inzercia, predaj, predám, bazár

TOP: 3 izb. byt, LABORECKÁ ul., 55 m2, PRAŽSKÝ typ., kompl.

Kategória: Byty

Rád by som Vám predstavil, tento zaujímavý byt, ktorý máme v našej ponuke. Veríme, že sa dlho neohreje a nájdete si nových, skvelých kupujúcich.
Jedná sa o 3 izb. byt v jednej z najžiadanejších lokalít Košíc, na ul. LABORECKÁ, Košice - ZÁPAD, sídlisko TERASA - Luník I.
Byt sa nachádza v priamom susedstve OC GALERIA (Kaufland) a ZUZKINOM PARKU.

Výmera bytu je 55 m2 (je bez loggie) a nachádza sa na vysokom 1. poschodí v zateplenom a kompletne zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Pod bytom sa nachádza byt na zvýšenom prízemí, ktorý vykuruje podlahu tohto bytu.

Pozrite si virtuálnu prehliadku tejto nehnuteľnosti: vás zaujme?
- výborná lokalita s množstvom zelene, spálňa a detská izba sú orientované na tichú časť ZUZKIN PARK
- bytový dom kompletne zateplený, zrekonštruovaný
- tichý a bezproblémový susedia, ktorý dbajú na pokoj a čistotu v bytovom dome
- nízky nájom, len 140 Eur / mes. + energie
- pražský typ bytu (bez nosných priečok), ktorý šikovnými úpravám sa upravil na otvorený a vzdušný priestor
- rekonštrukcia bytu, ktorá prebiehala priebežne od r. 2008 až do 2021
- obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom
- pešia dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti: obchody (Kaufland, Klas), Poliklinika Terasa, školy a škôlky, Lekárska univerzita, reštaurácia, pivárne a iné.

Byt prešiel rozsiahlou postupnou rekonštrukciou:
- plastové okná v celom byte
- nové omietky v celom byte
- murované bytové jadro s novou vodou, odpadom, elektroinštaláciou, dispozične prepojená kúpeľňa a WC, veľký sprchovací kút (90x90 cm)
- znížené stropy v kúpeľni
- nová elektroinštalácia v celkom byte
- sektorová kuchynská linka s dostatočným úložným priestorom a prepojením s obývačkou
- nové interiérové dvere
- laminátová podlaha
- odhlučnená a zateplená detská izba

Orientácia bytu je S/J s krásnym výhľadom do parku.

Mesačné náklady sú 140 Eur / mes. + elektrika, plyn

Lokalita:
Sídlisko Terasa patrí k najobľúbenejším miestam pre život a to nielen pre nadštandardnú občiansku vybavenosť na dosah ruky, ale predovšetkým kvôli kľudnému bývaniu s množstvom zelene a parkov.

Kúpu tohto bytu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám vieme zabezpečiť priamo u nás.

