inzercia, predaj, predám, bazár

TOP: Apartmánový komplex so zabehnutou klientelou pri Liptov

Kategória: Ostatné

AstonReal Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNY apartmánový areál upravený na športovo-rekreačný komplex vhodný na teambuildingové využitie, organizovanie rodinných, narodeninových osláv alebo krátkodobý prenájom pre turistov. Na nádhernom slnečnom 1800 m2 pozemku sa nachádzajú 2 budovy, klasifikované ako rodinné domy, welness svet, terasa, detské ihrisko, prístrešok s vonkajším ohniskom a budova, ktorá aktuálne slúži ako predajňa suvenírov s domácimi výrobkami. Ku areálu je vlastné vyhradené parkovanie s kapacitou 8 aút. Ku nehnuteľnosti je vypracovaný aktuálny znalecký posudok.

Areál sa nachádza v krásnom podhorskom prostredí v Liptovskćh Matiašovciach, neďaleko Liptovskej Mary a Liptovského Mikuláša. Z rovinatého pozemku sa pozeráte na okolité hory a nedotknutú prírodu, ktorá je doslova dych vyrážajúca. Komplex sa predáva ako zabehnutá prevádzka so stálou klientelou. Navštevujú ho milovníci letných aj zimných športov z celej Európy. Strategická poloha a komplexný servis nehnuteľnosti robí z tejto investície veľmi lákavú príležitosť pre investora, ktorý chce skombinovať relax s investičným zámerom. Pri plnej vyťaženosti a primeranej starostlivosti o areál vie tento podnik ročne zarobiť slušné peniaze.

Obidva domy sú v bezchybnom stave, predávajú sa kompletne zariadený a po dohode s majiteľom sa vie celý podnikateľský projekt aj s klientelou, marketingom a databázou prepísať na nového majiteľa. Všetko je zahrnuté v cene!


Objekt I. sa skladá z:

• Prízemie: Duoapartmán D pre 5 hostí, VIP veľký monoapartmán pre 2/3 hostí s výstupom na terasu a vlastným krbom, technická miestnosť s kotlami a práčkou, samostatné wc

• 1. poschodie: Duoapartmán A pre 5 hostí, Duoapartmán B pre 5 hostí so spoločným balkónom a krbom


Budova s Welness svetom:

• Fínska sauna, masážny srpchový kút, relax zóna a terchovské vedro s ľadovou vodou


Objekt II. sa skladá z:

• Prízemie : Duoapartmán pre 5 hostí

• 1. poschodie: Monoapartmán C1 pre 2/3 hostí, Monoapartmán C2 pre 2/3 hostí a spoločné posedenie medzi apartmánmi


Celková kapacita oboch objektov je 29 hostí. Aktuálne sú obe nehnuteľnosti vyťažené počas celého leta a zimy.

V blízkom okolí sa nachádzajú: Vodná nádrž Liptovská Mara (5 km), Aquapark Tatralandia (7 km), Aquapark Vodný svet Bešeňová (11 km) alebo Lyžiarske stredisko Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. Po dohode možné odkúpenie iba časti areálu.

Kompletné podklady a fotokumentáciu jednotlivých aparmánov poskytnem po overení klienta a potvrdení spôsobu financovania.

