inzercia, predaj, predám, bazár

Traser H3 P67 Diver Automatic

Kategória: Hodinky

Ponukam na predaj svajciarske hodiny Traser H3, vodotesne do 500m, výborné podsvietenie (Tritium), heliovy ventil, keramická luneta. Masivne puzdro priemer 46mm, vyska 15mm.Kaucukovy remienok. Mozny osobny odber: BA, TT, NR, LV.

detailne info na stranke vyrobcu:
Traser H3 P67 Diver Automatic
Podobné inzeráty
Predám Traser P59 Aurora GMT blue (Swiss)
Predám hodinky Traser P59 Aurora GMT Blue. Sú to švajčiarske quartz hodinky s 2 časovými zónami a tríciovým osvetlením indexov a ručičiek. Na osvetlenie ručičiek a indexov používajú Super-LumiNova a Trigalight ( Hodinky ukazujú čas v 2 časových pásmach (GMT). Hodinky sú v dobrom stave (fotky sú reálne), sú v záruke do 24.9.2023. Predávam ich spolu s náhradnými remienkami - kožený, silikónový, textilný a NATO remienok. Pridám aj 2 náhradné "stěžejky" na uchytenie NATO remienka. V cene je všetko čo je na fotkách. Preferujem osobné prehliadnutie a odber hodiniek v BA. Cena je pevná. Kontakt emailom, číslo je neplatné.
Invicta Pro Diver - Quartz – model  22022, nové, nenosené
Zo svojej zbierky ponúkam zaujímavé hodinky Invicta Pro Diver – Quartz Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 155g. Strojček Quartz, PC32, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis, dobierka cez poštu alebo Packetu je možná. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.
Invicta Pro Diver - Quartz – model  22022, nové, nenosené,
Invicta Pro Diver – Quartz. Oceľové púzdro, oceľový ťah. Váha cca 155g. Strojček Quartz, PC32, presný, batériový pohon. Vodotesné do 200m. Hodinky nové, nenosené, s nalepenými ochrannými fóliami na sklíčku, taktiež na ťahu. uskladnené v originál boxe. Ťah pôvodný, neupravovaný. Súčasťou je samozrejme komplet pôvodné balenie. Originál. Možný osobný odber, BB – ZV, v rámci cesty dovoz grátis, dobierka cez poštu alebo Packetu je možná. Bližšie info: Aktuálne do zmazania.
Potápky Invicta Grand Diver Automatic WR 300
Predám potápky Invicta Grand Diver Automatic WR 300M, model 19804, kompletné balenie, krabička, cena 160 €.
Omega Seamaster Diver 300M Automatic
Prodáme Omega Seamaster Diver 300M Automatic (42mm) Komplet balení (krabice & dokumentace) Stav: Jako Nové ! Hodinky byli koupeny v roce 2019 v ČR od Autorizovaného Prodejce Cena zahrnuje doručení kurýrem na Slovensko FedEx Priority/DHL Express (1-den), jinak možné předání osobně v Praze
Predám Hodinky Invicta Pro Diver Automatic no. 8926B znížená
Predám Invicta Pro Diver Automatic no. 8926B. Nosené minimálne . Cca 5x na ruke . K hodinkám sú náhradné športové remienky . Cena nových 209 .- eur Moja cena 79 .- eur Hodinky vhodné pre mladých mužov 12 až 18 rokov