inzercia, predaj, predám, bazár

Tomtom go 5000

Kategória: Príslušenstvo

Predám tuto raz použitú navigáciu tomtom go5000.
Fólia ešte na prísavke. Funguje všetko ako má.

Prehľadný dotykový displej
Uhlopriečka 5 palcov (13 cm)
Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi
Parkovací asistent pomôže odstaviť vozidlo
Pri plánovaní cesty uvidíte až tri možnosti trasy
S funkciou Ťuknúť a ísť okamžite vyrážate na cestu

Mapy ČR + Európa , Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska) , QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS) , 3D budovy , Doživotná aktualizácia máp
Tomtom go 5000
Podobné inzeráty
2 x AUTONAVIGACIA TomTom
Ponukam na predaj autonavigaciu TomTom Pouzivane minimalne 1 - TOMTOM GO EXPERT 6 2 - TomTom Start 42 Europe Lifetime Predavam ich iba spolu ked sme ich kupovali stali spolu 480€ TOMTOM GO EXPERT 6 stale stoji v Naj cca 380€ Urcite niekomu posluzia este niekolko rokov dovod predaja nevyuzite iba nam zavadzaju Pri dokladm skumani sa urcite najde skrabanec na funkcnost to nema zadny vplyv zohladnene v cene 2 x navigacia 100€ bez autonabijacky tu sme nasli Navigácia TomTom Go Expert ponúka 6" dotykový displej, podporu Wi-Fi a hlasovým ovládaním. Nechýbajú ani upozornenia na rýchlostné radary. Profesionálna navigácia pre nákladné vozidlá Navigácia je ideálna pre šoférov nákladných vozidiel alebo autobusov. Nájde ideálne trasy pre veľké vozidlá. Vodiča naviguje tými najrýchlejšími trasami mimo hustej premávky. S navigáciou zároveň získate aj doživotnú aktualizáciu máp. Prostredníctvom Wi-Fi je možné jednoducho a rýchlo stiahnuť najaktuálnejšie mapy EU. Dotykový displej je prehľadný. 6-palcová uhlopriečka ponúka kvalitné HD zobrazenie s vysokým rozlíšením. Spoľahlivá navigácia TOMTOM START 42 Europe LIFETIME, ktorá poskytuje doživotnú záruku aktualizáciam máp celej Európy spolu so službou rýchlostných radarov na 3 mesiace zadarmo. So 4,3-palcovým displejom máte dobre viditeľné všetky záujmové body na obrazovke. Vyhľadávanie cieľov prebieha jednoducho - z ponuky alebo stlačením bodu na mape. Navádzanie jazdnými pruhmi vám umožní pripraviť sa na výjazdy a križovatky tým, že vám jasne ukáže správny jazdný pruh pre naplánovanú trasu. Doživotná záruka mapy Pripojením navigačného zariadenia TomTom START k počítaču si overte, či máte naozaj aktuálne mapy. Nové mapy vydávame sezónne - súčasťou sú zmeny na cestách a revidované rýchlostné limity. Získajte tieto aktualizácie zdarma, na dobu životnosti zariadenia.
TomTom GO 520
Predam navigacu TomTom GO 520. Doživotná aktualizácia máp. Aktualizácia cez wi-fi. Možnosť spárovať s mobilom a prijímať live dopravné informácie. Kompletné príslušenstvo, bezchybný stav. Mapy v cene , Doživotná aktualizácia máp , 5", 480 x 272 px, 16 GB, Bluetooth - Rýchlejšie a dômyselnejšie navigačné zariadenie s lepším pripojením, ktoré ťa vždy bezpečne dovedie na miesto - Pripojenie k sieti Wi-Fi ti umožňuje vykonávať aktualizácie bez počítača - Volanie handsfree ovládané hlasom a správy zo smartphonu umožňujú byť na príjme a zároveň v bezpečí - Vďaka aplikácii TomTom MyDrive si môžeš naplánovať trasy vopred na telefóne - S doživotným prístupom k službe Traffic získaš možnosť, ako sa vždy vyhnúť hustej doprave - Doživotné mapy zadarmo - Aktualizácia dopravných informácií a rýchlostných radarov
TomTom XL
Predám plne funkčnú veľmi málo použitú navigáciu TomTom Xl model 4ET03. Všetko plne funguje,obsahuje celú európu,Slovenské menu a navigovanie v Slovenčine. V prípade najnovších máp TomTom/2022 je potrebné ju len online aktualizovať,má cca 5 rokov od poslednej aktualizácie. Ak neaktualizujete,aj tak dobre poslúži. Najlepsie uprednostnujem osobný odber v Trnave. Zaslem aj poštou,cena s postovnym 35€, ale vzhladom ku zlym skusenostiam s nepreberanim zasielok zasielam az po zaplateni celej sumy na ucet.
TomTom XL
Predám plne funkčnú veľmi málo použitú navigáciu TomTom Xl model 4ET03. Všetko plne funguje,obsahuje celú európu,Slovenské menu a navigovanie v Slovenčine. V prípade najnovších máp TomTom/2022 je potrebné ju len online aktualizovať,má cca 5 rokov od poslednej aktualizácie. Ak neaktualizujete,aj tak dobre poslúži. Najlepsie uprednostnujem osobný odber v Trnave. Zaslem aj poštou,cena s postovnym 30€, ale vzhladom ku zlym skusenostiam s nepreberanim zasielok zasielam az po zaplateni celej sumy na ucet.
Navigácia TOMTOM 60 Start s doživotnými mapami
Predám navigáciu TOMTOM 60 Start do auta s kompletným príslušenstvom a doživotnými aktualizáciami máp.
Navigácia TomTom start 52
Predám navigáciu TomTom Start 52. K navigácii je pamäťová karta 8GB , puzdro,držiak,kábel k pripojeniu k PC a nabíjací kábel. Navigácia je veľmi málo používana ako nová .