inzercia, predaj, predám, bazár

TOCA – ZMLUVNE – 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ VÝSTAVBE

Kategória: Domy

TOCA – AKO ZMLUVNÝ PARTNER TEJTO VÝSTAVBY – ponúkame na predaj POSLEDNÉ dva zo šiestich identických dvojpodlažných 5-izbových rodinných domov v radovej výstavbe v Bytči. Radová výstavba je realizovaná v okrajovej časti mesta. V blízkosti je škola, škôlka, centrum, park, výborné napojenia na diaľnicu... Rodinné domy majú podlahovú plochu bytu o výmere 120m2, zastavaná plocha každého domu je 76m2, záhradka o výmere 79m2, pred každým rodinným domom je parkovacie miesto pre dve osobné autá a vstup o výmere 44m2. Rodinné domy sú murované – materiál TEHLA, každý dom je v podstate samostatný – spoločný múr je dvojitý a medzi múrmi je izolácia z polystyrénu, čo zabezpečí akustickú a aj tepelnú izoláciu od susednej stavby. Domy budú zo strany investora skolaudované.
Prízemie: priestranná vstupná chodba, WC, izba (pracovňa), schodisko, technická miestnosť pod schodiskom vhodná ako príručný sklad, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na záhradu. Záhrada je situovaná na západnú stranu, čo poskytuje slnko počas celého poobedia až do západu slnka. V jednom z ponúkaných bytov je na spodnom podlaží aj sprcha.
Poschodie: dve detské izby, spálňa s veľkým šatníkom a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovací kút, WC, bidet, dvojumývadlo a príprava pre práčku.
Strecha – betónová deka s miernym sklonom (vysoká nosnosť a vysoká bezpečnosť) izolovaná strešnou fóliou. V záhradke je terasa z veľkoformátovej dlažby o výmere 17m2. Nerezové zábradlie na balkóne a na francúzskych dverách. Schodisko je z masívu – jelša.
Rodinné domy sú napojené na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, elektriku a optický internet. V každom dome je nainštalovaná klimatizácia. Vykurovanie je podlahové infra kúrenie – nízka spotreba a vysoká účinnosť – regulácia teploty v každej izbe samostatne vďaka nastaviteľným termostatom (viď foto v inzerátoch). Plastové okná a terasové dvere, hliníkové vstupné dvere, parkovacie miesta a vstup je zhotovený so zámkovej dlažby. Rodinné domy sa predávajú v stave NA KĽÚČ. Externé žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú úplné zatemnenie aj počas slnečných a horúcich dní a rovnako zabezpečia súkromie večer. Taktiež sú spoľahlivým pomocníkom proti prehrievaniu interiéru v lete čím šetria energiu na klimatizovanie miestností. V domoch je zrealizovaná príprava na zabezpečovacie zariadenie a tiež príprava na fotovoltaickú elektráreň na streche každého rodinného domu. V prípade záujmu sprostredkujeme overenú spoločnosť na realizáciu montáže fotovoltaickej elektrárne – aktuálne je zriadenie cez túto spoločnosť bez poplatku za virtuálnu batériu.

Postup financovania môže ovplyvniť konečnú cenu nehnuteľnosti (nižšia cena). Finančne pripravený klient výhodou - rýchlosť úhrady je výhodou.

