inzercia, predaj, predám, bazár

TOP Prerobený 3izbový byt,garáž,nízke náklady,tichá lokalita

Kategória: Byty

Predávame náš 3 - izbový byt v Ružinove na ulici Domkárska 11.

Jedná sa o novší panelový bytový dom z roku 1992 v ktorom sa nachádza len 16 bytových jednotiek (len 3 a 4 izbáky).
Byt je situovaný na 1 nadzemnom zo 4 podlaží.

Dom už stihol prejsť kompletnou rekonštrukciou stupačiek a zvislých elektrických rozvodov, obnovy strechy, spoločných priestorov a zateplenia z roku 2015.
V dome sa nachádza výťah.

Celý byt sme si prerobili kompletne podľa seba v roku 2016. Použili sme len značkové spotrebiče čo sa týka kuchynskej linky, vstavaného nábytku na mieru o čom svedčia 3 roll-door skrine a vybavenia sanity v kúpeľni.
Vykurovanie je riešené pomocou plynového kotla so zásobnikom na ohrev vody značky Buderus, ktorý má pravidelne vykonané revízie.
Byt má kombinované kúrenie a to radiátory a podlahové kúrenie v mieste dlažby.
V byte sme vymenili kompletne elektrické rozvody za nové medené vrátane skrine ističov, kompletnou výmenou tiež prešlo potrubie vodovodné a rozvod kúrenia.

Celková plocha bytu je 67m2, z čoho 2,5 tvorí loggia a 2 pivnica na prízemí.
Byt na svoju metráž pôsobí dostatočne veľký, keďže sme sa snažili využiť každý meter štvorcový.
V byte sme bývali, nikdy nebol v prenájme.

V kúpeľni je k dispozícii vaňa aj sprchový kút.
Byt disponuje vlastným plynovým kotlom a kúrenie je riešené kombináciou radiátory/podlahovka.

Orientácia obytných miestností na juho-západ, smerom na tiché zelené ihrisko.
Všetky plastové okná majú 7 rokov, ku ktorým sme osadili exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie. Každá miestnosť disponuje sieťkami na vetranie.
V každej miestnosti je osvetlenie riešené LED-bodové s možnosťou na diaľkové ovládanie.
Diaľničný obchvat ani železnica neruší ani pri otvorených oknách.
Na pozemku pred bytovým domom sa nachádza ihrisko pre deti a ohnisko s možnosťou grilovania.

Susedstvo v tejto oblasti Ružinov-Prievoz je tvorené rodinnými domami.
Parkovanie bezproblémové priamo pred domom, bez obmedzenia počtu vozidiel.
V dome sú k dispozícii dve kočíkárne na úschovu bicyklov.
Náklady pre 2 osoby predstavujú 120 eur + plyn a el. energia, suma sumárum komplet do 180 eur.

Vlastníctvo bytu predstavuje aj vlastníctvo zastavaného a prislúchajúceho pozemku pri dome.

Súčasťou predaja je aj samostatná murovaná garáž s plochou 18m2, so zavedenou elektrikou, novou bránou zn. Hormann na samom konci parkoviska. Garáž je vymaľovaná a prešla rekonštrukciou zateplenia - novej izolácie.
Možnosť parkovať auto v garáži a druhé pred ňou s dobrým výhľadom z bytu.
Garáž je na samostatnom liste vlastníctva a stávate sa tiež vlastníkom pozemku, za ktorý nemusíte platiť nájom.

