inzercia, predaj, predám, bazár

Trištvrťové nohavice Rafiki Tarragona S

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám málo používané 3/4 dámske športové nohavice na lezenie zo vzdušného materiálu

dámske 3/4 lezecké nohavice
priedušné a rýchlo schnú
ultraľahký materiál
pohodlný strih
vsadené kliny
elastický pruh v páse
94% polyamid, 6% elastan

Pôvodná cena 64€
Moja cena 30€
Trištvrťové nohavice Rafiki Tarragona S
Podobné inzeráty
Rafiki tričko dámske s krátkym rukávom S
Predám tričko na lezenie dámske Rafiki Karín S / 36, používané Štýlové dámske tričko s krátkym rukávom Karin od firmy Rafiki si okamžite obľúbite. Je vyrobené z mäkkého a ľahkého materiálu, ktorý dýcha. Chladivá kombinácia viskózy a elastanu sa hodí vždy, keď potrebujete zabrať. Atraktívna celopotlač s jemnými ženskými motívmi zaručene pritiahne pozornosť okolia. Pôvodná cena 35€ Moja cena 15€ Pozri aj ostatné moje inzeráty v kategórii
Dámske lezecké šaty Rafiki Santana
Predám nepoužívané multifunkčné dámske lezecké šaty Rafiki Santana veľkosť Xs, vhodné na postavu M. Dajú sa použiť ako sukňa.
Bunda rafiki paperová dámska M MegIII
Malo používaná bunda Rafiki Meg 3 veľkosť M / 38, tmavomodrá. zateplovacia lezecká. Dva zipsy, krásna. Paperova - perovka. Pôvodná cena 140, moja cena 90. Cena je pevná Pozri aj ostatné moje inzeráty v kategórii.
Paperova bunda Rafiki Colin III
Predam 3x oblecenu paperovu bundu Rafiki Colin 3 vel. S bez znamok pouzivania (ako nova). Sedi skor velkostne na M alebo vacsie S.
RAFIKI BUNDA.
Predám novú bundu zateplovačku značky RAFIKI,veľkosť L, ešte z visačkami, pôvodná cena nad 130eur,teraz 75eur.
Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne.  Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu.  Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo. Detaily produktu: turistické nohavice dámske odolný materiál funkčný strih dvojstrečový softshellový materiál StormWall vetruodolné a vodeodpudivé povrchová úprava DWR priedušné nebránia v pohybe materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách dvojito prešité švy zapínanie na zips a patentky tri ploché vrecká po stranách vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla spodná časť so zipsami snežné manžety spodná časť posilnená materiálom Cordura vhodné na turistiku či horolezectvo