Ján Ovák
vedúci kancelárie INFOREAL
tel.:
mail: ovak@

INFOREAL Realitná spoločnosť
Vodná 3, Košice

21 rokov skúseností
Viac ako 700 predajov nehnuteľností
Viac ako 900 spokojných zákazníkov
TOP: 3 izb. byt, LABORECKÁ ul., 55 m2, PRAŽSKÝ typ., kompl.
Podobné inzeráty
3 izb. byt, LABORECKÁ ul., 55 m2., kompl. rek., KE-ZÁPAD
Rád by som Vám predstavil, tento zaujímavý byt, ktorý máme v našej ponuke. Veríme, že sa dlho neohreje a nájdete si nových, skvelých kupujúcich. Jedná sa o 3 izb. byt v jednej z najžiadanejších lokalít Košíc, na ul. LABORECKÁ, Košice - ZÁPAD, sídlisko TERASA - Luník I. Byt sa nachádza v priamom susedstve OC GALERIA (Kaufland) a ZUZKINOM PARKU. Výmera bytu je 55 m2 (je bez loggie) a nachádza sa na vysokom 1. poschodí v zateplenom a kompletne zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Pod bytom sa nachádza byt na zvýšenom prízemí, ktorý vykuruje podlahu tohto bytu. Pozrite si virtuálnu prehliadku tejto nehnuteľnosti: Čím vás zaujme? - výborná lokalita s množstvom zelene, spálňa a detská izba sú orientované na tichú časť ZUZKIN PARK - bytový dom kompletne zateplený, zrekonštruovaný - tichý a bezproblémový susedia, ktorý dbajú na pokoj a čistotu v bytovom dome - nízky nájom, len 140 Eur / mes. + energie - pražský typ bytu (bez nosných priečok), ktorý šikovnými úpravám sa upravil na otvorený a vzdušný priestor - rekonštrukcia bytu, ktorá prebiehala priebežne od r. 2008 až do 2021 - obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom - pešia dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti: obchody (Kaufland, Klas), Poliklinika Terasa, školy a škôlky, Lekárska univerzita, reštaurácia, pivárne a iné. Byt prešiel rozsiahlou postupnou rekonštrukciou: - plastové okná v celom byte - nové omietky v celom byte - murované bytové jadro s novou vodou, odpadom, elektroinštaláciou, dispozične prepojená kúpeľňa a WC, veľký sprchovací kút (90x90 cm) - znížené stropy v kúpeľni - nová elektroinštalácia v celkom byte - sektorová kuchynská linka s dostatočným úložným priestorom a prepojením s obývačkou - nové interiérové dvere - laminátová podlaha - odhlučnená a zateplená detská izba Orientácia bytu je S/J s krásnym výhľadom do parku. Mesačné náklady sú 140 Eur / mes. + elektrika, plyn Lokalita: Sídlisko Terasa patrí k najobľúbenejším miestam pre život a to nielen pre nadštandardnú občiansku vybavenosť na dosah ruky, ale predovšetkým kvôli kľudnému bývaniu s množstvom zelene a parkov. Kúpu tohto bytu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám vieme zabezpečiť priamo u nás. Ján Ovák vedúci kancelárie INFOREAL tel.: mail: ovak@ INFOREAL Realitná spoločnosť Vodná 3, Košice 21 rokov skúseností Viac ako 700 predajov nehnuteľností Viac ako 900 spokojných zákazníkov
Pražský 1 i, byt blízko Starej nem. Turgenevova, LO 7m2, OV
- Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY (viac ako 23 ročné skúsenosti, člen Realitnej únie), - EXKLUZÍVNE ZASTÚPENIE MAJITEĽA, - priestranný 1 izb. byt pražského typu, - blízko Starej nemocnice, Turgenevova ul., - tzv. pražský typ s nenosnými vnútornými priečkami, - OSOBNÉ VLASTNÍCTVO, - cca 49 m2 (z toho cca 39-40 m2 byt, cca 7 m2 zasklenená lodžia, cca 1 m2 komora, cca 1-2 m2 pivnica), - slušný ZATEPLENÝ bytový dom s výťahom, - rekonštruovaný, - vaňa + sprchovací kút - priestranná zasklenená Lodžia 7m2, - komora priamo pri byte, - pivnica, - vysoké 1. poschodie (pod bytom sú nebytové priestory) - pozemok pod bytovým domom je odkúpený, - blízko T- Systems, Starej nemocnice, OC Cassovia, zastávky MHD, futbalovej arény a pod. - detské ihrisko pri dome V exkluzívnej ponuke realitnej