inzercia, predaj, predám, bazár

Trblietky, kamienky, handmade

Kategória: Ostatné

Predám to co je na fotke, len spolu
Trblietky, kamienky, handmade
Podobné inzeráty
Dekoračné kamienky
Ručne triedené a lakované kamienky s rôznymi variáciami farieb. Nalakované vysokolesklým lodným lakom odolným voči vode. Určené do exteriéru aj interiéru. Vhodné ako dekorovací materiál na zhotovenie vlastných handmade výrobkov. Napríklad ako minichodníky, domčeky, diorama, kreslenie na kamene, obloženie materiálov. Ozdobenie interiéru (okrasné steny, podložie pod plávajúce sviečky, k bonsajom do kvetináčov, atď), taktiež exteriéru (okrasné skalky, fontány, posyp okolo domu alebo záhonu, atď). Rôzne druhy: kremenec, vápenec, kremeň, rula, pieskovec, granit a iné. Osobný odber: Bratislava, Nitra, Partizánske, Šaľa Posielam aj na dobierku - cena + poštovné 300g = 3 €
Trblietky na nechty
ponukam vam trblietky, resp. aluminium na zdobenie nechtiv 12roznych farieb.
Trblietky 20g zlatá, strieborná, červená
Predám 20g trblietky/sáčok. Zlatá 5€/ ks, strieborná 5€/ks, červená 5€/ks farba na dekorovanie, pre všetky príležitosti,účely. Fantázia vííítaná. Vhodné aj do farieb na maľovanie interiérov a exteriérov peckový effect miestnosti!
Kvalitné štrikované čelenky
V našej handmade ponuke máme pre vás kvalitné štrikované čelenky a iné doplnky s puncom originality od "MILOTA HandMade". Celenka je vhodná na zimu, jar, jeseň, je trendy, ale hlavne kvalitná. Tvoríme zimné sety, palčiaky, nákrčníky, ponožky. V ponuke i detská výbavička či deka. Pletieme zo zmesovej aj 100% merino vlny. Na výber rôzne typy a farby. Bavlnené, vlnené dámske i detske celenky, zimné i jarne... V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Nazrite aj na našu fb stránku MILOTA HandMade, ktorá je plná našich výrobkov. Nech sa páči!
Handmade háčkované a saténové ozdoby na vianočný stromček
Handmade háčkované vianočné ozdoby. Anjel, výška 11cm, 6ks, srdce 11cm, 6ks, stromček 8cm, 5ks, vločka veľká 10cm, 5ks, vločka stredná 8.5cm,16ks, vločka malá 7cm, 5ks, zvonček 5cm, 8ks, panna 21cm, 2ks. Cena 1 eur za kus, panny po 3 eur. Na fotke vpravo: Handmade saténové ozdoby, vločky 8ks, 11cm, cena 2 eur za jednu, anjeliky 4ks, cena 6x5cm, cena 1.50 eur za ks.
Predám látkové plienky
Predám sadu látkovych plienok. Možné kúpiť ako sadu za zvýhodnenú cenu 30€ alebo samostatne. 1x červená AIO plienka švédskej značky Poops ( je to kapsovka so vstavanou vkladačkou) 5 € 2x novorodenecká AIO plienka Bobánek s bambusovo-uhlíkovou vrstvou 3,5€/kus 2x handmade nohavičková plienka (zelená super stav, na čiernej som našla malú dierku na vonkajšej látke) 2€ spolu 1x nohavičková plienka popoliny organic one size s vkladačkou na patentky 6€ 2x nohavičková plienka motherease s vkladačkou na patentky (jedna top stav, druhá používaná viac ale ešte fajn) 9€ spolu 8x handmade flísove separačky darujem k nákupu 2x vkladacky do sio systemu pop in 1€/kus 3x bumgenius vkladačky ( dve sú dlhé s možnosťou skrátenia pomocou patentiek a jedna je kratšia vhodná aj pre menšie bábätko) 2,5€ spolu 2x handmade nohavičková kapsová plienka 0,5€/kus (už majú čo to za sebou)