inzercia, predaj, predám, bazár

Topánky ECCO Biom VOJAGE s Gore-tex vel.32

Kategória: Obuv

Predám nenosené čierne poltopánky ECCO Biom nepremokavé s Gore-tex membránou na suchý zips...najobľúbenejšie topánky môjho syna, len tieto mu boli malé, číslo väčšie nosil veľmi rád.

Posielam poštou alebo osobne na trase Nitra-Prešov
Topánky ECCO Biom VOJAGE s Gore-tex vel.32
Podobné inzeráty
Predám Ecco Biom
Predám detské zimné gore-texove topánky Ecco Biom, veľkosť 23, v dobrom stave, nosene jednu sezónu. Pôvodná cena 110€.
Vysoké topánky a čižmy pre chlapcov – rôzne veľkosti
Nepremokavé zateplené čižmy SUPERFIT, veľ. 28: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé (Gore-tex) zateplené čižmy SUPERFIT, veľ.28 (vnútorná dĺžka je 18 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, ale plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky ECCO, veľ. 27: Ponúkam na predaj bledohnedé kožené a kvalitné vysoké topánky, značka ECCO. Pre chlapcov, vnútorná nameraná dĺžka je 18 cm. Zapínanie na zips z boku, vhodné na jar a jeseň. Nosené, ale v peknom zachovalom stave. Cena 10€. Členkové topánky GEOX, veľ. 27: Ponúkam na predaj čierne členkové topánky značka GEOX s výraznými oranžovými šnúrkami (bez zaväzovania), pre chlapcov, veľkosť 27 (vnútorná zmeraná dĺžka je 17 cm). Nosené, ale ešte poslúžia (ihrisko, dvor). Ľahko sa nazúvajú. Cena 7€. Nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ. 26: Ponúkam na predaj kvalitné nepremokavé zateplené čižmy RICHTER, veľ.26 (vnútorná dĺžka je 17 cm), pre chlapcov. Ľahké obúvanie, pekné detaily so zelenou, a tiež sú veľmi ľahučké. Nosené, mierne ošúchaný vrchný materiál, aj napriek tomu plne funkčné. Cena 12€. Členkové topánky LASOCKI, veľ. 25: Ponúkam na predaj členkové/vysoké topánky pre chlapcov na jar alebo jeseň značka LASOCKI. Hnedej farby s vojenským motívom („army“) (zelená/khaki/olivová). Veľkosť 25 (mnou nameraná dĺžka 16,5 cm na doraz). Vo veľmi dobrom stave. Cena 8€.
Sandalky Ecco biom v.31
Predam kvalitné kozene sandalky Ecco biom,dvakrat obute,takze ako nove,nie je ani vidno nosenie iba na podrazke
detské sandále ecco biom
predám detské sandálky ecco biom, veľkosť 31. nosene malo. cena je bez poštovného
Destké sandále Ecco Biom 31
Predám sandále Ecco Biom veľkosť 31. Nami nameraná vnútorná dĺžka 190 mm (úplná dĺžka stielky 198 mm). Nosené 1 dieťaťom 1 sezónu. Zachovalé bez poškodení. Pošlem aj na dobierku, ale minimálne s platbou za dopravu vopred (zvyčajne 3€).
Gore-Tex topánky Ecco č. 22
Predám Ecco Gore-Tex topánky po jednom dieťati. Topánky sú kožene v zachovalom stave.