inzercia, predaj, predám, bazár

TOP BRIGADA PRE ELEKTRIKARA

Kategória: Priemysel a výroba

Brigáda pre Elektrika Nemecko.
3 týždne, následne možná dlhá spolupráca na projektoch

Ihneď vyplácame po dokončení zákazky.

Čo ponúka naša firma ?
- Dlhodobú a stabilnú prácu počas celého roka
- dopravu na miesto výkonu práce
- možnosť finančného rastu ( vzájomnej spokojnosti
- Výplatu vždy načas
-hradené ubytovanie
-hradenú a zabezpečenú dopravu

Platové podmienky ( podľa skúsenosti a pracovnej pozície )
- telefonická podpora
- pravidelné vyplácanie včas

Od uchádzačov očakávame
- Skúsenosti v obore na dané pozície
- chuť pracovať, zodpovednosť


Elektrikár - Elektrikári
Automotív

Ak Vás ponuka zaujala napíšte nám email na personálne oddelenie : tomas.malik@ , daniel.kuchynar@ alebo nás kontaktujte na telefónom čísle + 767
TOP BRIGADA PRE ELEKTRIKARA
Podobné inzeráty
Ponúkam prácu pre elektrikára.
Ponúkam prácu pre elektrikára s vyhláškou min.§21.S praxou výhoda,bez praxe zaučíme.Práca v BA a Stredné Slovensko.Cesta do práce a späť zabezpečená, tak isto aj ubytovanie.Nástup 11.4.2023. Pre bližšie informácie(mzda turnusy atď) a seriózny záujem,prosím kontaktujte ma na tel..
Ponúkam prácu pre elektrikára.
Ponúkam prácu pre elektrikára.S praxou výhoda,bez praxe zaučíme.Práca v BA a stredné slovensko.Cesta do práce a späť zabezpečená, tak isto aj ubytovanie.
Ponúkame prácu pre pomocného elektrikára s nemeckým jazykom
Práca pre pomocného elektrikára do Nemecka s nástupom ihneď. Turnusy 3+1 Podmienka práce : nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni Náplň práce : komunikácia v nemčine, pomocné jednoduché práce Ubytovanie hradené Mzda od 18e/hod. Bližšie informácie na tel. čísle .
Ponukam pracu pre elektrikara
Ponukam pracu pre elektrikara szco robime priemyselnu instalaciu plat je pausal na den 100 az 150 eur
Hľadáme elektrikára do výrobnej spoločnosti s platnou vyhláš
Pre výrobnú spoločnosť hľadáme elektrikára s platnou vyhláškou §22. Náplň práce pozostáva z kontroly a preventívnej údržby technologických zariadení (elektrická časť), opravy elektro zariadení. Práca v nepretržitej prevádzke na zmeny, plat od 1200€ brutto a viac. Možnosť firemných benefitov.
Ponuka práce pre elektrikára do Nemecka automatizácia
Hľadáme 1 šikovného elektrikára do Nemecka.  Náplň práce :  - Inštaláciu a káblové zapájanie baliacich strojov, s tým spojená prípravu a zapájanie rozvádzačov na tieto stroje -kabeláž . Dlhodobá práca vo vykurovanej a klimatizovanej Hale - Čítanie plánov  Pracuje sa : 55 hodín týždenne  Práca na turnusy. Mesto : Ansbach, Nemecko Nástup : 24.4.2023 Ubytovanie rezervované a preplatené v plnej výške vo faktúre. Fakturácia 1. mesiac 2x, potom 1x mesačne. Splatnosť faktúry je 15 dní, ale dá sa aj do 7 dní Sadzba : 22-23 €/h (sadzba závisí od skúseností a znalostí jazyka) Podmienky : - prax v oblasti elektroinštalácií 2 roky - §21 a vyššie - nemecký alebo anglický jazyk  - schopnosť čítať schémy a samostatne pracovať - živnosť - auto