inzercia, predaj, predám, bazár

TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj veľkého RD v Hliníku nad Váhom

Kategória: Domy

TOCA – VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - predaj novostavby dvoch identických - nadštandardne veľkých 4izbových rodinných domov v Hliníku nad Váhom. Murované tehlové 4izbové rodinné domy so zastavanou plochou až 150m2 – 125m2 podlahovej plochy, pozemky s plochou 793m2 a 703m2. Dom je súčasťou rezortu s piatimi rodinnými domami so súkromnou cestou v rezorte. Dom má vlastný zdroj vody a predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti obce – doslova pod lesom. Pôdorys je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom z boku stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, veľkej technickej miestnosti, obývačky s kuchyňou s východom na terasu. Z obývačky vedú teda veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. Absolútne čistá - preverená nehnuteľnosť.

BEZPEČNÁ KÚPA - nehnteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver.

Cena nehnuteľnosti je 145.000€

Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real, s.r.o. Bytča

Celú ponuku nájdete na Predávame naviac novostavieb v okolí Bytče. Ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na

V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne, bezpečne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj veľkého RD v Hliníku nad Váhom
Podobné inzeráty
TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj veľkého RD v Hliníku nad Váhom
TOCA – EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - predaj novostavby dvoch identických - nadštandardne veľkých 4izbových rodinných domov v Hliníku nad Váhom. Murované tehlové 4izbové rodinné domy so zastavanou plochou až 150m2 – 125m2 podlahovej plochy, pozemky s plochou 793m2 a 733m2. Dom je súčasťou rezortu s piatimi rodinnými domami so súkromnou cestou v rezorte. Dom má vlastný zdroj vody a predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti obce – doslova pod lesom. Pôdorys je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom z boku stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, veľkej technickej miestnosti, obývačky s kuchyňou s východom na terasu. Z obývačky vedú teda veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. Absolútne čistá - preverená nehnuteľnosť. BEZPEČNÁ KÚPA - nehnteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 160.000€ - DOHODA NA CENE URČITE MOŽNÁ - príďte sa pozrieť a dohodnúť sa s vlastníkom osobne. Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real, s.r.o. Bytča Celú ponuku nájdete na Predávame naviac novostavieb v okolí Bytče. Ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne, bezpečne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj veľkého RD v Hliníku nad Váhom
TOCA – VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - predaj novostavby dvoch identických - nadštandardne veľkých 4izbových rodinných domov v Hliníku nad Váhom. Murované tehlové 4izbové rodinné domy so zastavanou plochou až 150m2 – 125m2 podlahovej plochy, pozemky s plochou 793m2 a 733m2. Dom je súčasťou rezortu s piatimi rodinnými domami so súkromnou cestou v rezorte. Dom má vlastný zdroj vody a predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti obce – doslova pod lesom. Pôdorys je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom z boku stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, veľkej technickej miestnosti, obývačky s kuchyňou s východom na terasu. Z obývačky vedú teda veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. Absolútne čistá - preverená nehnuteľnosť. BEZPEČNÁ KÚPA - nehnteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 145.000€ Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real, s.r.o. Bytča Celú ponuku nájdete na Predávame naviac novostavieb v okolí Bytče. Ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne, bezpečne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj veľkého RD v Hliníku nad Váhom
TOCA – VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - REZERVOVANÉ - predaj novostavby dvoch identických - nadštandardne veľkých 4izbových rodinných domov v Hliníku nad Váhom. Murované tehlové 4izbové rodinné domy so zastavanou plochou až 150m2 – 125m2 podlahovej plochy, pozemky s plochou 793m2 a 703m2. Dom je súčasťou rezortu s piatimi rodinnými domami so súkromnou cestou v rezorte. Dom má vlastný zdroj vody a predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti obce – doslova pod lesom. Pôdorys je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom z boku stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, veľkej technickej miestnosti, obývačky s kuchyňou s východom na terasu. Z obývačky vedú teda veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. Absolútne čistá - preverená nehnuteľnosť. BEZPEČNÁ KÚPA - nehnteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 145.000€ Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real, s.r.o. Bytča Celú ponuku nájdete na Predávame naviac novostavieb v okolí Bytče. Ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne, bezpečne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – EXKLUZÍVNE – predaj RD v Hliníku 534m2 REZERVOVANÉ
