inzercia, predaj, predám, bazár

Trpaslík s vtáčikmi

Kategória: Sklo, keramika

Bez poškodenia
Thomas “Feathered Friends Forever “
KLAUS WICKL 1997
Trpaslík s vtáčikmi
Podobné inzeráty
Záhradný trpaslík
Záhradný trpaslík - darujem za poštovné. REZERVOVANÉ
predané Alt Tirschenreuth Zberateľské taniere + 22 karát
predané Zberateľské porcelánové taniere s vtáčikmi + certifikát autenticity Okraj pokrytý 22 karátovým zlatom. Vysoký lesk porcelánu, svieže farby. Na zadnej strane taniera sú otvory na zavesenie. Značka : Alt Tirschenreuth Germany, limitovaná edícia Europäische Singvogel od Ursuly Band, rok 1985, taniere majú vlastné evidenčné číslo Priemer taniera je 19,5 cm. Bez poškodenia. Cena je 16 € kus, alebo 15 € pri kúpe viacerých tanierov. Plus pošta. Krásne porcelánové taniere potešia zavesené na stene ako obrazy, je pekné si ich počas roka meniť za iné podľa sviatkov či ročného obdobia, či len tak pre radosť :)
Taniere s vtáčikmi, Pozdišovce
Ponúkam na predaj taniere z pozdišovskej keramiky. Veľký 22x4 cm - nepoškodený - 14,90€. Malý - poškodený - 20x3 cm - 12,90€. Kupujúci hradí aj poštovné. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Spievajuci trpaslik
Ponukam spievajuceho trpaslika . Reaguje na pohyb. Výska 27cm . Cena 10€.
Kahanček - trpaslík
Predám tento veselý, charizmatický kahanček fo forme trpaslíka z pálenej hliny, s miskou na vonné oleje. Výborné ako vianočný darček na spríjemnenie, zahriatie a rozveselenie vašej domácnosti. Platba prevodom alebo osobne.
Figúrky
Väčšie figúrky do vitrínky, alebo na poličku...Máme toho veľa, už sa nám to nezmestí. Trpaslík, holubice, bábika a orol. Bábo vo vedre je špornička. Zelený stojan na servítky. Cena 2,00 /kus. Pošlem po prevode platby na účet.