V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ |
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 14
Zastavaná plocha: 527m²
Obytná plocha: 400m²
Rozloha pozemku: 1800m²
Úžitková plocha: 400m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Internet: lokálny poskytovateľ
Vykurovanie: vlastné
Balkón: án
TOP: Apartmánový komplex so zabehnutou klientelou pri Liptov
Podobné inzeráty
PREDAJ: Apartmánový dom so zabehnutou klientelou pri Liptovs
AstonReal Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNY apartmánový dom upravený na športovo-rekreačný komplex vhodný na teambuildingové využitie, organizovanie rodinných, narodeninových osláv alebo krátkodobý prenájom pre turistov. Na nádhernom slnečnom 1170 m2 pozemku sa nachádza apartmánový dom klasifikovaný ako rodinný dom, welness svet, terasa, detské ihrisko a prístrešok s vonkajším ohniskom. Ku areálu je vlastné vyhradené parkovanie s kapacitou 8 aút. Ku nehnuteľnosti je vypracovaný aktuálny znalecký posudok. Areál sa nachádza v krásnom podhorskom prostredí v Liptovských Matiašovciach, neďaleko Liptovskej Mary a Liptovského Mikuláša. Z rovinatého pozemku sa pozeráte na okolité hory a nedotknutú prírodu, ktorá je doslova dych vyrážajúca. Apartmánový dom sa predáva ako zabehnutá prevádzka so stálou klientelou. Navštevujú ho milovníci letných aj zimných športov z celej Európy. Strategická poloha a komplexný servis nehnuteľnosti robí z tejto investície veľmi lákavú príležitosť pre investora, ktorý chce skombinovať relax s investičným zámerom. Pri plnej vyťaženosti a primeranej starostlivosti o areál vie tento podnik ročne zarobiť slušné peniaze. Dom je v bezchybnom stave, predáva sa kompletne zariadený a po dohode s majiteľom sa vie celý podnikateľský projekt aj s klientelou, marketingom a databázou prepísať na nového majiteľa. Všetko je zahrnuté v cene! V prípade seriózneho záujmu možná dohoda. Objekt I. sa skladá z: • Prízemie: Duoapartmán D pre 5 hostí, VIP veľký monoapartmán pre 2/3 hostí s výstupom na terasu a vlastným krbom, technická miestnosť s kotlami a práčkou, samostatné wc • 1. poschodie: Duoapartmán A pre 5 hostí, Duoapartmán B pre 5 hostí so spoločným balkónom a krbom Budova s Welness svetom: • Fínska sauna, masážny srpchový kút, relax zóna a terchovské vedro s ľadovou vodou Celková kapacita objektu je 22 hostí. Aktuálne je nehnuteľnosť vyťažená počas celého leta a zimy. V blízkom okolí sa nachádzajú: Vodná nádrž Liptovská Mara (5 km), Aquapark Tatralandia (7 km), Aquapark Vodný svet Bešeňová (11 km) alebo Lyžiarske stredisko Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. Po dohode možné odkúpenie iba časti areálu. Kompletné podklady a fotokumentáciu jednotlivých aparmánov poskytneme po overení klienta a potvrdení spôsobu financovania. V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Počet poschodí: 2 Počet izieb: 10 Dodatok k cene: možná dohoda Zastavaná plocha: 527m² Obytná plocha: 250m² Celková rozloha: 1170m² Rozloha pozemku: 1800m² Úžitková plocha: 250m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Balkón: áno Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po
MAĎARSKO - DÉDESTAPOLCSÁNY 6 IZBOVÝ APARTMÁNOVÝ KOMPLEX V CH
MAĎARSKO - Dédestapolcsány. Ponúkame Vám na predaj apartmánový komplex v obci Dédestapolcsány vzdialenej 118 km z Košíc. Úžitková plocha je 170m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 3400m2. Apartmánový komplex má 6 samostatných bytových jednotiek s vlastnou kúpeľňou a WC. Kuchyňa je spoločná. Na priestrannom pozemku sa nachádza vonkajší gril, pozemok je využiteľný na rôzne spoločenské aktivity - stolný tenis, futbal a pod. Táto oblasť je obľúbeným cieľom turistiky, modrou turistickou značkou. V okolí sa nachádza priehrada vhodná na chytanie rýb. Energetický certifikát C.  Cena 100.000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 60 km od štátnej hranice.
MAĎARSKO - DÉDESTAPOLCSÁNY 6 IZBOVÝ APARTMÁNOVÝ KOMPLEX V CH
MAĎARSKO - Dédestapolcsány. Ponúkame Vám na predaj apartmánový komplex v obci Dédestapolcsány vzdialenej 118 km z Košíc. Úžitková plocha je 170m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 3400m2. Apartmánový komplex má 6 samostatných bytových jednotiek s vlastnou kúpeľňou a WC. Kuchyňa je spoločná. Na priestrannom pozemku sa nachádza vonkajší gril, pozemok je využiteľný na rôzne spoločenské aktivity - stolný tenis, futbal a pod. Táto oblasť je obľúbeným cieľom turistiky, modrou turistickou značkou. V okolí sa nachádza priehrada vhodná na chytanie rýb. Energetický certifikát C.  Cena 99 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 60 km od štátnej hranice.
Predaj -  Apartmánový Rodinný Dom, Podhájska
