inzercia, predaj, predám, bazár

Trekingová obuv High Colorado - dámska, celoročná

Kategória: Turistika, horolezectvo

High Colorado Piz Low Uni VIBRAM® trekingová obuv
Kvalitná turistická, celoročná obuvč.39 aj s dokladom, záruka 2 roky. Obuv 1x obutá, nesedí veľkosť.

Pevná konštrukcia Heel Lock, ktorá nezradí ani v náročnom vysokohorskom teréne
Tube Lacing Construction je aktívne šnurovanie, ktoré zlepšuje výkon ferraty
Vodeodolný a priedušný zvršok vyrobený ako kombinácia kvalitnej kože Genuine Leather Upper a CORDURY
Trvácnosť a odolnosť účinne zvyšuje vysoký gumený chránič po celom obvode topánky
Vysoko kvalitná membrána HIGH-TEX® pre spoľahlivú vodeodolnosť v daždi i v snehu a súčasný odvod potu a vlhkosti
Komfortne polstrovaná vnútorná stielka
– antibakteriálna, ľahká, priedušná, tlmiaca nárazy
Odpružená medzipodrážka v zadnej časti vystužená pre vyššiu torznú pevnosť
VIBRAM® Mont podrážka: silný gumový profil s tlmiacim klinom ponúka vynikajúcu priľnavosť a vysokú životnosť
Trekingová obuv High Colorado - dámska, celoročná
Podobné inzeráty
Pohorka TUNDRA GTX ,47-31cm.
Trekingová obuv-PRABOS-Pohorka TUNDRA GTX. Trekingová obuv do těžšího terénu a podmínek. Obuv je vybavena membránou GORE-TEX, která zajistí maximální voděodolnost a přitom perfektní paropropustnost z boty ven. Je vyrobena z vysoce kvalitní hovězinové usně o min. tloušťce 2,4 mm, což zaručuje podporu nohy opravdu i v těžším terénu, navíc také dlouhověkost obuvi. Obuv je navíc hydrofobně upravena, což ještě podporuje voděodolnost membrány GORE-TEX a udržuje kůži v dobrém stavu. Vkládací stélka DRYSOLE má vynikající vysychavost a prodyšnost. Obuv je opatřena pryžovým chráničem špice proti okopu. Trekingová obuv TUNDRA poskytuje výborný komfort. Tradiční český výrobce PRABOS vyrábí obuv ve Slavičíně, kde historie obuvnictví sahá až do roku 1860, tyto dlouholeté zkušenosti zajišťují poctivé české boty. VLASTNOSTI PRODUKTU Gore-tex Odolnost proti chladu Odolnost proti průniku vody Absorpce energie v oblasti paty Odolnost proti uklouznutí Vibram POUŽITÉ MATERIÁLY Svršekhydrofobní hovězinová useň NUBUK 2,2 – 2,4 Podšívkamembrána GORE-TEX Duracom MS Sportive Stélkaanatomicky tvarovaná SOFTHEEL Podeševlepená VIBRAM TAHOE - pozrite aj moje dalšie inzeráty. Pripadne vymenim za Trekingová obuv-46-29,8cm- GTX.
Trekingová obov Bennon
Predam pánsku trekingovú obuv značky Bennon .Členková celokožená trekingová obuv Terenno High od firmy Bennon je vhodná k celoročnému noseniu. Veľkosť je 42/8 .Obuv som použil na jednej dlhšej asi 20km túre.Predávam ich z dôvodu nevyužitia. Hlavné vlastnosti: celokožená členková obuv systém rýchleho šnurovania vodeodolná membrána Regi-Tex celogumová podošva Vibram protiokopová špička stabilná obuv stielka: Absorba Plus
Damska turisticka obuv ,
Predam damske turisticke topanky, velkost 39, kupene v 6/2022, nosené len raz. Cena 50 Eur. Popis: Topanky High Colorado Crest Trail Vibram. Made in Italy. – celoročná trekingová obuv určená do horolezeckých terénov, na turistiku, ale aj bežné nosenie – stabilita, pevnosť a maximálny komfort nosenia – podrážka VIBRAM – najnovší typ Vibram All Track s novým protišmykovým dezénom a mäkšou karbónovou gumou s vysokou životnosťou – tlmí nárazy, šetrí kĺby -pohodlná pri chodzi – zvršok: koža/cordura + gumený chránič špičky – membrána HIGHTEX – vložka antibakteriálna, anatomicky tvarovaná, je vyberateľná a pozostáva z vrchnej fleeceovej časti a zo spodnej časti z uhlíkových vlákien, vďaka čomu sa vlhkosť dostáva rýchlo preč od nohy – jazyk a vrchná časť sú mäkko polstrované a zabraňujú tlačeniu priehlavku a členkov – šnurovanie až dole k prstom – waterproof – windproof Predaj osobne alebo na dobierku. Cena je fixna.
La Sportiva Wildcat 2.0 GTX
Len vyskúšané. PC 169€ Nepremokavá Gore-Tex membrána. Veľkosť 40 Táto ľahká a vynikajúco odpružená trekingová obuv Wild Cat 2.0 GTX od výrobcu La Sportiva z kolekcie Mountain Running je ideálnou tréningovou obuvou vďaka svojej nízkej hmotnosti, vysokej úrovni pohodlia a priedušnosti, ktorá je obľúbená aj na voľný čas. V oblasti päty je spevnená TPU a zaisťuje tak lepšiu stabilitu nohy. Podrážka je vyrobená z gumovej zmesi FriXion a zaručuje maximálnu priľnavosť a odpruženie na nespevnených cestách. Nepremokavá a zároveň priedušná membrána GORE-TEX. Zvršok: kombinácia odolného meshu a syntetiky.
Trekingová obuv COLUMBIA
Dámska trekingová obuv COLUMBIA, Peakfreak Xcrsn II Xcel Low BL1762 Storm/Sorbet 447, veľkosť 41, párkrát obuté, ako nové, 30€.
Turistické topánky
HIGH COLORADO EIGER 4 - Stabilná turistická obuv s hydrofóbnou prírodnou kožou. - Ochrana pred prienikom vlhkosti vďaka Hightex membráne, VIBRAM. - Trekingová profilová podrážka, ochrana špičky a päty z nepremokavého polyuretánu. Veľkosť vnútornej vložky je 295 mm. Mal som ich 2-krat na nohe. Sú mi veľké a to je dôvod predaja.