inzercia, predaj, predám, bazár

Tondach samba 11

Kategória: Ostatné

Predám zostatok z novostavby škridlu Tondach samba11 čierna engoba cca 85ks zakladnej. Cena 1,20€ Len osobný odber v Trenčíne.
Tondach samba 11
Podobné inzeráty
Predám protisnehový hák Tondach Samba 11 D89
! Obrázok je ilustráčny ! Háky sú nepoškodené. Na predaj protisnehové zábrany - háky Tondach Tondach Samba11 Farba 70 - Amadeus višňová - lesklá glazúra - 20ks, typ háku D 89 Farba - hnedá (univerzálna - nahradí mnoho farieb) - 30ks, typ háku D-89 CENA: 1,00 €/ks Pôvodná cena: 1,99 €/ks Potrebné vidieť! Možnosť osobného odberu na ceste medzi Popradom a Spišskou Novou Vsou. Mám aj iné súčiastky na BMW, ale aj kopec iných vecí na predaj, tak klikni na meno :) Pri kúpe viacerých vecí možná zľava :))
Predám škridlu Tondach Samba 11 - hrebeňáč - 13ks
Na predaj škridla Tondach Samba11 - drážkový hrebeňáč - 13ks Používa sa na nárožia a hrebeň Farba 70 - Amadeus višňová - lesklá glazúra Hmotnosť 4,2 kg Šírka 21cm CENA: 15 €/ks CENA: 12 €/ks = 156€/13ks Pôvodná cena: 21 €/ks = 234€/13ks Možnosť osobného odberu na ceste medzi Popradom a Spišskou Novou Vsou. Mám aj iné súčiastky na BMW, ale aj kopec iných vecí na predaj, tak klikni na meno :) Pri kúpe viacerých vecí možná zľava :))
Predám háky pod betónovú škridlu tondach/bramac
Predám háky pod betónovú škridlu Bramac/tondach Strešné háky pod škridlu tondach/bramac SKLADOM 7500Ks Strešné háky sú 2 krat nastaviteľné. Strešný hák/držiak na škridlovú strechu má dĺžku 150mm Materiál: vysoko pevnostna konštrukčná nerez SKlADOM 7500Ks Slovenský výrobok 6€ /ks
Fusak lodger fleece reluxury samba + rukavnik
Lodger Bunker Fleece Reluxury Samba Predam fusak lodger v krasnej cervenej farbe vhodny pre obe pohlavia. vynikajúci fusak Bunker, ktorý vyrába holanská firma Lodger. Tento fusak je zložený z dvoch vrstiev, ktoré môžete používať spolu alebo každú zvlášť, podľa toho, či je vonku zima alebo naopak teplo. Nech bude počasie akékoľvek, Vášmu dieťaťu nebude vo fusaku nič chýbať. Fusak Lodger Bunker je vyrobený z mäkkučkého a teplučkého fleecu. Fleece má hneď niekoľko predností. Je rovnako teplý ako vlna, pritom je ale oveľa ľahší, takže dieťa v kočíku zbytočne netlačí. Fleecový materiál má výborné tepelno-izolačné vlastnosti a pokiaľ sa náhodou namočí, rýchlo schne. Fleece je perfektným materiálom pre citlivú detskú pokožku. Fusak sa nežmoľkuje - je nepremokavý a neprefúkateľný. V cene aj rukavnik
Ovládacie tlačidlo Geberit Samba
Predám nepoužité ovladacie tlačidlo Geberit Samba-chróm s komplet príslušenstvom.
Protisnehove haky
Predam protisnehove haky tondach samba D-89-380 cierne nove originál dve krabice