inzercia, predaj, predám, bazár

Topánky John Garfield

Kategória: Topánky, obuv

Predám málo používané topánky John Garfield. Číslo obuvy je 38. K topánkam sú aj gélové vložky samozrejme v cene! Nie je problém poslať no poštovné nieje v cene!
Topánky John Garfield
Podobné inzeráty
detské zimné topánky
Predám dievčenské a chlapčenské zimné topánky. Dievčenské svetlé zachovalé zimné topánky kúpené v John Garfield, bez poškodenia, veľkosť 36, vnútorná vložka 23 cm. Cena 15 €. Čierne zimné, málo nosené, kupované v John Garfield, bez poškodenia, veľkosť 37, vnútorná vložka 24 cm. Cena 20 €. Chlapčenské hnedé zimné -prechodné topánky Sprandi, málo nosené, bez poškodenia, veľkosť 38, vnútorná vložka 24,5 cm, kupované v CCC. Cena 15 €. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. Volať, SMS.
Panske topanky JOHN GARFIELD
Predam panske topanky, znacka JOHN GARFIELD, kupene minuly rok v Bratislave za 55 eur. Stav velmi dobry, obute parkrat, uz nie su vyuzivane. Topanky su zateplene, velmi masivne. Velkost 42. Pri vaznom zaujme poslem lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.
Kožené topánky John Garfield 37 / Nové
Dámske červené originál kožené topánky na zimu John Garfield, nové. Veľkosť 37.
Bledofialové zimné topánky John Garfield 38, 18 E
- párkrát nosené bledofialové zimné topánky - na nasúvanie - šnurovanie - zateplené - nie sú z pravej kože - kupované v predajni John Garfield - 38 PC: 40 E ---18 E--- NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
Bledofialové zimné topánky John Garfield 38, 17.90 E
- párkrát nosené bledofialové zimné topánky - na nasúvanie - šnurovanie - zateplené - nie sú z pravej kože - kupované v predajni John Garfield - 38 PC: 40 E ---17.90 E--- NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
Kožené topánky John Garfield 37 / Nové
Dámske červené originál kožené topánky na zimu John Garfield, nové. Veľkosť 37.