inzercia, predaj, predám, bazár

Trekingový bicykel Herkules 28"

Kategória: Horské bicykle

Predám trekingový bicykel zn. Herkules. Bicykel má hliníkový rám velkost 19"-49 cm na výšku 170-185 cm. Odpružená predná vidlica s uzamykaním.Kolesá velkost 28".Radenie/prevody Shimano Alivio 3x8 speed.Výbava: hliníkové blatníky,nosič do 25 kg,osvetlenie na batérie, stojan. Bicykel vhodný na športovanie ale aj do práce.
Trekingový bicykel Herkules 28"
Podobné inzeráty
Trekingový bicykel Herkules 28"
Predám trekingový bicykel zn. Herkules. Bicykel má hliníkový rám velkost 19"-49 cm na výšku 165-180 cm.Pomerne nízky rám vhodný aj pre ženu. Odpružená predná vidlica s uzamykaním.Kolesá velkost 28".Radenie/prevody Shimano Alivio 3x8 speed.Výbava: hliníkové blatníky,nosič do 25 kg,osvetlenie na batérie, stojan. Bicykel vhodný na športovanie ale aj do práce.
Trekingový bicykel Herkules 28"
Predám trekingový bicykel zn. Herkules. Bicykel má hliníkový rám velkost 19"-49 cm na výšku 165-180 cm.Pomerne nízky rám vhodný aj pre ženu.Kolesá velkost 28".Radenie/prevody Shimano Alivio 3x8 speed.Výbava: hliníkové blatníky,nosič do 25 kg,osvetlenie na batérie, stojan, nastavitelný predstavec. Bicykel vhodný na športovanie ale aj do práce.
KTM - Horsky bicykel
Predam kvalitny horsky - trekingovy bicykel znacky KTM. Bicykel urceny ako do terenu, tak aj na cestu. Vdaka specialne navrhnutemu lahkemu a pevnemu ramu je vhodny aj na dlhe celodenne trasy - ide velmi rychlo bez pocitu unavy. Bicykel je vo vybornom optickom aj technickom stave. * 21 prevodov * 28 velkost rafikov * Brzdy Shimano Altus * Naboje Shimano Paralax * Prehadzovace Shimano Acera * Kluky + pila Shimano Alivio * Komplet vybava: Pevny zadny nosic s kapsickou na naradie, stojan, blatniky, zvoncek, komplet osvetlenie. Made in Germany. Po dohode viem poslat kurierom kvalitne zabaleny. Horsky bicykel-Trekingovy bicykel-Crossovy bicykel-Pansky bicykel KTM
Trekingový bicykel v peknom stave za najlepsiu cenu
Bicykel je vhodny ako do terenu, tak aj na rovnu, beznu cestu. Velkosť M (vyška postavy-166-177) Má najazdených cca 200 km. Má drobné škrabance od kamienkov, inak vo veľmi dobrom stave. Predavam spolu s blatnikmi (10 eur), stojanom(10 eur), dvoma drziakami na flasu(10 eur) a poťahom na sedlo (10 eur). Trekingový bicykel "riverside 700 sivo-oranžový" kupovaný z Decatlonu, povodna cena je 500 eur. Predavam za 320 eur komplet vsetko. Iba bicykel za 300 eur. Dôvod predaja: kúpil som si elektrický bicykel. Je možné sa dohodnúť aj na zaslaní do iných mest - platba vopred + platba za kuriéra. Vyhody: + 10 rýchlostí. Plášte s výstužou proti prepichnutiu. + Kotúčové mechanické brzdy zaručujú dobré brzdenie. + Nízka hmotnosť 13,5 kg + Odpruženie s blokáciou 60 mm + Trekingové bicykle sú určené na jazdnú polohu pri 60°. Táto poloha zaisťuje dobré pohodlie, ovládateľnosť a dynamickosť. + Vďaka baranom (bar-ends) si môžete prispôsobiť polohu počas jazdy. + jednoduchý a ľahký jednoprevodník odkaz na bicykel:
Trekingový bicykel v peknom stave za najlepsiu cenu
Bicykel je vhodny ako do terenu, tak aj na rovnu, beznu cestu. Velkosť M (vyška postavy-166-177) Má najazdených cca 200 km. Má drobné škrabance od kamienkov, inak vo veľmi dobrom stave. Predavam spolu s blatnikmi (10 eur), stojanom(10 eur), dvoma drziakami na flasu(10 eur) a poťahom na sedlo (10 eur). Trekingový bicykel "riverside 700 sivo-oranžový" kupovaný z Decatlonu, povodna cena je 500 eur. Predavam za 340 eur. Dôvod predaja: kúpil som si elektrický bicykel. Je možné sa dohodnúť aj na zaslaní do iných mest - platba vopred + platba za kuriéra. Vyhody: + 10 rýchlostí. Plášte s výstužou proti prepichnutiu. + Kotúčové mechanické brzdy zaručujú dobré brzdenie. + Nízka hmotnosť 13,5 kg + Odpruženie s blokáciou 60 mm + Trekingové bicykle sú určené na jazdnú polohu pri 60°. Táto poloha zaisťuje dobré pohodlie, ovládateľnosť a dynamickosť. + Vďaka baranom (bar-ends) si môžete prispôsobiť polohu počas jazdy. + jednoduchý a ľahký jednoprevodník odkaz na bicykel:
Predám trekingový bicykel Dema Thalya a detský bicykel Dema
Predám dámsky trekingový bicykel Dema Thalya. Bicykel je plne funkčný a detský bicykel Dema Aggy je funkčný (potrebné menšie doštelovanie), vhodný pre deti od 7 rokov.