V cene sú zahrnuté kompletné právne služby spojené s prevodom. V cene je kompletne zariadenie a vybavenie bytu.
Neželáme si byť
TOP Prerobený 3izbový byt,garáž,nízke náklady,tichá lokalita
Podobné inzeráty
NOVÁ CENA - EXKLUZÍVNE 3i BYT RADVAŇ
Typ: 3-izbový byt Ulica: Námestie Ľudovíta Štúra Obec: Banská Bystrica Exkluzívna ponuka – predáme priestranný 2-izbový byt ktorý je dispozične prerobený na 3-izbový na Námestí Ľudovíta Štúra  Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť - 2-izbový/3izbový byt situovaný v atraktívnej lokalite Radvaň v Banskej Bystrici. Byt sa nachádza na treťom poschodí v osemposchodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom na ulici Námestie Ľudovíta Štúra. Je priestranný a svetlý, patrí k nemu aj balkón a pivnica v suteréne. Byt je kompletne prerobený /voda, elektrika, kúpeľňa , WC, stierky, strop, podlahy, je perfektne komplet aj s plastovými oknami novými bezpečnostnými vchodovými dvermi. Vzhľadom na veľkosť a dispozíciu je byt  po rekonštrukcii prerobený na  3-izbový byt.  Vyhľadávaná lokalita ponúka širokú škálu obchodov, reštaurácií a služieb, množstvo zelene v okolí a výbornú dostupnosť škôl a škôlok. Okolie je pokojné, bezpečné a ľahko dostupné s dobrým parkovaním v okolí. V blízkosti sa nachádza verejná doprava. Tento byt je ideálny pre mladú rodinu, pre investorov, alebo pre tých, ktorí hľadajú bývanie s ktorým už nebudú mať žiadne starosti v rámci rekonštrukcie a prerobenia.  Treba vidieť , tak neváhajte nás kontaktovať a my Vám ho radi ukážeme ! Nachádza na 3. podlaží, zatepleného 8 - podlažného. bytového domu. Byt je orientovaný na JV a SZ. Zhrnutie: - 2-izbový/ prerobený na 3-izbový byt v Banskej Bystrici na ulici Námestie Ľudovíta Štúra - Blízko McDonald - SC EUROPA - Atraktívna lokalita Radvaň -predáva sa zariadený - Poschodie 3/8 - Na novo prerobený a kompletne zrekonštruovaný byt - Balkón, pivnica - Úžitková plocha 64m2 plus loggia - Cena 159.900€ - Možnosť HÚ Radi pomôžeme - financovanie zabezpečené našimi profesionálmy v oblasti úverov KONTAKT na makléra: Ľubor Klačan lubor.klacan@ EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica Servis realitnej kancelárie zahŕňa: 1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. 2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov. 3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. 4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 65 m2 Úžitková plocha: 68 m2 Zastavaná plocha: 65 m2 Poschodie: 3 Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Plocha balkóna: 3 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Internet: áno - wi-fi Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno
2 izbový byt s balkónom prerobený na 3 izbový Humenné
Ponúkame Vám exkluzívne 2izbový byt s balkónom prerobený na 3izbový aj so zariadením na Třebíčskej ul.9 v Humennom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Humenné Predmet: 2 izbový byt prerobený na 3izbový Úžitková plocha: 58 m2 Poschodie: 8 Konštrukcia: panel Orientácia: V/J Stav: Kompletná rekonštrukcia Správca: Energobyt Náklady: 180.- eur DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kuchyňa, prerobená izba, WC, kúpeľňa, obývacia izba, izba, balkón-loggia + pivnica Bytový dom sa nachádza v peknej lokalite vedľa rekreačnej zóny rieky Laborec , v blízkosti je ZŠ a MŠ, tiež železničná stanica, pošta a obchody. Vstup do bytového domu je na čip, prerobené schránky a murovaná pivnica. Byt je celkovo zrekonštruovaný so sadrokartónovými stropmi a novou podlahou. Kuchyňa je nová na mieru, nové obklady v kúpeľni a WC. Balkón zariadený ako loggia. Byt ponúkame aj s moderným zariadením. CENA BYTU: - 88.000.- EUR - platba v hotovosti, alebo cez hypotekárny úver, pomôžeme Vám s jeho vybavením
