri preprave. Preferujem osobný odber SN, LE, PP pripadne PO. Cena nie je fixná, možna dohoda.
Toaletný stolík
Predám toaletný stolík s otacacim zrkadlom a taburetkou. Stolík je bez poškodení, veľmi málo používaný. Najlepšie osobný odber. Rozmery sú uvedené na fotke.
Toaletný stolík
Ponúkam na predaj toaletný stolík aj s taburetkou stolík nie je používaný ale ma mierne poškodenia spôsobené dopravou viac fotiek pošlem pri vážnom záujme Môžem poslať aj kuriérom cena 5€ ak sa nedá prísť osobne
Toaletný stolík so stoličkou Pimpate
Predám používaný toaletný stolík so stoličkou Pompate. Toaletný stolík: 75x138x40cm Taburet: 35x35x43cm Farba: bielo-čierna Pôvodná cena 269,57€ Predajná cena 150€
Predám toaletný stolík
Predám toaletný stolík s taburetkou v dobrom stave.
Toaletný stolík
Predám toaletný stolík so zrkadlom a taburetkou, biely, drevený s kovovou konštrukciou. K stolíku patrí zrkadlo na obr. č.2. Cena spolu 120 Eur. Len osobný odber.