inzercia, predaj, predám, bazár

Trofeje

Kategória: Zberateľstvo

Predám trofeje na podložkách.

Ceny viď na foto

Môžem poslať aj na dobierku (+poštovné).

Pri osobnom odbere väčšieho množstva dohoda na cene možná.
Trofeje
Podobné inzeráty
Jelenie trofeje na predaj
Predam jelenie trofeje., cenu ponuknite. Su tam 4 jelenie trofeje: Cislo 1 je 13torak Cislo 2 je 11 torak Cislo 3 je 14 torak Cislo 4 je 11 torak Mam tam aj 3 x trofej muflóna 1 x trofej daniela A 17 x srnec su tam aj krasne srncie trofeje
Raritne trfeje daniel, parožie,zhody
Predám raritne trofeje daniela, alebo vymenim za zhody. Trofeje su o váhe 2x 3,5kg, 1x 3,75kg a 1x 4,2kg. Iba volať poprosim. Výmena cca 10-15kg podľa trofeje.
Trofeje, lebka
Predám trofeje pekne vyvarené, vyblednuté. Maďarský stepný dobytok, byvol vodný higland Ceny sú uvedené na každej hlave. Sú vhodné ako ozdoba altánku chaty, alebo na Váš domáci krb. Na predaj sú iba hlavy označené.!!! Platba ,, záloha na účet,, ostatné pri platbe dobierky. , alebo osobný odber. Pozri všetky moje inz... DOHODA MOŽNÁ!!!
Trofeje srnčie  na podložke
Predám pre zberateĺov krásne srnčie trofeje , cena 9 kusové za 99 €, 12 kusové za 109 €. pozri všetky moje inz...DOHODA MOŽNÁ!!!
Trofeje kamzíka
Predám krásne trofeje kamzíka, z Rakúskych hôr, aj s vyrezanou podložkou, cena za kus 39 €, mám 9 kusov, platba možná vopred, pozri všetky moje inz...DOHODA MOŽNÁ!!!
Jelenie trofeje
Predám poľovnícke jelenie trofeje na drevenej podložke Kus 180€ Príležitosne viem doviesť na trase Zvolen - Krompachy V prípade vážneho záujmu s osobným odberom viem ponúknuť aj iné v rôznych cenách