inzercia, predaj, predám, bazár

TRIOREALITY - Novozrekonštruovaný byt na predaj - Čadca

Kategória: Byty

TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj krásny novozrekonštruovaný vnútorný 2+1 byt s lodžiou na ulici SNP.

- samostatné murované wc so splachovacím systémom Geberit, sadrokartónom znížený strop s bodovým osvetlením

- zväčšená murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom s termostatickou batériou, umývadlom, zabudovaným zrkadlom s led osvetlením, sadrokartónom znížený strop s bodovým osvetlením, nová elektroinštalácia

- v priestrannej kúpeľni je možnosť umiestniť práčku o šírke 45 cm alebo 60 cm ( prípadne aj so sušičkou)

- kuchynská linka so zabudovanými (novými) kvalitnými spotrebičmi značky BOSCH

- v kuchyni je vymurovaná priečka na umiestnenie chladničky v zabudovanom otvore

- plastové okná, podlahy plávajúce / keramická dlažba

- nové interiérové dvere + obložkové zárubne

- zrekonštruovaný balón

- vymenené stúpačky

Byt je veľmi vkusne a jednotne zrekonštruovaný, orientácia okien a lodžie je východ-západ, čiže je aj dostatočne svetlý. V tomto byte sa nový majiteľ už nemusí starať o nič, iba si ho zdekoruje a dozariaďuje podľa svojho vkusu.

Tento byt jednoznačne odporúčame !!!

Bytový dom je zateplený, vchod zrekonštruovaný a udržiavaný, tichí susedia.

Pokojná lokalita s minimálnym pohybom áut, s dostatkom voľnej parkovacej plochy aj pre nerezidentov.

Vďaka už splatenému úveru na zateplenie bytového domu sú zálohové platby správcovi na byt veľmi nízke - iba 80 euro mesačne !

Vzhľadom na nízke náklady na réžiu bytu tento môže byť zaujímavá investícia aj na budúci prenájom, z ktorého môže mať budúci majiteľ pri dnešných cenách nájmov a exkluzívnom stave bytu 300-400 euro v čistom ( alebo si kryť značnú/celú časť prípadnej hypotéky).

