inzercia, predaj, predám, bazár

Triton x6

Kategória: Ostatné drobné

Predam čističku vzduch i onic Care triton x6 malo pouzivama.Cena 50e.
Triton x6
Podobné inzeráty
Predám digitálnu mikrováhu My Weigh Triton T3 400/0,01g
Predám novú digitálnu mikrováhu My Weigh Triton T3, čiernej farby, váživosť 400g s presnosťou 0,01g. Váha Triton má veľký podsvietený LCD display, funkciu Tare a exkluzivnu 5PPS ochranu proti preťaženiu. Kryt je vyrobený z ABS Polymeru, ktorý je odolný voči pošmyknutiu váhy. Váha má magnetické zatváranie. Vrchný kryt je odnímateľný a slúži aj ako veľká miska na váženie. Váha je kalibrovaná. Pridám aj 2 ks baterie AAA. Osobný odber v Pezinku, Bratislave alebo možnosť zaslať poštou za poplatok 4€.
Triton x6
Predam čističku vzduch i onic Care triton x6 malo pouzivama.Cena 60e.
Ionic Care cisticka vzduchu a ionizator
Predam 1 alebo 2 ks Ionic Care Triton X6 zakupeny v juni 2021. Pocitovo sme mali doma menej prachu a lepsi vzduch. Viac info sa da najst tu: Dovod predaja je, ze sme sa prestahovali a na novom mieste mame rekuperaciu aj s filtrom. Cena za 1ks je 90 EUR, pri kupe 2ks je cena 160 EUR. Odber Most pri Bratislave, pripadne viem po dohode doniest do Bratislavy.
Čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6 strieborná
Predám čističku vzduchu s ionizátorom. Nulové náklady na filtre s neobmedzenou životnosťou. Jednoduchá obsluha, údržba a čistenie prístroja. Nehlučná prevádzka. 3 stupne výkonu. Iba osobný odber, BA- Ružinov.
čistička vzduchu s ionizátorom vzduchu
Predám málo používanú čističku vzduchu ionic care triton v čiernej farbe.
Predám vyhodne čističku vzduchu IONIC-CARE X6 - DEKOR DREVO.
PREDáM málo používanu Čistička vzduchu Ionic-CARE Triton X6:je to TOP produkt od roku2015-2021 pomáha odstraňovať alergény, peľ, plesne, mikroprach, cigaretový dym, znižuje výskyt baktérií a plesní, je absolútne nehlučná, nie je nutné kupovať výmenné filtre, má minimálne prevádzkové náklady, funguje zároveň ako ionizátor, má 3 stupne výkonu pre rôznu veľkosť miestnosti, jednoduchá údržba, obsluha aj čistenie. cena v obchode min. 160,- euro len osobný odber