inzercia, predaj, predám, bazár

Trojbodový záves s hydraulickým valcom

Kategória: Náradie

Predám trojbodový záves s namontovaným hydraulickým valcom na malotraktor, zdvihacimi tyčami a 2 ks ramená dlžky 90 cm v cene 150 eur, 2 ks hydraulické hadice: dlžka 72 cm 2 kusy za 8 eur/ks, hydr. hadice dlžka 74 cm: cena za 2 ks 7 eur/ ks, 2 ks hydr. hadice dlžka 46 cm za 4 eur/ks, 1 ks hydraul. hadica dlžka 68 cm za 9 eur, 1ks hydraul. hadica dlžka 162 cm za 10 eur a 1 ks hydraul. hadica dlžka 174 cm za 14 eur, španovacia tyč na traktor, dlžka 70 cm 30 eur, nové ramená na traktor dlžka 93 cm 2 ks za 50 eur, hydraulické valce dlžka 37cm, 39 cm a 40 cm v cene 45 eur/ks, hydraulické čerpadlo (červené) 45 eur. Hydraulické náradie nájdete v inzeráte č. v rubrike malotraktory. Záujemcovia volať :
Trojbodový záves s hydraulickým valcom
Podobné inzeráty
Sada 3x liehomer  teplomer odmerny valec
Sada liehomerov teplomer odmerny valec Nové nepoužité aktuálne do zmazania inzeratu mam viac kusov Cena spolu s poštovným len 15€ Pozri kludne aj moje dalsie inzeraty ???? Posielam posta/ bezpecne zabalene, chranene pred poskodenim. Súprava 3 liehomerov s teplomerom Súprava troch liehomerov (hydrometrov) a jedného teplomeru na meranie alkoholu v tekutine (víno, pivo, pálenky a pod.) v praktickej krabičke. K meranie je najvhodnejšie použiť odmerný valec Nedá sa použiť pre meranie alkoholu vo víne - skreslenie hodnoty zvyškovým cukrom a viskozita. Pre túto činnosť sa používa napriklad vinarsky refraktometer ktory najdete v mojich dalsich inzeratoch. Súprava obsahuje Liehomer 0 - 40% Liehomer 40 - 70% Liehomer 70 - 100% Teplomer 0 - 50 ° C Plastova alebo drevena krabička s výplňami pre jednotlivé komponenty Odmerny valec plast 100ml Suprava s odmernym valcom 100ml 15€ Suprava s odmernym valcom 100ml a 250ml (2xodmerny valec) 20€ CENY UVEDENÉ SPOLU S POŠTOVNÝM NA DOBIERKU
lisovacie kliešte
Lisovacie kliešte s teleskopickou rukovätou na plastové vodovodné potrubie PEX-AL-PEX, PERT-AL-PERT so sadou 8 výmenných čeľustí U a TH. Kliešte sú vybavené hydraulickým pohonom, který umožňuje lisovanie silou až 60 kN. Otočná hlava umožňuje prácu v ťažko prístupných miestach.
Preš- lis na ovocie
Predám lis na hrozno,resp.ovocie !Stláča sa z haverom-hydraulickým zdvihákom !...žial ,zdvihák si musíte zabezpečit samy ! Inak v dobrom stave!..treba natriet,resp.vyčistit latky !Liatinové nohy a misa ! Výška-148 cm,šírka 80 co,šírka taniera 60 cm !Cena 80 EUR + dohoda možná !Treba vidiet !Prikladám foto! Belince,okr.Topločany tel: mail.doomsterjohn@
lisovacie kliešte
Lisovacie kliešte s teleskopickou rukovätou na plastové vodovodné potrubie PEX-AL-PEX, PERT-AL-PERT so sadou 8 výmenných čeľustí U a TH. Kliešte sú vybavené hydraulickým pohonom, který umožňuje lisovanie silou až 60 kN. Otočná hlava umožňuje prácu v ťažko prístupných miestach.
Predám lešenie a nastaviteľné stojky
Predám lešenie, výška klietky 2m, dĺžka 1,8m a šírka 1m (spolu dve podlážky).horné zábradlie a nastaviteľné nohy. Celkovo 164m2. Počet 42 rámov,64 podlážiek +1 výlezová.dva rebríky ,výškovo nastaviteľné nohy a spojovacie tyčky,+dva prenášacie rámy na vidlice alebo na záves rukou.Cena 3500€. Ďalej predávam výškovo nastaviteľné stojky cena kus 20€, alebo spolu 2000€.
predam lacno
predam lacno kultivator, pluh - vyoravac zemiakov, 3 brany + zaves....cena dohodou, ponuknite