Cena rodinného domu je od 290.000 €. Dohoda našim prostredníctvom možná - TOCA real

Pre obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real
TOCA – ZMLUVNE – 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ VÝSTAVBE
Podobné inzeráty
TOCA – ZMLUVNE – 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ VÝSTAVBE
TOCA – AKO ZMLUVNÝ PARTNER TEJTO VÝSTAVBY – ponúkame na predaj POSLEDNÉ dva zo šiestich identických dvojpodlažných 5-izbových rodinných domov v radovej výstavbe v Bytči. Radová výstavba je realizovaná v okrajovej časti mesta. V blízkosti je škola, škôlka, centrum, park, výborné napojenia na diaľnicu... Rodinné domy majú podlahovú plochu bytu o výmere 120m2, zastavaná plocha každého domu je 76m2, záhradka o výmere 79m2, pred každým rodinným domom je parkovacie miesto pre dve osobné autá a vstup o výmere 44m2. Rodinné domy sú murované – materiál TEHLA, každý dom je v podstate samostatný – spoločný múr je dvojitý a medzi múrmi je izolácia z polystyrénu, čo zabezpečí akustickú a aj tepelnú izoláciu od susednej stavby. Domy budú zo strany investora skolaudované. Prízemie: priestranná vstupná chodba, WC, izba (pracovňa), schodisko, technická miestnosť pod schodiskom vhodná ako príručný sklad, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na záhradu. Záhrada je situovaná na západnú stranu, čo poskytuje slnko počas celého poobedia až do západu slnka. V jednom z ponúkaných bytov je na spodnom podlaží aj sprcha. Poschodie: dve detské izby, spálňa s veľkým šatníkom a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovací kút, WC, bidet, dvojumývadlo a príprava pre práčku. Strecha – betónová deka s miernym sklonom (vysoká nosnosť a vysoká bezpečnosť) izolovaná strešnou fóliou. V záhradke je terasa z veľkoformátovej dlažby o výmere 17m2. Nerezové zábradlie na balkóne a na francúzskych dverách. Schodisko je z masívu – jelša. Rodinné domy sú napojené na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, elektriku a optický internet. V každom dome je nainštalovaná klimatizácia. Vykurovanie je podlahové infra kúrenie – nízka spotreba a vysoká účinnosť – regulácia teploty v každej izbe samostatne vďaka nastaviteľným termostatom (viď foto v inzerátoch). Plastové okná a terasové dvere, hliníkové vstupné dvere, parkovacie miesta a vstup je zhotovený so zámkovej dlažby. Rodinné domy sa predávajú v stave NA KĽÚČ. Externé žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú úplné zatemnenie aj počas slnečných a horúcich dní a rovnako zabezpečia súkromie večer. Taktiež sú spoľahlivým pomocníkom proti prehrievaniu interiéru v lete čím šetria energiu na klimatizovanie miestností. V domoch je zrealizovaná príprava na zabezpečovacie zariadenie a tiež príprava na fotovoltaickú elektráreň na streche každého rodinného domu. V prípade záujmu sprostredkujeme overenú spoločnosť na realizáciu montáže fotovoltaickej elektrárne – aktuálne je zriadenie cez túto spoločnosť bez poplatku za virtuálnu batériu. Postup financovania môže ovplyvniť konečnú cenu nehnuteľnosti (nižšia cena). Finančne pripravený klient výhodou - rýchlosť úhrady je výhodou. Cena rodinného domu je: 293.000 € - uvedená cena je schválená investorom. Iná - nižšia cena je neplatná. Dohoda našim prostredníctvom možná - TOCA Pre obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real
TOCA – ZMLUVNE – 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ VÝSTAVBE
TOCA – AKO ZMLUVNÝ PARTNER TEJTO VÝSTAVBY – ponúkame na predaj POSLEDNÉ dva zo šiestich identických dvojpodlažných 5-izbových rodinných domov v radovej výstavbe v Bytči. Radová výstavba je realizovaná v okrajovej časti mesta. V blízkosti je škola, škôlka, centrum, park, výborné napojenia na diaľnicu... Rodinné domy majú podlahovú plochu bytu o výmere 120m2, zastavaná plocha každého domu je 76m2, záhradka o výmere 79m2, pred každým rodinným domom je parkovacie miesto pre dve osobné autá a vstup o výmere 44m2. Rodinné domy sú murované – materiál TEHLA, každý dom je v podstate samostatný – spoločný múr je dvojitý a medzi múrmi je izolácia z polystyrénu, čo zabezpečí akustickú a aj tepelnú izoláciu od susednej stavby. Domy budú zo strany investora skolaudované. Prízemie: priestranná vstupná chodba, WC, izba (pracovňa), schodisko, technická miestnosť pod schodiskom vhodná ako príručný sklad, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na záhradu. Záhrada je situovaná na západnú stranu, čo poskytuje slnko počas celého poobedia až do západu slnka. V jednom z ponúkaných bytov je na spodnom podlaží aj