JKV Real vám ponuka na predaj Rodinný Apartmánový Dom v obci Podhájska , na skok od termálneho kúpaliska. Dispozícia: Každý apartmán pozostáva s izby s 3 posteľami, kuchynským kutom a sociálnym zariadením (sprchovací kút s toaletou) Prízemie: 3 samostatne apartmány. 2 apartmány sú 3 posteľové a 1 apartmán je dvoj posteľový. 1. Poschodie: 3 x apartmány 3-postelove. Využíva sa na prenájom za účelom rekreácie a oddychu pre turistov. V roku 2016 apartmánový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou. Apartmánový dom sa nachádza neoplotenom, rovinatom, slnečnom pozemku. Vo dvore sa nachádza altánok a parkovisko pre 8 aut. Vhodný ako investícia. Je vedený ako rodinný dom. Možnosť financovania cez hypotekárny uver. Bezplatne sprostredkujeme financovanie Apartmánového domu. Termálne kúpalisko Podhájska, nachádzajúce sa neďaleko Nových Zámkov, poskytuje návštevníkom možnosť oddychu a rekreácie tak v letnom ako i v zimnom období. Počas letnej sezóny je návštevníkom k dispozícii deväť bazénov a tobogan. Súčasťou termálneho kúpaliska je aj novootvorené Wellness centrum Aquamarin. Vitálny svet - ponúka komplex služieb pre relaxáciu - sauny, tropický tunel, vodné peklo, morský kúpeľ, tepidárium, ľadopád, vedro odvahy i ochladzovací bazén. Celková cena zahŕňa: - províziu pre RK, právny servis - v cene - vyhotovenie znaleckého posudku - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! .
Apartman Bulharsko - Pomorie, hotel Sunset resort
Na predaj zariadený 2kk apartmán v 5* rezorte Sunset Beach Pomorie, Bulharsko. Plocha: úžitková 88m2. Nachádza sa na 2. poschodí s výťahom. Apartmán sa predáva plne vybavený, podľa aktuálnych fotografií! Priestranný a plne vybavený apartmán 2kk s veľkým balkónom a výhľadom na more. Hotelový komplex sa nachádza na južnej pláži letoviska Pomorie, priamo na pobreží, piesočná pláž je dlhá 400 m. Komplex sa skladá zo 768 apartmánov a 6 nádherných víl, s celkovou zastavanou plochou 115 000 m² a je orientovaný smerom na juhozápad. Apartmánový komplex sa nachádza na Južnej pláži v meste Pomorie, iba 8 km od medzinárodného letiska v Burgase a 15 km od druhého najväčšieho mesta na bulharskom pobreží Čierneho mora. Vlastníctvo bytu v tomto komplexe hovorí nielen o dobrom vkuse, ale tiež zdôrazňuje sociálne postavenie majiteľa. Tieto byty sú určené pre ľudí, ktorí ocenia komfort, zvláštne usporiadanie, bezchybnú kvalitu a prestížnu polohu. Zariadenia a služby: 5******Komplex Club & SPA ponúka: recepcia (otvorená 24 hodín denne) s lobby barom 24-hodinová bezpečnostná služba a video sledovanie celého komplexu k dispozícii (za poplatok) je tiež SPA-wellnes centrum a wellness procedúry a sauna. Kúpeľné SPA-centrum so saunou, vírivkou, parným kúpeľom, relaxačným areálom štyri vonkajšie bazény, dva bary pri bazéne, aquapark o ploche viac ako 3500 m2, krytý bazén, umelá rieka, detské tobogány, kaviarne a bary, 7x reštaurácia, kúpeľné a welness centrum, multifunkčná sála, športové zariadenia, bowling, obchody, detský klub, kozmetický salón, podzemné garáže a vonkajšie parkovisko, to všetko robí z komplexu nádherné európske letovisko s potrebným vybavením pre prvotriedne bývanie a relaxáciu. Nehnuteľnosť je vhodná nielen na vlastný odpočinok a rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom. Je to ojedinelá možnosť letného bývania v krásnom a príjemnom prostredí v najväčšom bulharskom letovisku Slnečné pobrežie. Apartmán je možné užívať ako na osobné účely (na bývanie alebo trávenie dovolenky), tak aj ako komerčný objekt a prenajímať ho Prístup do komplexu je obmedzený a dovolený iba pre majiteľov apartmánu a ich hostí alebo hosti rezortu, ktorí si rezervovali pobyt v komplexe formou rezervácie. V dochádzkovej vzdialenosti je množstvo obchodov, reštaurácií a ďalších služieb. Všetka občianska vybavenosť je v mieste alebo v blízkom okolí. Nehnuteľnosť je vhodná nielen na vlastný odpočinok a rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom. V údržbe spoločných častí je zahrnuté: údržba spoločných častí komplexu údržba spoločnej časti budovy údržby zelených plôch komplexu údržba bazéna celoročné stráženie komplexu osvetlenie spoločných častí domu využívané spoločne prvky komplexu ako sú bazény lehátka Južná pláž Pomorie sa rozprestiera v pokojnej zátoke. Je to jedna z najbezpečnejších a najčistejších pláží v Bulharsku.
Na predaj investičná nehnuteľnost so zabehnutou prevádzkou
SHARK REAL ponúka exkluzívne na predaj nehnuteľnosť s dlhoročne zabehnutou prevádzkou v širšom centre Hlohovca. Jedinečná investičná príležitosť. Cena dohodou. Okresné mesto Hlohovec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom architektonických pamiatok, ako napr. Hlohovský zámok, Zámocký park či kostol sv. Michala Archanjela. V blízkosti sa nachádza aj množstvo turistických atrakcii. Disponuje tiež výbornou strategickou polohou v blízkosti dialnice D1, len 30 km od Trnavy a 70 km od Bratislavy. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@