NA PREDAJ: 3IZBOVÝ BYT, RUŽOVÝ HÁJ, DUNAJSKÁ STREDA
NA PREDAJ 3IZBOVÝ BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - RUŽOVÝ HÁJ - DUNAJSKÁ STREDA -PÔVODNÝ STAV *** Svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite v pôvodnom stave*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 3izbový byt vo vyhľadávanej časti RUŽOVÝ HÁJ V POKOJNEJ A TICHEJ ČASTI MESTA DUNAJSKÁ STREDA s dostatkom zelene, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA - pešo 3 min. Byt s rozlohou( 74m2 s loggiou a balkónom) sa nachádza na 6. podlaží obytného domu. Jedná sa o 3izbový byt v pôvodnom stave. Dispozícia bytu: - predsieň - samostatné wc - kúpeľňa - obývacia izba s výstupom na loggiu - kuchyňou s výstupom na balkón - 2 samostatné izby BYT JE V PÔVODNOM STAVE, HĽADÁ VLASTNÍKA, KTORÝ MÁ MOŽNOSŤ REKONŠTRUKCIE PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. Obytný dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa (zateplenie, výmena strešnej izolácie, výmena stúpačiek, plastové okná, vrátnik, nová maľovka, nové vchodové dvere, kódový systém, obnova výťahu). V suteréne je pivnica k bytu. K ponuke prikladám aj ilustračné fotky v prípade rekonštrukcie. Bývanie, ktoré má svoje čaro si teraz môžete vychutnať priamo v tesnej blízkosti centre mesta. Tento byt sa dá zariadiť tak, aby bol štýlový, útulný a aby vystihoval svojho nového majiteľa. Ak hľadáte byt v ktorom si viete sami dotvoriť pocit domova, priestor, výbornú svetelnosť, dostatok úložného priestoru a výbornú lokalitu,tak ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si čo najskôr obhliadku. Bližšie informácie telefonicky na alebo zuzana.kovalcsikova@ BENEFITY •zrekonštruovaný bytový dom •vymenené stupačky •vyhľadávaná lokalita •výborná dostupnosť •kompletná občianska vybavenosť •možnosť rekonštrukcie podľa seba Do bytového domu je vstup s čipom a v dome sú dva výťahy. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod správou Okresné stavebné bytové družstvo Dunajská Streda. Mesačné náklady 170,- EUR/2osoby BYT JE VOĽNÝ PREDAJOM IHNEĎ. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-7 minút) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách. V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúp
Zaujímavý 2 izbový byt na predaj vo vyhľadávanej lokalite
Toto sa vám bude páčiť. Ak hľadáte kvalitné bývanie v tichej a zelenej lokalite kúsok od jazera alebo chcete investovať a prenajímať cez airbnb zaujímavo a poctivo prerobený byt 55 m2 + vlastná pivnica, tento byt je naozaj pre vás. Dispozícia, akú v Ružinove nenájdete: denná zóna juh-sever má krásnych 10 metrov. Spálňa a kuchyňa sú orientované na sever, obývačka a balkón smerujú na juh, byt je na 3. poschodí. Top lokalita v Bratislave s plnou občianskou vybavenosťou vrátane lokálneho trhu, supermarketov, bánk, služieb a MHD - električka/bus. Obľúbená časť Ružinova, kúsok od kaviarne MINT, na peši k Štrkoveckému jazeru. Štýlovo zariadený tehlový byt, balkón, pivnica, parkovanie zadarmo, vstavané spotrebiče, veľký šatník a kuchyňa na mieru, ostrov so sedením. Pohodlná sedačka, home office, kvalitná posteľ, WC samostatné. Pred pár rokmi prebehla kompletná rekonštrukcia vrátane novej elektroinštalácie, vody, 3-komorových okien, bezpečnostných dverí, s dôrazom na kvalitu a dizajn. Bytový dom je zateplený, nové vchodové brány aj stupačky, kúrenie vyregulované, samostatné merače, byt bol