inzercia, predaj, predám, bazár

trojramenný stahovak

Kategória: Náradie

predam univerzálny trojramenny stahovak na ložiska ozubene kolesa cena za komplet
trojramenný stahovak
Podobné inzeráty
Stahovák stěračů
Nabízím stahovák na ramínka stěračů mám 2 druhy. 1.stahovák na ramínka stěračů pr. 40mm má rozsah 4 až 40mm cena 11,-euro 2.stahovák stěračů s pákou pro stěrače, ke kterým je špatný přístup. Max. výška 20mm.Cena 17,-euro. Více foto.
Mechanický sťahovák pružín tlmičov 1,5T McPherson
Sťahovák pre pružiny zavesenia typu McPherson 1500 kg. Nový Technické špecifikácie: Typ vyťahovača: jednoslúpový (priemer rúrky 45 mm). Pohon: 21 mm skrutka s jemným lichobežníkovým závitom Držiaky: trojbodové, nastaviteľné, prispôsobené zakriveniu pružiny Rozsah nastavenia: 80 - 115 mm, 110 - 150 mm, 140 - 195 mm Maximálna pracovná dĺžka: 305 mm Maximálna ťažná sila ťahača: 1500 kg Žlté plastová krytky. CENA za sadu - 94€ V ponuke aj jednoduchý mechanický sťahovak o dĺžke 260mm - CENA 10€ za pár 2ks V ponuke aj jednoduchý mechanický sťahovak o dĺžke 380mm - CENA 12€ za pár 2ks Pošlem aj na dobierku (kuriér) alebo osobný odber.
TROJRAMENNÝ HYDRAULICKÝ SŤAHOVÁK LOŽÍSK Möller 5 T
Trojramenný hydraulický sťahovák Möller na sťahovanie ložísk, remeníc, ozubených kolies a pod. So sťahovacou silou 5 t má v dvoch polohách výškovo nastaviteľné ramená. Na telese hydraulickej pumpy je závit s puzdrom, na ktorom sú uchytené ramená sťahováku. Puzdro je tak možné zašroubovávat alebo vyšroubovávat a tak meniť dĺžku ramien / upínacie hĺbku. Hydraulická pumpa je ovládaná pákou. 3 výklopné ramená disponujú 2 výškovými polohami. Teleso s pumpou je opatrené závitom pre nastavenie dosahu ramien až 140 mm, rozsah maximálne 200 mm, chod piestu hydraulického valca 50 mm. Uložené v plastovom kufríku. Klik na meno a pozrite si aj moju ďalšiu ponuku
trojramenný stahovak
predam univerzálny trojramenny stahovak na ložiska ozubene kolesa cena za komplet
trojramenný stahovak
predam univerzálny trojramenny stahovak na ložiska ozubene kolesa cena od 12e
T-klúče vrtáky a sťahováky rôzne varianty
1 - Ponúkam na predaj ešte poctivé Československé šesťhranné Tklúče 8 dielna sada, plne funkčné podľa priložených fotografií. Cena: 40.- Euro celá súprava. 2 - Ponúkam na predaj masívne komunistické zásuvky a zástrčky na večné časy podľa priložených fotografií. Zásuvka + zástrčka 500V / 60A, používané. Cena: 25.- Euro spolu za 1 zásuvku a 2 zástrčky. 3 - Ponúkam na predaj masívne komunistické zásuvky a zástrčky na večné časy podľa priložených fotografií. Zásuvka + zástrčka 500V / 60A, nepoužívané uloženky. Cena: 40.- Euro spolu. 4 - Ochranná pracovná prilba, stavebnícka alebo banícka helma. Nepoužívaný starší kus.Cena: 10.- Euro. 5 - Poriadne Ceskoslovenské vrtáky s kuželovou stopkou nepoužívané uloženky, vrták má priemer 34 mm a dlžku 34,5 cm. Cena: 25.- Euro za kus. 6 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 40.- Euro 7 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 40.- Euro 8 - Predám sťahovák v plne funkčnom veľmi zachovalom stave. Ešte poctivý československý výrobok z konca 80-tych rokov. Cena: 25.- Euro Na požiadanie môžem poslať detailné fotografie mailom. Osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie - doprava poštou na dobierku v dôkladnom balení 6 - Euro.