Čistý LV, žiadne ťarchy, možnosť financovania aj cez hypotekárny úver, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť v ktorejkoľvek banke podľa najvýhodnejšej ponuky.
TRIOREALITY - Novozrekonštruovaný byt na predaj - Čadca
Podobné inzeráty
TRIOREALITY - Novozrekonštruovaný 2+1 byt  na predaj
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj krásny novozrekonštruovaný vnútorný 2+1 byt s lodžiou na ulici SNP. - samostatné murované wc so splachovacím systémom Geberit, sadrokartónom znížený strop s bodovým osvetlením - zväčšená murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom s termostatickou batériou, umývadlom, zabudovaným zrkadlom s led osvetlením, sadrokartónom znížený strop s bodovým osvetlením, nová elektroinštalácia - v priestrannej kúpeľni je možnosť umiestniť práčku o šírke 45 cm alebo 60 cm ( prípadne aj so sušičkou) - kuchynská linka so zabudovanými (novými) kvalitnými spotrebičmi značky BOSCH - v kuchyni je vymurovaná priečka na umiestnenie chladničky v zabudovanom otvore - plastové okná, podlahy plávajúce / keramická dlažba - nové interiérové dvere + obložkové zárubne - zrekonštruovaný balón - vymenené stúpačky Byt je veľmi vkusne a jednotne zrekonštruovaný, orientácia okien a lodžie je východ-západ, čiže je aj dostatočne svetlý. V tomto byte sa nový majiteľ už nemusí starať o nič, iba si ho zdekoruje a dozariaďuje podľa svojho vkusu. Tento byt jednoznačne odporúčame !!! Bytový dom je zateplený, vchod zrekonštruovaný a udržiavaný, tichí susedia. Pokojná lokalita s minimálnym pohybom áut, s dostatkom voľnej parkovacej plochy aj pre nerezidentov. Vďaka už splatenému úveru na zateplenie bytového domu sú zálohové platby správcovi na byt veľmi nízke - iba 80 euro mesačne ! Vzhľadom na nízke náklady na réžiu bytu tento môže byť zaujímavá investícia aj na budúci prenájom, z ktorého môže mať budúci majiteľ pri dnešných cenách nájmov a exkluzívnom stave bytu 300-400 euro v čistom ( alebo si kryť značnú/celú časť prípadnej hypotéky). Čistý LV, žiadne ťarchy, možnosť financovania aj cez hypotekárny úver, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť v ktorejkoľvek banke podľa najvýhodnejšej ponuky.
TRIOREALITY- Zrekonštruovaný byt 3+1 na predaj- Čadca
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj zrekonštruovaný byt v Čadci o výmere 65m2. V byte sú menené podlahy, okná, murované jadro a WC, drevené vnútorné zárubne a vnútorné dvere, zánovná kuchynská linka, vstavané skrine v chodbe a obývačke. Byt sa nachádza v príjemnom prostredí, kde bytový dom je obklopený množstvom zelene,má zrekonštruovaný vchod a je zateplený. Daná lokalita má výbornú občiansku vybavenosť. Cena:119 000 EUR. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel čísle , prípadne mailom na adrese
TRIOREALITY - Novozrekonštruovaný 2+1 byt prenájom - SNP
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na prenájom novozrekonštruovaný 2+1 byt na ulici SNP. Byt sa prenajíma kompletne zariadený tak ako je nafotený. V cene mesačného nájmu 500 euro sú zahrnuté energie + magio TV + internet + vlastné parkovacie státie. Pri podpise zmluvy sa skladá nájom + 2 mesačný depozit. Byt je voľný od 1.januára.2022
TRIOREALITY  - 2 + kk byt na predaj - Čadca
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj menší 2-izbový byt neďaleko centra mesta Čadca. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchynského kúta a murovanej kúpeľne so sprchovacím kútom. Byt je zrenovovaný a udržiavaný, nachádza sa v zateplenom bytovom dome s kamerovým systémom. V byte sú nízke celkové náklady na bývanie, do 100 euro/ mesiac. Čistý LV, žiadne ťarchy, možnosť financovania aj cez hypotekárny úver, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť v ktorejkoľvek banke podľa najvýhodnejšej ponuky. Viac informácií Vám radi poskytneme na t.č. .
TRIOREALITY - 2 + kk byt na predaj - Čadca
TRIOREALITY s.r.o. ponúka na predaj menší 2-izbový byt neďaleko centra mesta Čadca. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchynského kúta a murovanej kúpeľne so sprchovacím kútom. Byt je zrenovovaný a udržiavaný, nachádza sa v zateplenom bytovom dome s kamerovým systémom. V byte sú nízke celkové náklady na bývanie, do 100 euro/ mesiac. Čistý LV, žiadne ťarchy, možnosť financovania aj cez hypotekárny úver, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť v ktorejkoľvek banke podľa najvýhodnejšej ponuky. Viac informácií Vám radi poskytneme na t.č. .
TRIOREALITY- Byt 2+1 na prenájom- Čadca širšie centrum
Trioreality s.r.o. ponúka na prenájom byt 2+1 v novostavbe v širšom centre mesta Čadca. Má výmeru 57m2. Byt je čiastočne zariadený:kuchynská linka so sporákom, chladnička, práčka, úložné priestory v obývacej izbe a kuchyni, odkladací závesný systém v chodbovej časti. So sebou si stačí priniesť svoju posteľ, sedaciu súpravu a stôl so stoličkami. Cena mesačného nájmu je 300€ plus ostatné režijné náklady. Pre trojčlennú rodinu priemerné náklady predstavovali cca 100-120€ (pričom v nich bolo započítané aj nájomné za parkovacie miesto 12€, z toho vyplýva, že nájom vie byť o takú sumu nižší pokiaľ záujemca nemá auto,ktoré chce parkovať v blízkosti objektu). Viac info vám radi poskytneme na tel čísle .