inzercia, predaj, predám, bazár

Trezory na cenné predmety za výhodné ceny

Kategória: Zberateľstvo


1.Trezor WERTHEIM EWS 1000,hmotnosť 1000 kg, rozmery V x Š x Hľ 1003 x 810 x 725 mm,uzamykanie trezorový klúč s uzamykateľným lafetovým zámkom + prestaviteľná mechanická číselná kombinácia,príprava na alarm,včítane otrasového snímača HONEYWELL a kábeláže, 5.bezpečnostná trieda,farba RAL 7035.
Trezor je vhodný na ukladanie prísne tajných dokumentov.
Cena je 3200 EUR.

2.HAFFNER TECHNOLOGIES,dvojdverová,kovová skriňa francúzkeho výrobcu ,bielej farby.
Rozmery:1950 x 1000 x 450 mm . K hľbke je potrebné prirátať ešte 60 mm na zámok a madlo.
Skriňa sa uzatvára klúčom a mechanickou číseľnou kombináciou.Vo vnútri skrine sú 4 prestaviteľné police,1 teleskopická polica a uzamykateľná schránka.
Skriňa je jednoplášťová z 2 mm ocele a jej hmotnosť je cca 200 kg.
Tento typ skríňe je používaný v inštitúciách Európskej únie.
Cena : 1180,- EUR.

3.Ohňovzdorný trezor - pre filatelistov alebo na listinné zbierky.
Rozmery cca 900 x 700 x 700 mm
Hmotnosť : 280 kg
Objem v litroch : cca 100
Certifikát : na dve hodiny ohňovzdornosť, S 120 DIS,vhodný aj na magnetické disky a iné nosiče dát.
Klúčový zámok.
Cena : 1100,- EUR.
Trezory na cenné predmety za výhodné ceny
Podobné inzeráty
Trezory starší, starožitné, použité, bankovní více kusů
Prodám v Českých Budějovicích jednotlivě větší množství starších, starožitných, použitých trezorů. Na prodej trezory Popelky, železobetonové ohnivzdorné, nedobytné trezory z maziválečného období, trezory panceřové skříňové dvoudveřové a spoustu dalšího. Vše inzeruji na českém Bazoši - .cz. Stačí překlikonout za slovenské verze, do vyhledavače zadejte můj telefon a můžete si prohlédnout mé inzeráty. Po dohodě a zaplacení mohu zajistit dopravu dodávkou či nákladním autem z rukou či zvedacím čelem.
Predám historicky cenné fľaše
Predám dve historicky cenné fľašky do vašej zbierky. Plastické s nápismi svedčiacimi o ich pravej totožnosti. Jedna je zo sódovkarne v Bytči Rudolfa Pohoveja, čo bol predchodca pivovaru - je to z rodinnej, darčekovej kolekcie a ako vidíte: NEPREDAJNÉ. Obe sú storočná záležitosť, vlastne starožitnosť. Druhá je z Budapešti. Tá biela je ako nová. Tá zelená je mierne ťuknutá, vidno aj na fotke, ale však to je práve tá patyna a kolorit doby, ktorú hľadáte. Cena - tá biela: 50, tá zelená: 30 eur. Odpovedám každému. V prípade kontaktovania emailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „SPAM” alebo „NEVYŽIADANA POŠTA”). Ďakujem.
Odznaky
Predám odznaky. Predám všetky naraz za 50€ Sú tam rozne odznaky cenné aj menej cenne. Zberatel vie. Rudno nad Hronom Tel.č
Predám historicky cenné fľaše
Predám dve historicky cenné fľašky do vašej zbierky. Plastické s nápismi svedčiacimi o ich pravej totožnosti. Jedna je zo sódovkarne v Bytči Rudolfa Pohoveja, čo bol predchodca pivovaru - je to z rodinnej, darčekovej kolekcie a ako vidíte: NEPREDAJNÉ. Obe sú storočná záležitosť, vlastne starožitnosť. Druhá je z Budapešti. Tá biela je ako nová. Tá zelená je mierne ťuknutá, vidno aj na fotke, ale však to je práve tá patyna a kolorit doby, ktorú hľadáte. Cena - tá biela: 50, tá zelená: 30 eur. K tomu predám aj tieto zvláštne fľaše - výročné. Pilsner urquel aj s uzatvarákom. Tá malá na víno vľavo má obsah len pol litra, no vyzerá ako dvojlitrová - tak hrubé má sklo... Cena za kus 3 eurá. Odpovedám každému. V prípade kontaktovania emailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „SPAM” alebo „NEVYŽIADANA POŠTA”). Ďakujem.
Predám cenné papiere z 1856-1921
Predám cenné papiere z 1856-1921
Predám železný kríž 1939
Ponúkam na predaj železné kríže 2.triedy z mojej zbierky. Všetky vyznamenania sú 100% dobové originály za čo samozrejme ručím. Svoje zbierkové predmety som nikdy neupravoval, nedopĺňal ani nečistil a neleštil. 1. Neznačený EK2 vo výbornom stave so zachovalou patinou a stuhou - 160€ 2. Neznačený EK2 vo vynikajúcom stave so stuhou -160€ 3. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s neporušenou patinou a originálnou stuhou - 150€ 4. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s originálnou stuhou 150€ 5. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s originálnou stuhou - 150€ 6. Neznačený EK2 vo výbornom stave s originálnou stuhou - 160€ 7. Značený EK2 výrobca 24 s premaľovamým jadrom a originálnou stuhou - 150€ 8. Kopaný železný kríž prvej triedy na šróbe so zachovalou farbou v jadre - 150€ Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety s obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody.