inzercia, predaj, predám, bazár

Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 EU, nové..

Kategória: Bežkovanie

Predám bezkarské topanky Alpina T 10, vel. 43. Topánky SU určené na klasiku, čiže su pohodlné, teplé, sučasne aj kvalitné.
Zateplenie tepelná izolácia Thinsulate, kryt Neoprén, vázanie NNN/Prolink.
Su nepoužité, nejezdené, špatno zvolená velkost..
Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP.
Kontakt a informácie e.mail.
Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty..
Link:
Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 EU, nové..
Podobné inzeráty
Bežky šupinové a topánky na bežky ALPINA
Šupinové bežky Nordic Cruising. Dĺžka 165 cm. Upozorňujem, na 1 viazaní chýba gumička, no nebráni to v používaní. univerzálne bežky do stopy i volného terénu Bežky typu NORDIC CRUISING sú odolnejšie, pevnejšie, širšie a kratšie ako klasické bežecké lyže, vhodné aj do neupraveného terénu. Topánky na bežky klasikou v stope, aj teréne. Veľkosť 39. Vnútorná dĺžka 24,5 cm. Predaj iba komplet.
Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 a 42, nové..
Predám bezkarské topanky Alpina T 10, vel. 43 a 42. Su to topánky určené na klasiku, čiže su pohodlné a teplé, sučasne aj kvalitné. Zateplenie tepelná izolácia Thinsulate, kryt Neoprén, vázanie NNN/Prolink. Su nepoužité, nejezdené, špatno zvolená velkost.., vel. 42 je aj so zárukou na 2 roky (od 10/2022), cena za pár.. Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informácie e.mail. Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty.. Link:
Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 EU, nové..
Predám bezkarské topanky Alpina T 10, vel. 43. Su to topánky určené na klasiku. Zateplenie tepelná izolácia Thinsulate, kryt Neoprén. Vázanie NNN/Prolink. Su nepoužité, nejezdené, špatno zvolená velkost.. Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, pri odberu 2 a viac veci poštovne zdarma. Kontakt a informácie e.mail. Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty.. Link:
Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 EU, nové..
Predám bezkarské topanky Alpina T 10, vel. 43. Su to topánky určené na klasiku, čiže su pohodlné a teplé, sučasne aj kvalitné. Zateplenie tepelná izolácia Thinsulate, kryt Neoprén. Vázanie NNN/Prolink. Su nepoužité, nejezdené, špatno zvolená velkost.. Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informácie e.mail. Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty.. Link:
Topánky na bežky Alpina T 10 veľ. 43 EU, nové..
Predám bezkarské topanky Alpina T 10, vel. 43. Topánky SU určené na klasiku, čiže su pohodlné, teplé, sučasne aj kvalitné. Zateplenie tepelná izolácia Thinsulate, kryt Neoprén, vázanie NNN/Prolink. Su nepoužité, nejezdené, špatno zvolená velkost.. . Možný osobný odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informácie e.mail. Prosím pozrite si aj moje dalšie inzeráty.. Link:
Univerzálne lyžiarky / topánky na bežky
Univerzálne topánky na bežky, teda aj na Scate aj na Klasiku, Alpina, takmer nové, 1x použité sú mi veľké - sú skôr širšie...