TOCA – EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - REZERVOVANÉ - PREDpredaj novostavby veľkého 4izbového rodinného domu v Hliníku nad Váhom. Murovaný tehlový 4izbový rodinný dom so zastavanou plochou 134m2 – 114m2 podlahovej plochy, na pozemku s plochou 534m2. Dom má vlastný zdroj vody a predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. K domu je možné vkusne pristaviť veľkú garáž – s vybavením povolenia pomôžeme. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti obce – doslova pod lesom – vjazd na pozemok je až z dvoch ciest. Pôdorys je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom z boku stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, veľkej technickej miestnosti, obývačky s kuchyňou s východom na terasu. Z obývačky vedú teda veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. Termín dokončenia stavby je plánovaný na 7-8/2023. Absolútne čistá - preverená nehnuteľnosť. V inzeráte sú použité fotografie z inej – veľmi podobnej realizácie výstavby rodinného domu. Vzhľadom na skutočnosť, že výstavba je na samom začiatku, je možné ovplyvniť aj samotnú dispozíciu izieb a súčasne s výstavbou je možné po dohode realizovať aj výstavbu integrovanej garáže. Príďte sa nezáväzne pozrieť a dohodnúť detaily. Cena nehnuteľnosti je 130.000€ Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real, s.r.o. Bytča Celú ponuku nájdete na Predávame naviac novostavieb v okolí Bytče V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne, bezpečne a zodpovedne na kúpu akejkoľvek nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA - ZNÍŽENÁ CENA - novostavba RD v Hliníku nad Váhom
TOCA – EXKLUZÍVNE LEN U NÁS - V PREDAJI UŽ LEN JEDEN RD - predaj novostavby dvoch identických rodinných domov v Bytči – Hliníku nad Váhom. Murované (tehlové) 4izbové rodinné domy so zastavanou plochou 137m2 – 108m2 podlahovej plochy na pozemku s plochou 428m2. TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA - nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok je k dispozícii. Už len požiadať bezpečne o úver. Každý dom je napojený na žumpu a s vlastným zdrojom vody. Dom sa predáva v stave hrubej stavby čo ponúka majiteľovi dokončenie podľa vlastného vkusu. Takto máte dokončenie pod dohľadom a môžete tak znížiť cenu dokončenia stavby. Počas vlastného dokončenia výstavby máte možnosť ovplyvniť farbu okien a výplň vchodových dverí. Pozemok je slnečný a je situovaný pri obecnej ceste v okrajovej časti mesta vo veľmi tichej oblasti neďaleko lesa. Pôdorys (v inzeráte) je rozdelený na dennú a nočnú časť s vchodom v strede stavby. Pozostáva z dvoch detských izieb, rodičovskej spálne, kúpeľne s WC, samostatného WC, zádveria, chodby, technickej miestnosti a obývačky s kuchyňou (so špajzou). Z obývačky vedú veľké terasové dvere na terasu situovanú na juhozápadnú stranu. K stavbe je možné dostavať vkusnú garáž spojenú so stavbou rodinného domu. Takto zrelizovanú prístavbu garáže vám môžeme ukázať priamo na inej stavbe identického domu v Bytči. Profesie na dokončenie stavby do stavu na kľúč máme zabezpečené. Pomôžeme vám s dokončením stavby. RK prosím nevolať. Výhodou je, že môžeme vykonať obhliadku v už dokončenom identickom dome. Cena je 129.800 € - DOHODA NA CENE MOŽNÁ - aktuálne najpriaznivejšia cena novostavby rodinného domu v našej ponuke. Doporučujem. Viac informácii len osobne. Pre obhliadku volajte Daniel Chudý - TOCA real Bytča V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – DVOJPODLAŽNÝ 5+1 IZB. ROD. DOM KOTEŠOVEJ
TOCA – EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj prvé dva z piatich murovaných štýlových dvojpodlažných 5+1-izbových rodinných domov v Kotešovej. Podlahová plocha domu je 136,8m2 (bez terasy). Dom pozostáva z naozaj veľkej obývačky s kuchyňou, ďalej sú dve detské izby, spálňa so šatníkom, pracovňa, dve kúpeľne, dve WC (jedno je v kúpeľni), špajza, technická miestnosť. Domy sú situované pri tichej obecnej ceste na slnečných pozemkoch. V prednej časti domu (vstup) je priestor na nadstrešené parkovacie miesta pre dva automobily. Pozemky majú plochu 361m2 (RD1) a 334m2 (RD2). Domy majú vlastný zdroj vody a odpad je riešený žumpou. Optický internet. Stavebník po dohode dokončí stavbu aj do stavu HOLODOM. Kalkulácia dokončenia je pripravená. Dokončenie stavby v stave hrubej stavby je plánované na 3-4/2023. TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA - nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 165.000€ Cena nehnuteľností v stave HOLODOM je 240.000€ ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na Pre viac informácii, alebo obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real, s.r.o. reality Bytča. Ostatné ponuky a aj to čo pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.