kvalitne zrenovovaný od podlahy. Rýchly internet, wifi. Byt, na ktorý nemusíte čakať a ešte aj ušetríte. Mesačné náklady nízke, len 160 Eur/2 osoby. Pre porovnanie: byty s touto rozlohou v novostavbách v okolí - bez kuchynskej linky, vstavaných skríň, bez zariadenia, spotrebičov, svietidiel..., s termínom dokončenia v roku 2024, sú na predaj za cca 265 - 287 tisíc Eur. Tento byt máte k dispozícii ihneď, predáva sa navyše komplet zariadený, s modernou kuch. linkou a samostatným ostrovom, vstavaným šatníkom, so zabudovanými spotrebičmi, Hansgrohe batérie, LED svietidlá, kvalitný interiér od známych architektov. Pivnica aj balkón v cene, parkovanie zadarmo pred vchodom (je tu aj možnosť vyhradiť si parkovacie miesto za ročný poplatok), veľa zelene. Výnimočné bývanie, výhodnejšie ako novostavba, bez nepríjemných prekvapení a čakania. Môžete ihneď bývať alebo byt bez starostí prenajať a nechať zarábať. Autori tohto projektu, ktorý bol publikovaný aj v časopise Môj dom: TOITO architekti. Určite sa oplatí vidieť naživo, v cene 248.000 Eur sú aj zmluvy a všetky poplatky, nič navyše už neplatíte. Hlavné výhody tohto bytu: 1. Lokalita 2. Lokalita 3. Lokalita 4. Jedinečná dispozícia a kvalitný interiér od top architektov - výnimočný byt s pridanou hodnotou 5. Úspora energie - tehlový zateplený byt s vlastnými meračmi a nízke mesačné náklady 6. Dizajnovo veľmi príjemne zariadený byt, v ktorom sa budete hneď cítiť ako doma, stačí si priniesť osobné veci a môžete bývať (alebo rovno prenajať) CHCETE SI BYT NAJPRV VYSKÚŠAŤ? Prenajmite si ho na noc či na víkend, informujte sa teraz a dohodnite si termín. Bonus navyše - prvé 3 mesiace bývate zadarmo, mesačný nájom zaplatíme za vás. Prenájom na skúšku - 50 Eur na noc, pri kupe im to odrátame… Viac info na tel.: alebo info@
Bývajte v byte z časopisu, tehla, 55 m2, Ružinov-Štrkovec
Výhodnejšie ako novostavba - môžete ihneď bývať alebo prenajať a zarábať. Predám zariadený a komplet prerobený byt. Balkón, pivnica, parkovanie zadarmo, vstavané spotrebiče, veľký šatník a kuchyňa na mieru, ostrov so sedením, pohodlná sedačka, home office, kvalitná posteľ, WC samostatné. Pred pár rokmi kompletná rekonštrukcia vrátane novej elektroinštalácie, vody, 3-komorových okien, bezpečnostných dverí, dôraz na kvalitu a dizajn. Dispozícia, akú v Ružinove nenájdete: denná zóna juh-sever má krásnych 10 metrov. Spálňa a kuchyňa sú orientované na sever, obývačka a balkón smerujú na juh, byt je na 3. poschodí. Top lokalita v Bratislave s plnou občianskou vybavenosťou vrátane lokálneho trhu, supermarketov, bánk, služieb a MHD - električka/bus. Obľúbená časť Ružinova, kúsok od kaviarne MINT, na peši k Štrkoveckému jazeru. Ak hľadáte kvalitné bývanie v tichej a zelenej lokalite kúsok od jazera alebo chcete investovať a prenajímať zaujímavo a poctivo prerobený byt 55 m2 + pivnica, ozvite sa (RK prosím nevolať/neinzerovať, ďakujem). Bytový dom je zateplený, nové vchodové brány aj stupačky, kúrenie vyregulované, samostatné merače, byt bol kvalitne zrenovovaný od podlahy. Rýchly internet, wifi. Byt, na ktorý nemusíte čakať a ešte aj ušetríte. Mesačné náklady len 160 Eur/2 osoby. Pre porovnanie: byty s touto rozlohou v novostavbách v okolí - bez kuchynskej linky, vstavaných skríň, bez zariadenia, spotrebičov, bez svietidiel..., s termínom dokončenia v roku 2024, sú na predaj za cca 265 - 287 tisíc Eur. Tento byt máte k dispozícii ihneď, predáva sa navyše komplet zariadený, s modernou kuch. linkou a samostatným ostrovom, vstavaným šatníkom, so zabudovanými spotrebičmi, Hansgrohe batérie, LED svietidlá, kvalitný