kancelárie Ing. Juraj Antol, ANTE reality je na PREDAJ typologicky zaujímavý 1 izb. byt v blízkosti Starej nemocnice. Zateplený bytový dom je situovaný na Turgenevovej ulici, neďaleko T- Systems, OC Cassovia, zastávky MHD, futbalovej arény a pod. Samotný byt sa nachádza na vysokom 1.poschodí v slušnom, svetlom a ZATEPLENOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Pod bytom sa nachádzajú nebytové priestory. Jedná sa o tzv. pražský typ bytu s nenosnými vnútornými priečkami. Typickými prvkami pre pražský typ bytu je takisto 7m2 veľká lodžia, komora situovaná priamo pri byte. K dispozícii je aj pivnica. Celková rozloha bytu je cca 49 m2, z toho cca 39-40 m2 má byt, cca 7 m2 má lodžia, cca 1 m2 komora, cca 1-2 m2 pivnica). Byt je po rekonštrukcii. V byte boli realizované plastové okná, murované jadro (vaňa + sprchovací kút+WC), plávajúce podlahy, zasklenená lodžia a pod. Poloha bytového domu poskytuje veľmi dobré dopravné napojenie nielen smerom do Centra mesta, ale aj smerom na US Steel, smer Letisko, smer OC Optima, smer Prešov, Moldava n. Bodvou a pod. Neďaleko sa nachádzajú zastávky MHD. Súčasťou okolia je základná infraštruktúra ako sú potraviny Fresh, LIDL a banky v OC Cassovia, škola, škôlka, detské ihrisko priamo pri dome a pod. Byt a takisto pozemok pod bytovým domom je v OSOBNOM VLASTNÍCTVE. Vhodný je tak NA TRVALÉ BÝVANIE ale aj ako investícia na PRENÁJOM. S prípadným prenájmom bytu Vám radi takisto pomôžeme. Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 23 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária je členom Realitnej únie.
3 izbový byt pri OC Galéria, 6m Loggia, ul. Laborecká
Typ: 3-izbový byt Ulica: Laborecká Obec: Košice-Západ Hľadáte investičný byt v skvelej lokalite, alebo ste radi v centre diania, kde máte všetko na skok? Tak potom pre vás mám ideálnu nehnuteľnosť! Peter Zakuťanský z AURUM REALITY vám ponúka na predaj 3-izbový byt upravený na 2-izbový. Byt je po staršej rekonštrukcii, v skvelej lokalite v rámci Terasy, a to hneď za OC Galéria, a na okraji najväčšieho parku v Košiciach, ktorým je Zuzkin Park, a to na Laboreckej ulici. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre rodinu, ale aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom, a to vďaka svojej skvelej polohe. Z pôvodne 3 izbového bytu sa zmenou dispozície stal priestranný 2 izbový byt, samozrejme, v prípade potreby sa dá ľahko prebudovať naspäť na 3 izbový. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Druh nehnuteľnosti: 3-izbový byt + loggia a kumbál Celková plocha: 55 m2 + loggia 6 m2 Vlastníctvo: osobné Stav nehnuteľnosti: staršia kompletná rekonštrukcia Poschodie: 3/8 Výťah: áno - nový Orientácia: S/J DISPOZÍCIA:  vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia časť prepojená s kuchyňou, spálňa, loggia, kumbál POPIS BYTU: • Byt sa nachádza na 3. poschodí z 8. • Byt je po staršej kompletnej rekonštrukcii z r. 2008 • Pražský typ - možnosť zmeny dispozície vďaka nenosným priečkam VÝHODY BYTU: • Loggia orientovaná na juh (slnečná) • Orientácia S/J - slnečný byt • Vynikajúca občianska vybavenosť • Super lokalita • Vhodný aj ako investičný byt na prenájom Byt je kúpou voľný, bez tiarch, nájomcov, pripravený k okamžitému nasťahovaniu. LOKALITA A OKOLIE: • Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite na Terase pri Zuzkinom Parku • Výborná občianska vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti na nachádza OC Galéria, kde nájdete KAUFLAND, drogérie, obuv, reštaurácie, atd., ďalej sa tu nachádza škola, škôlka a nemocnica • Dopravná vybavenosť – zastávky električiek a autobusov 100m od bloku Financovanie možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý vám radi bezplatne vybavíme. Ak vás táto ponuka zaujala, zavolajte mi a dohodnite si obhliadku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 55 m2 Úžitková plocha: 55 m2 Zastavaná plocha: 55 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 6 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Výťah: áno Energetický certifikát: B El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Zateplený objekt: áno
