inzercia, predaj, predám, bazár

Tom Tailor polokošeľa

Kategória: Tričká a košieľky

Predám polokošeľu Tom Tailor krásnej limetkovej farbe. Veľkosť 152. Je nové s etiketou. Cena: 9,50 Eur. Písať mail, číslo nefunkčné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Tom Tailor polokošeľa
Podobné inzeráty
Tom Tailor tričko
Predám tričko Tom Tailor čierne. Bez poškodení. Značka Tom Tailor, veľkosť 140. Cena: 4,- Eur. Písať mail, číslo nefunkčné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Chlapčenské / pánske polokošele
- pásikovaná polokošeľa: Reserved, veľ. M - obe biele polokošele: C&A, 158/164 - tyrkysová polokošeľa: C&A, veľ. XS - polokošeľa s ružovým vrchom: C&A, veľ. S (veľkosťou sedí na väčšiu veľkosť) - veľkostne sedia všetky rovnako Stav: veľmi dobrý Cena: 10€ za všetky Pozrite sa aj na moje iné inzeráty (kliknutím na meno), pri kúpe viacerých vecí je možná zľava. Veci sú v super stave (úplne nové s visačkou, prípadne málo nosené alebo v zachovalom stave). Ceny sú symbolické. Niektoré veci dávam zdarma k nákupu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať emailom, telefónne číslo je vymyslené.
Chlapcenske tricka s dlhym rukavom Tom Tailor 116-122
Predam chlapcenske tricka s dlhym rukavom Tom Tailor. Velkost 116-122 Po jednom dietati. Cena za kus 5€ Cena za 3 kus 10€. Moznost osobneho odberu-Bratislava
Dievčenské tričko TOM TAILOR 2-3roky
Predám krásne značkové dievčenské tričko TOM TAILOR. V TOP stave! Pár krát oblečené. Bez žmolkov. Veľkosť 2-3 roky
Dievčenské tričko TOM TAILOR 92-98
Predám značkové tričko TOM TAILOR. V super stave. Kvalitná zlata trblietava potlač, ktorá neopadava. Veľkosť 92-98
Detská riflová košeľa Tom Tailor veľkosť 116/122
Riflová košieľka Tom Tailor vo výbornom stave bez poškodenia. Málo nosená. U nás veľmi obľúbená:)