interiér od známych architektov. Pivnica aj balkón v cene, parkovanie zadarmo pred vchodom (je tu aj možnosť vyhradiť si parkovacie miesto za ročný poplatok), veľa zelene. Výnimočné bývanie, lepšie ako novostavba, bez nepríjemných prekvapení a čakania. Môžete ihneď bývať alebo byt bez starostí prenajať. Autori tohto projektu, ktorý bol publikovaný aj v časopise Môj dom: TOITO architekti. Oplatí sa vidieť naživo, volajte: , o cene a zariadení sa vieme prípadne ešte pobaviť, v cene sú už aj zmluvy a všetky poplatky, nič navyše už neplatíte. Hlavné výhody tohto bytu: 1. Lokalita 2. Lokalita 3. Lokalita 4. Jedinečná dispozícia a kvalitný interiér od top architektov - výnimočný byt s pridanou hodnotou, super bývanie 5. Úspora energie - tehlový zateplený byt s vlastnými meračmi a nízke mesačné náklady 6. Dizajnovo veľmi príjemne zariadený byt, v ktorom sa budete hneď cítiť ako doma, stačí si priniesť osobné veci a môžete bývať Teším sa na novú majiteľku, majiteľa či majiteľov, ktorí majú radi dobrý dizajn, byt rada predám do dobrých rúk, byt je voľný. CHCETE SI BYT NAJPRV VYSKÚŠAŤ? Prenajmite si ho na noc či na víkend.
Video a 3D. Byt 3i, loggia, 71m2, Draždiak, nízke náklady,
ViP 3D a Video. 3+1 byt s loggiou 71m2, Pri Draždiaku, nízke náklady, Bratislava - Petržalka VÝNIMOČNÁ PONUKA: POZRITE SI AJ VIDEO A hlavne 3D Scan: tam uvidíte terajší stav a zároveň návrh nového.... (návod na to, ako pozerať 3D Scan je na foto pod týmto textom...) 3izbový byt s loggiou, spolu cca. 71m2, k tomu nízke náklady a to všetko v žiadanej lokalite pri Draždiaku . Petržalka. ID 414 Igor Ambrózy – expert na reality a financie Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka tento pekný a zaujímavý 3-izbový byt, až 71 m2 s loggiou v TOP lokalite sídliska Petržalka. VÝHODY: Hľadáte bývanie v kľudnej a tichej časti Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra mesta? Chcete, aby Vaše bývanie bolo aj ekonomicky výhodné? Uvítate aj bonus v podobe 100%-ného financovania? Mesačné náklady len 118.-€, čo viac si priať? Ostane na rodinu, na koníčky, aj na hypotéku. Mimochodom, ku kúpe bytu Vám ponúkam 100% - né financovanie a bezplatne. No nekúpte to.... Tesná blízkosť mesta, bohatej občianskej vybavenosti a jazera Draždiak, robí z tohto bytu jedinečný klenot. Veď najlepšia lokalita je o našich každodenných činnostiach. Práca? Deti do školy? Nákupy? Prechádzky? Aktívny život? Rôzne športy? To všetko je tu, čo by kameňom dohodil. Aj keď ponuka bytov je väčšia, ako to bolo pred cca. pol rokom, nájsť byt podľa Vášho vkusu nikdy nie je jednoduché. Kúpiť byt draho a prerábať už prerobené? Tento byt si môžete prerobiť komplet podľa seba. Jadro už je murované, správny základ teda už je. Dispozícia tohto bytu má veľký potenciál, treba ho využiť na maximum. V sekcii 3D Scan a v sekcii Nástrel Pred a Po, uvidíte dva možné návrhy prerobenia tohto bytu. Ale možností je viac. Bytový dom je vkusne zrenovovaný a zaujme moderným vzhľadom. Príjemný vstup, zabezpečené každé podlažie, dva krásne nové výťahy, to je dojem, ktorý Vás môže sprevádzať s každým príchodom domov. Nebuďte tými, kto premešká túto skvelú príležitosť na nákup tohto bytu. Zabezpečte si ho už dnes a užívajte si ho naplno! TECHNICKÉ INFO: Byt je na ideálnom ................... Všetky info, video, 3D Scan, pôdorysy, atď., nájdete na jednom mieste, na linku nižšie: (link si skopírujte a otvorte vo VAšom prehliadači. Alebo si ho pošlite mailom alebo SMS-kou a pozriete si ho neskôr v kľude so svojimi blízkymi...) © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.