Priestranný 2 izbový byt 55m2 + loggia 6m, Pražský Typ, ul.
Typ: 2-izbový byt Ulica: Laborecká Obec: Košice-Západ Hľadáte investičný byt v skvelej lokalite, alebo ste radi v centre diania, kde máte všetko na skok? Tak potom pre vás mám ideálnu nehnuteľnosť! Peter Zakuťanský z AURUM REALITY vám ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt s loggiou po staršej rekonštrukcii, v skvelej lokalite v rámci Terasy, a to hneď za OC Galéria, a na okraji najväčšieho parku v Košiciach, ktorým je Zuzkin Park, a to na Laboreckej ulici. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre rodinu, ale aj ako investičná nehnuteľnosť na prenájom, a to vďaka svojej skvelej polohe. Z pôvodne 3 izbového bytu sa zmenou dispozície stal priestranný 2 izbový byt, samozrejme, v prípade záujmu sa dá ľahko prebudovať na 3 izbový. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Druh nehnuteľnosti: 2-izbový byt + loggia a kumbál Celková plocha: 55 m2 + loggia 6 m2 Vlastníctvo: osobné Stav nehnuteľnosti: staršia kompletná rekonštrukcia Poschodie: 3/8 Výťah: áno - nový Orientácia: S/J DISPOZÍCIA:  vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia časť prepojená s kuchyňou, spálňa, loggia, kumbál POPIS BYTU: • Byt sa nachádza na 3. poschodí z 8. • Byt je po staršej kompletnej rekonštrukcii z r. 2008 • Pražský typ - možnosť zmeny dispozície vďaka nenosným priečkam VÝHODY BYTU: • Loggia orientovaná na juh (slnečná) • Orientácia S/J - slnečný byt • Vynikajúca občianska vybavenosť • Super lokalita • Vhodný aj ako investičný byt na prenájom Byt je kúpou voľný, bez tiarch, nájomcov, pripravený k okamžitému nasťahovaniu. LOKALITA A OKOLIE: • Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite na Terase pri Zuzkinom Parku • Výborná občianska vybavenosť, v bezprostrednej blízkosti na nachádza OC Galéria, kde nájdete KAUFLAND, drogérie, obuv, reštaurácie, atd., ďalej sa tu nachádza škola, škôlka a nemocnica • Dopravná vybavenosť – zastávky električiek a autobusov 100m od bloku Financovanie možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý vám radi bezplatne vybavíme. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 55 m2 Úžitková plocha: 55 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 6 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Výťah: áno Energetický certifikát: B El. napätie: 230V Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno
žiadaný pražský 4-izb byt loggia, 72 m2, Irkutská, Košice
NAJLACNEJŠÍ 4-IZB BYT NAD JAZEROM Ponúkame na predaj svetlý 4-izbový byt v pôvodnom stave, pražský typ bytu vo vyhľadávanej lokalite na ulici Irkutská, Košice – Nad Jazerom (ZAČIATOK SÍDLISKA) Byt okamžite voľný Podlahová plocha bytu 72 m2 Úžitková plocha bytu 67 m2 6-metrový balkón (cez 2 izby) – na západnej strane Orientácia – V/Z komora na spoločnej chodbe pred bytom pivnica v suteréne. Poschodie riadne 1./9.p (pod bytom je ďalší byt) Dispozícia: • Možnosť prepojenia kuchyne s obývačkou • 3x nepriechodné spálne a priechodná obývačka do kuchyne a jednej zo spálni • Byt má len jednu nosnú priečku medzi obývačkou a spálňou Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu