inzercia, predaj, predám, bazár

Transparent TAXI

Kategória: Príslušenstvo

Viac otazok mobil
alebo email : motomato12345@

Predám magneticky taxi transparent na strechu, svetelná reklama pre autá taxi

Žiarovka 12v

Aktuálne do zmazania.

Cena pri osobnom odbere je 15 €.

Cena s poštovným je 19 €.

Prosím Kontaktovať ma na uvedenom tel. čísle
Viac otazok mobil
alebo email : motomato12345@

V prípade, že nedvíham ozvem sa vám neskôr.
Transparent TAXI
Podobné inzeráty
Predám TAXI Transparent úplne Nový
Zdravim mam na predaj úplne nový nepoužitý svietiaci taxi Transparent do rýchlosti až 220km/h s dvoma silnými magnetmi. Jednoduchá montáž napájanie na 12V. Cena 49€ pre zaujem volajte. Taxi, Transparent, terčík, taxi Tercik .
Taxi transparent
Predam integrovany taxi transparent iba par krat pouzity,novy.Má vnutri zabudovanu bateriu,cize vyhodu mate,ze nemusite ist do taxi servisu a dat si nakablovat za dalsie velke peniaze auto,ziadne kable a na nabitu bateriu to vydrzi svietit pri izbovej teplote az 96h.Ine lacne transparenty predavaju za 30-60 euro,ale nemaju vobec ziadne led osvetlenie,alebo aj maju,ale s kablom...a tam treba dalsiu investiciu,pracu v taxi servise nakablovat to za dalsi vysoky poplatok..Pri tomto usetrite peniaze za montaz,jednoducho ho len zo spodu zapnete a polozite na strechu,nemusite riesit ziadne napajanie kablov ako pri tych lacnych transparentoch.Novy stoji 141.6e dam ho lacnejsie za 120e,lebo neviem najst od neho usb kabel na adapter na nabijanie,ale skusim ho pohladat,ale taki kabel ma kazdy doma tak kvoli nemu nebude ziadny problem ho dalej pouzivat,nabijat.Len si musite dat pozor,aby ste to nabijali so spravnou nabijackou a nie dlho niekolko hodin aby to nebolo v zastrcke na 220v,lebo by ste ho mohli odpalit a oprava v taxi servise by vas stala 20e.Preto ho musite nabijat iba cez usb kabel najlepsie cez pocitac,alebo dvd prehravac,ale najlepsie by bolo nabijat ho pocas cesty v aute cez usb koncovku v autoradiu,alebo cez usb konektor v autozapalovaci.Ak budete mat vazny zaujem a nejde vam o svietenie a ten kabel,tak dam vam ho este lacnejsie nez je pisane v inzerate teda ani nie za 141 ani nie za 120 ale za 100 pri rychlom jednani.Nepisat sms,ani volat!!!!Na sms neodpovedam.Najprv napiste e-mail cez kontaktny formular,alebo na whatshap o co mate zaujem a potom po sprave mi mozte az vecer kludne medzi 19:30 az 20:30 zavolat.Tuknite aj na ,, dalsie inzeraty ,, a pozrite sa aj na dalsie veci ktore predavam.Len ospbny odber.V pripade ze ste z daleka a nemozte prist,tak vam to mpzem aj doboerkou poslat,ale v tom pripade je nutne,aby ste zaplatili dopredu poslali aspon 10e na ucet ako zalohu,aby som si bol isty ze mate vazny seriozny zaujem o tovar,aby sa nestalo ze mi to niekto nepreberie a ja prid zbytocne o postovne a sa mi to vrati naspet.Tych 10e by som potom z toho odratal a napisal o 10e menej.Iny pozaduju zaplatit celu sumu na ucet,mne staci zatial len na postovne poslat aspon 10e ostatok zapaltite az ked vam tovar pride,ale najlepsi je osobny odber.Dakujem.
Taxi maják transparent k taxameter
Predám taxi maják transparent LED pásik Rozmery 35 x 15 x 11 cm Silné magnety taxi preprava maják taxi
Transparent taxi , magnetický , svítící Led, 12 V
Malé Transparenty TAXI , provedení Led diodové, 12 V , magnetické, svítící, uvnitř Led pásek 20 cm , voděodolný. Super kvalitní zpracování , větší magnetická síla. Rozměr transparentu 30 x 12,5 cm, výška 11 cm.Barva žlutá .Transparenty jsou osazeny kruhovými magnety průměru 8 cm, tloušťka 1 cm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Nápis TAXI - černá písmena TAXI nebo černý obdelník s výřezem TAXI. Možnost zhotovení nápisu na vaše přání. Bez ATESTU 8SD . Veškeré info na webu transparentytaxi.
Transparent Taxi velký , magnetický , Led , 12 V
Velké Transparenty TAXI , provedení Led diodové, 12 V , magnetické, svítící, uvnitř Led pásek 20 cm , voděodolný. Super kvalitní zpracování , větší magnetická síla. Rozměr transparentu 35 x 15 cm, výška 11 cm. Transparenty jsou osazeny obdelníkovými magnety rozměru 7 x 10 cm, tloušťka 7 mm. Přes tyto magnety je natažen krycí gumový obal, který brání proti poškrábání střechy vozidla. Přívodní kabel je prodloužen na 2 metry, bez koncovek. Nápis TAXI - černá písmena TAXI nebo černý obdelník s výřezem TAXI. Možnost zhotovení nápisu na vaše přání. Bez ATESTU 8SD. Info na webu transparentytaxi.
Taxitransparent zlty
Predam zlty taxi transparent, slabsi magnet. Vhodne na hlinikovu strechu alebo panoramaticku sklenenu kde je to potrebne dat na obojstrannu pasku. V pripade silnejsieho magnetu mam v ponuke aj taky transparent no nema napis TAXI, ale sachovnicu ktora sa da zlepit a nalepit si tam napis podla svojej potreby Stresnik taxi tabulka po odstraneni napisu moznost vyuzit ako reklamu napr. BUS , BOLT, PIZZA a podobne. Cena 20e a Led dioda 25e.