inzercia, predaj, predám, bazár

Tretry NIKE TRACK&FIELD šprintérske

Kategória: Všetko ostatné

Predám nové šprintérske tretry, použité iba raz. Veľkosť 38, unisex. Sú nepoškodené, vo výbornom stave. Vrecúško, klince a šrubovák sú v cene.
Tretry NIKE TRACK&FIELD šprintérske
Podobné inzeráty
Tretry šprintérske Asics
Pre atléta ponúkam profesionálne šprintérske tretry značky Asics [japan lite-ning], ktoré si bezpodmienečne bežecké nohy zamilujú. Ani raz neboli použité. Sú extrémne ľahké, až mi je ľúto, že sú mi o číslo väčšie. Ich číslovanie na štítku ukazuje EURO: 46,5; 30 cm. Ich plná obchodná cena je 140 €. Cena pre Vás je 60 €. Zatiaľ mi slúžia ako ozdoba na poličke v Košiciach. Sú určené na šprint, čiže vzdialenosti do 400 m na tartane, atletickej dráhe.
Tretry Nike WMNS ZOOM RIVAL S 9
predám kvalitné, ako nové atletické šprintérske tretry krásnej ružovej farby • dôvod predaja (skončenie s atletikou) použité 2x na pretekoch •komplet balenie vrecúško, klúč na klince, tretry s klincami pôvodná cena 60€ •predám za 40€+ poštovné ????ceľkosť 38???? v prípade záujmu ma kontaktujte SMS/ mail/ whatsapp
Bežecké tretry Adidas 37 1/3 ( juniorské )
Predám bežecké tretry Adidas Allroundstar j, Veľkosť 37 1/3. V perfektnom stave. ( viď foto ) Veľmi pohodlné nosenie, kvalitné vyhotovenie, Veľmi nízka váha tretry a skvelý strih dodáva istotu v šprinte aj v skokoch. Na predaj sú aj čierne tretry v.38, raz použité, Píšte aj na email Cena je za pár.
Bezecke tretry Nike Zoom rival S vel. 44,5.
Predam bezecke tretry Nike Zoom rival S velk. 44,5. Tretry su vhodne na beh 200 a 400 metrov.
Bežecké tretry  Nike Air Zoom Maxfly
Predám málo používané tretry iba 1 sezónu,v dobrom stave,viď mi veľké.Veľkosť 26,5cm (42). Pôvodná cena je 179,99 eur,teraz cena je 100 eur.Kúpené v roku 7.2022. Len sms . Tretry Nike AIR ZOOM MAXFLY sú inovatívne topánky pre šprint, vytvorené pre pokročilých bežcov súťažiacich na vzdialenosti od 100 do 400 m. Tento elitný model využíva mnoho pokročilých technológií, ktoré zlepšujú výkon a pomáhajú vám rýchlejšie sa dostať do cieľa.
běžecké tretry Nike Zoom Rival D8 2 x obuté
běžecké tretry Nike Zoom Rival D8 2x obuté v perfektnom stave Doporučujeme na disciplíny: 800m, 1500m, 1 míle, 3000m, 2 míle, 5000m a 10000m Nike Zoom Rival D je univerzální běžecká tretra určena na distance od 800m - 5000m. Tento model je přizpůsobený specifikům nohy Svršek je vyroben z ultra-lehké síťoviny Flywire a na kličových místecch je zpevněn další odolnou vrstvou, která je na síťovinu nalaminována. Celý svršek bezešvý a výborně prodyšný. Mezipodešev je z komprimovaného a lisovaného Phylon materiálu. Díky ní je každý krok hladký a tlumený. Podešev je tvořena z 3/4 odolnou gumou, zbytek je tzv. Pebax ® deska. Ta je osazena závity pro osazení 6 hroty. Hroty a klíč na jejich instalaci jsou součástí balení