inzercia, predaj, predám, bazár

Trojkolesový bicykel

Kategória: Ostatné

Predám trojkolesový bicykel...
Len vlastný odber
Trojkolesový bicykel
Podobné inzeráty
Invalidný trojkolesový bicykel
Predám nepoužívaný invalidný trojkolesový bicykel, 21 prevodový, cena 250€, dohoda možná
Trojkolesovy vozik Pride Luna
Pride Luna je elektrický trojkolesový skúter, ktorý je jedinečný svojim spracovaním a vysokou kvalitou. Skúter je priestorný, pohodlný a má ľahké ovládanie. Ďalej užívateľovi ponúkne veľké kolesá, pohotovostnú brzdu a svetlá pre jazdu v noci. Riadidlá sa dajú úplne sklopiť pre jednoduchý prevoz autom. Vozík je v plnej výbave, má pohodlnú otočnú sedačku a ponúka dostatočný priestor na nohy aj pre vyšších užívateľov Rýchlosť: 15 km/h Dojazd max.: 40 km s novými batériami Nosnosť: 145 kg Motor 650 W Batéria: až 2x 75 Ah Rozmery (dĺžka / šírka): 142 cm / 67 cm Svetlá výška cca: 12 cm Stúpanie: 14 ° Farba: modrá metalíza Je tam nova baterka v hodnote 300e
Predám trojkolesový bicykel.
Predám málo používanú trojkolku. Je vo veľmi dobrom stave.
Trojkolka
Ponúkam na predaj trojkolesový bicykel pre telesne postihnutých.
Predám elektrický skúter, vozík, trojkolku Luna E Victory.
Predám elektrický invalidný trojkolesový skúter, vozík, trojkolku, určený pre seniorov alebo ZŤP osoby. Disponuje silným motorom s diferenciálom a elektromagnetickou brzdou a vynikajúcim odpružením, vďaka tomu je vhodný tiež do náročnejšieho terénu. Konštrukčne je vhodný tiež pre ťažších užívateľov, má silný rám a veľký priestor pre nohy. Skúter má kvalitné LED osvetlenie a smerovanie svetla. Plynulým stláčaním tlačidiel sa dá skúter ovládať pravou alebo ľavou rukou. Nosnosť cca je 160 kg, dojazd cca 50 km, rýchlosť cca 15 km/h. Je k nemu aj nabíjačka. - ukazovateľ nabitia batérií, elektronické ovládanie, regulácia riadidiel, zamykanie kľúčikom, osvetlenie LED, smerovky, svetlá, klaksón, otočné a sklopné sedadlo, pozdĺžne nastaviteľné sedadlo, lakťové opierky, protišmyková podlaha, predný kôš, spätné zrkadlá, elektromagnetická brzda, automatická nabíjačka, elektromechanické brzdy, ovládanie na ľavej alebo pravej strane, držiak na barle, kapsička na dokumenty.
Predám trojkolesové chodítko
Predám trojkolesový vozík – chodítko. Jednotlivé časti (šírka zadných kolies, riadenie, výškové nastavenie atď.) možno podľa potreby prispôsobiť. Cena 25€ +poštové.