cca 195 € Odkúpený pozemok pod bytovým domom Zateplený bytový dom Nový výťah, Nové vchodové brány, elektronický domový vrátnik, nové schránky Zrekonštruované spoločné priestory. Orientovaný je na Východ a Západ - príjemne presvetlenie celý deň VŠETKY IZBY SAMOSTATNÉ - NEPRIECHODNÉ. Byt je v pôvodnom stave okrem starších plastových okien. BYT SI VYŽADUJE KOMPLETNÚ REKONŠTRUKCIU. Veľkou výhodou je možnosť rekonštrukcie bytu podľa vlastných predstáv, nakoľko sa jedná o pražský typ bytu. Bytový dom je zateplený, vrátane obnovených spoločných priestorov, chodieb a nového výťahu. SLUŠNÝ VCHOD A SLUŠNÍ SUSEDIA. Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti sídliska Nad Jazerom. Výborná poloha domu na začiatku Sídliska nad Jazerom zaručuje perfektnú dostupnosť do centra alebo na výpadovku mesta s napojením na všetky smery Bytový dom je umiestnený mimo rušnej cesty Pošta 2 minúty pešo Poliklinika 2 minúty pešo Multifunkčné ihrisko 5 minút pešo OC Branisko len 5 minút pešo (obchody, banky, rôzni obchodníci a služby) Kaufland do 10 minút pešo, Tesco do 15 minút pešo Zastávka MHD (BUS, električka) do 4 minút pešo Základné školy a škôlky v pešej dostupnosti do 3-10 minút pešo VÝBORNÁ CENA – najnižšia cena 4-izb bytu Nad Jazerom. Cena za byt : 141.000,- EUR Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Licencovaný maklér NARKS: Peter Gondoľ .
NA PREDAJ 3 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT NA SÍDLISKU TERASA
Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový pražský byt na vyhľadávanom sídlisku Terasa. Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: O NEHNUTEĽNOSTI Nehnuteľnosť prešla menšími úpravami ako výmenou okien, podláh a vymúrovanie bytového jadra, inak je v pôvodnom stave. Veľkou výhodou tohto bytu je pražský typ, ktorý umožňuje vybúrať všetky vnútorné priečky, a zvoliť dispozíciu tak, ako bude práve Vám vyhovovať. Každý z nás má iné ideály o dokonalom bývaní a pri tejto nehnuteľnosti sa môžete realizovať až do najmenšieho detailu. Ideálnym je byt aj vďaka tomu, že aj napriek pôvodnému stavu, je útulný, čistý a nevyžaduje si okamžitú rekonštrukciu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE - užitková plocha bytu je 68m2 + pivnica o rozlohe 2 m2 - Inžinierska ulica - prízemie - panelový bytový dom - pôvodný stav s menšími úpravami - pražský typ bytu Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, kúpelne, samostatného WC a pivnice. Byt sa nachádza na prízemí. Bytový dom prechádza rekošntrukciou, ktorá zahŕňa zateplenie a novú fasádu. Toho času sú vstupné brány vymenné a výťah modernizovaný. Mesačné náklady pre 3 osoby predstavujú sumu 180 Eur. OBČIANSKA VYBAVENOSŤ, OKOLIE A VOĽNÝ ČAS Aj napriek tomu, že sa nachádzame na sídlisku, do centra mesta sa pešo dostanete v priebehu 15 minút. Okolie Inžinierskej ulice je obklopené krásnou zeleňou a možnosťami pre aktivity malých aj veľkých, nakoľko sa byt nachádza pri Katkinom parku. Od OC Galéria je nehnuteľnosť vzdialená 4 minúty, čiže ak budete čokoľvek potrebovať, budete to mať naozaj "na skok". Byt má veľký potenciál na prenájom, a to vďaka vzdialenosti Lekárskej fakulty. Prenájmy sú v tejto lokalite vyhľadavané najmä zahraničnými študentmi. Byt je ideálny aj pre rodinny s deťmi, vzhľadom na lokalitu, okolie a možnosti, ktoré toto sídlisko ponúka. Cena zahŕňa kompletný servis našej realitnej kancelárie, vrátene poplatkov právneho servisu a nákladov spojných s prevodom nehnuteľnosti. Dohodnite si somnou obhliadku, kde Vám ukážem všetky výhody tohto bývania. Teším sa keď Vám byt ukážem osobne :) . Kristína Huliaková