inzercia, predaj, predám, bazár

Topánky goratex BOSP

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové goratex topánky BOSP. Veľkosť 38
Topánky goratex BOSP
Podobné inzeráty
BOSP Taras, BOSP Squad, ASICS
Ponúkam na predaj úplne novú, nenosenú obuv: 2x BOSP Taras Low, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 80€/pár. 2x BOSP Taras Mid, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 90€/pár. 1x BOSP Taras High, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 100€. 2x BOSP Squad Black, veľkosť 43.5, dĺžka vnútornej stielky 29cm, cena 100€/pár. 2x ASICS Gel-Contend 7, veľkosť 44, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 30€/pár. Len Levice a okolie, na dobierku zo skúsenosti neposielam, ďakujem za pochopenie.
BOSP Ural Pro Turisticka Obuv 38 UNISEX
Predám turistické topánky veľkosti 38, model Ural Pro, z produkcie slovenskej značky BOSP. Topánky sú v nepoškodenom stave, obuté iba dva razy, zavadzajú v skrini (nesadla veľkosť). Jazyk nesie jemné známky po zaväzovaní šnúrok, inač je topánka v absolútne perfektnom stave. Aktuálna cena na oficiálne stránke BOSP je 199,99€, ja ich ponúkam za 160eur. Vyrobné v auguste 2021. Vyhotovenie v kvalitnej koži s hydrofóbnymi vlastnostťami, čo robí topánky vhodné na celoročné použitie. Topánka je potiahnutá masívnou okopovou gumou, ktorá chráni najzraniteľnejšie časti topánok. Pripájam link na oficiálnu stránku, kde si môžete pozrieť cenu a detailnejšie info o topánke. /produkt/ural-pro V prípade záujmu možný osobný odber v Bratislave, prípadne možnosť poslať na dobierku.
Goratex
Predám topánky Bosp taras (goratex) nové, veľkosť 44.
Bosp Taras Mid Goratex
Predam goratex topánky slovenskej značky Bosp Taras Mid. Veľkosť 46. Čisto nové. Osobný odber NZ/NR/DS
Goratex
Predám topánky Bosp taras (goratex) nové, veľkosť 44.
Taktická zásahová obuv BOSP, vel. 46-47 (poštovné zdarma)
Ahojte, Predám nové (nikdy nepoužité) taktické topánky výrobcu BOSP Bardejov (/produkt/taras-high). Ide o celoročný model TARAS (vysoké, kód. označenie s18207-002). Vybavené technológiou GORE-TEX®, VIBRAM podrážkou. VIBRAM v kombinácii Gumený nášľap/ EVA medzipodošva, odolná proti olejom a PHM, antistatická. Ochrana proti prepichnutiu, proti prieniku vody, proti pošmyknutiu ... Predávaný model majú vo svojej výbave aj ozbrojené sily SR a polícia. Veľkosť 46 (jedenástky). ODPORÚČAM však na nohu veľkosti 47 resp. 46.5 ! BOSP má pri tomto konkrétnom modely posunuté číslovanie. Ja bežne nosím 46 a tieto sú mi veľké (priestor v oblasti palcov). V rámci SR môžem poslať poštou (na dobierku - v cene). Som z LM. Cena fixná. Ďakujem.