sprcha. Poschodie: dve detské izby, spálňa s veľkým šatníkom a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovací kút, WC, bidet, dvojumývadlo a príprava pre práčku. Strecha – betónová deka s miernym sklonom (vysoká nosnosť a vysoká bezpečnosť) izolovaná strešnou fóliou. V záhradke je terasa z veľkoformátovej dlažby o výmere 17m2. Nerezové zábradlie na balkóne a na francúzskych dverách. Schodisko je z masívu – jelša. Rodinné domy sú napojené na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, elektriku a optický internet. V každom dome je nainštalovaná klimatizácia. Vykurovanie je podlahové infra kúrenie – nízka spotreba a vysoká účinnosť – regulácia teploty v každej izbe samostatne vďaka nastaviteľným termostatom (viď foto v inzerátoch). Plastové okná a terasové dvere, hliníkové vstupné dvere, parkovacie miesta a vstup je zhotovený so zámkovej dlažby. Rodinné domy sa predávajú v stave NA KĽÚČ. Externé žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú úplné zatemnenie aj počas slnečných a horúcich dní a rovnako zabezpečia súkromie večer. Taktiež sú spoľahlivým pomocníkom proti prehrievaniu interiéru v lete čím šetria energiu na klimatizovanie miestností. V domoch je zrealizovaná príprava na zabezpečovacie zariadenie a tiež príprava na fotovoltaickú elektráreň na streche každého rodinného domu. V prípade záujmu sprostredkujeme overenú spoločnosť na realizáciu montáže fotovoltaickej elektrárne – aktuálne je zriadenie cez túto spoločnosť bez poplatku za virtuálnu batériu. Postup financovania môže ovplyvniť konečnú cenu nehnuteľnosti (nižšia cena). Finančne pripravený klient výhodou - rýchlosť úhrady je výhodou. Cena rodinného domu je od 290.000 €. Dohoda našim prostredníctvom možná - TOCA real Pre obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real
5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ VÝSTAVBE (TOCA)
Na predaj POSLEDNÉ dva zo šiestich identických dvojpodlažných 5-izbových rodinných domov v radovej výstavbe v Bytči (TOCA BY). Radová výstavba je realizovaná v okrajovej časti mesta. V blízkosti je škola, škôlka, centrum, park, výborné napojenia na diaľnicu... Rodinné domy majú podlahovú plochu bytu o výmere 120m2, zastavaná plocha každého domu je 76m2, záhradka o výmere 79m2, pred každým rodinným domom je parkovacie miesto pre dve osobné autá a vstup o výmere 44m2. Rodinné domy sú murované – materiál TEHLA, každý dom je v podstate samostatný – spoločný múr je dvojitý a medzi múrmi je izolácia z polystyrénu, čo zabezpečí akustickú a aj tepelnú izoláciu od susednej stavby. Domy budú zo strany investora skolaudované. Prízemie: priestranná vstupná chodba, WC, izba (pracovňa), schodisko, technická miestnosť pod schodiskom vhodná ako príručný sklad, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na záhradu. Záhrada je situovaná na západnú stranu, čo poskytuje slnko počas celého poobedia až do západu slnka. V jednom z ponúkaných bytov je na spodnom podlaží aj sprcha. Poschodie: dve detské izby, spálňa s veľkým šatníkom a veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovací kút, WC, bidet, dvojumývadlo a príprava pre práčku. Strecha – betónová deka s miernym sklonom (vysoká nosnosť a vysoká bezpečnosť) izolovaná strešnou fóliou. V záhradke je terasa z veľkoformátovej dlažby o výmere 17m2. Nerezové zábradlie na balkóne a na francúzskych dverách. Schodisko je z masívu – jelša. Rodinné domy sú napojené na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, elektriku a optický internet. V každom dome je nainštalovaná klimatizácia. Vykurovanie je podlahové infra kúrenie – nízka spotreba a vysoká účinnosť – regulácia teploty v každej izbe samostatne vďaka nastaviteľným termostatom (viď foto v inzerátoch). Plastové okná a terasové dvere, hliníkové vstupné dvere, parkovacie miesta a vstup je zhotovený so zámkovej dlažby. Rodinné domy sa predávajú v stave NA KĽÚČ. Externé žalúzie na diaľkové ovládanie zabezpečujú úplné zatemnenie aj počas slnečných a horúcich dní a rovnako zabezpečia súkromie večer. Taktiež sú spoľahlivým pomocníkom proti prehrievaniu interiéru v lete čím šetria energiu na klimatizovanie miestností. V domoch je zrealizovaná príprava na zabezpečovacie zariadenie a tiež príprava na fotovoltaickú elektráreň na streche každého rodinného domu. V prípade záujmu sprostredkujeme overenú spoločnosť na realizáciu montáže fotovoltaickej elektrárne – aktuálne je zriadenie cez túto spoločnosť bez poplatku za virtuálnu batériu. Postup financovania môže ovplyvniť konečnú cenu nehnuteľnosti (nižšia cena). Finančne pripravený klient výhodou - rýchlosť úhrady je výhodou. Cena rodinného domu je: 290.000 € - Dohoda na cene našim prostredníctvom možná - TOCA Pre obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real
TOCA – ŠTÝLOVÝ DVOJPODLAŽNÝ RD KOTEŠOVEJ 5+1
TOCA – EXKLUZÍVNE – murovaný štýlový dvojpodlažný RD v Kotešovej 5+1 izbový. Podlahová plocha domu 136,8m2 (bez terasy). Veľká obývačka s kuchyňou, dve detské izby, spálňa so šatníkom, pracovňa, dve kúpeľne, WC, špajza, technická miestnosť * Stavba je situovaná pri tichej obecnej ceste * Dve nadstrešené parkovacie miesta * Pozemok 334m2. Vlastný zdroj vody (studňa) - žumpa. Optický internet. V prípade záujmu je možné stavbu dokončiť do stavu HOLODOM, alebo na kľúč. Kalkulácia dokončenia je pripravená. Dokončenie stavby v stave hrubej stavby je plánované na 8-9/2023. V inzeráte sú fotografie z výstavby prvého domu, do ktorého vás pozývame na obhliadku, kde môžete vidieť, ako dom bude vyzerať po dokončení. TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA - nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 165.000€ Cena nehnuteľností v stave HOLODOM je 220.000€ ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na Pre viac informácii, alebo obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real, s.r.o. reality Bytča. Ostatné ponuky a aj to čo pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – DVOJPODLAŽNÝ 5+1 IZB. ROD. DOM KOTEŠOVEJ
TOCA – EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj prvé dva z piatich murovaných štýlových dvojpodlažných 5+1-izbových rodinných domov v Kotešovej. Podlahová plocha domu je 136,8m2 (bez terasy). Dom pozostáva z naozaj veľkej obývačky s kuchyňou, ďalej sú dve detské izby, spálňa so šatníkom, pracovňa, dve kúpeľne, dve WC (jedno je v kúpeľni), špajza, technická miestnosť. Domy sú situované pri tichej obecnej ceste na slnečných pozemkoch. V prednej časti domu (vstup) je priestor na nadstrešené parkovacie miesta pre dva automobily. Pozemky majú plochu 361m2 (RD1) a 334m2 (RD2). Domy majú vlastný zdroj vody a odpad je riešený žumpou. Optický internet. Stavebník po dohode dokončí stavbu aj do stavu HOLODOM. Kalkulácia dokončenia je pripravená. Dokončenie stavby v stave hrubej stavby je plánované na 3-4/2023. TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA - nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 165.000€ Cena nehnuteľností v stave HOLODOM je 240.000€ ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na Pre viac informácii, alebo obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real, s.r.o. reality Bytča. Ostatné ponuky a aj to čo pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.
TOCA – DVOJPODLAŽNÝ 5+1 IZB. ROD. DOM KOTEŠOVEJ
TOCA – EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj prvé dva z piatich murovaných štýlových dvojpodlažných 5+1-izbových rodinných domov v Kotešovej. Podlahová plocha domu je 136,8m2 (bez terasy). Dom pozostáva z naozaj veľkej obývačky s kuchyňou, ďalej sú dve detské izby, spálňa so šatníkom, pracovňa, dve kúpeľne, dve WC (jedno je v kúpeľni), špajza, technická miestnosť. Domy sú situované pri tichej obecnej ceste na slnečných pozemkoch. V prednej časti domu (vstup) je priestor na nadstrešené parkovacie miesta pre dva automobily. Pozemky majú plochu 361m2 (RD1) a 334m2 (RD2). Domy majú vlastný zdroj vody a odpad je riešený žumpou. Optický internet. Stavebník po dohode dokončí stavbu aj do stavu HOLODOM. Kalkulácia dokončenia je pripravená. Dokončenie stavby v stave hrubej stavby je plánované na 3-4/2023. TOCA = BEZPEČNÁ KÚPA - nehnuteľnosť môžete kupovať aj bez úhrady rezervačnej zálohy a tak bez akéhokoľvek rizika akejkoľvek pokuty. Znalecký posudok zabezpečíme. Už len požiadať bezpečne o úver. Cena nehnuteľnosti je 165.000€ Cena nehnuteľností v stave HOLODOM je 220.000€ ostatné ponuky, aj také ktoré ešte len pripravujeme do predaja nájdete na Pre viac informácii, alebo obhliadku volajte – Daniel Chudý TOCA real, s.r.o. reality Bytča. Ostatné ponuky a aj to čo pripravujeme do predaja nájdete na V prípade potreby sprostredkujeme vypracovanie znaleckého posudku a tiež vybavenie hypotekárneho (alebo iného) úveru prostredníctvom nášho overeného partnera v oblasti financovania nehnuteľností. Kontakt na finančného poradcu, kde si môžete preveriť Vaše finančné možnosti a pripraviť sa tak dôkladne a zodpovedne na kúpu (akejkoľvek) nehnuteľnosti je - Radoslav Papánek . Vybavenie úveru (financovania komplexne) je samozrejme bezplatné.