inzercia, predaj, predám, bazár

Truelife SonicBrush UV náhradné hlavice 8ks

Kategória: Ostatné drobné

Predám náhradné hlavice Truelife UV Heads White Sensitive

8ks náhradných hlavíc, 1 ks iba otvorený, nepasoval na kefku (zle objednané a nedá sa vrátiť - zohľadnené v cene)

Kompatibilné so sonickými kefkami TrueLife SonicBrush UV a TrueLife SonicBrush GL UV

Zasielam na všetky pobočky zásielkovne (Packeta) po dohode aj poštou.

Poštovné si kupujúci hradí sám, pokiaľ sa nedohodneme inak.
Poplatok za poštovné vyberám vopred na účet, chytrákov, čo nepreberajú zásielky už bolo dosť.
Pôvodná cena 24€+poštovné
Moja cena: 19€ vrátane poštovného cez Packetu
Doručenie poštou: +2€
Osobné doručenie možné BR, BB, ZV, RS a blízke okolie.

Pre viac info ma neváhajte kontaktovať
Truelife SonicBrush UV náhradné hlavice 8ks
Podobné inzeráty
SonicBrush UV
Predám sonickú zubnú kefku SonicBrush UV od značky truelife. S pomocou vysokofrekvenčnej SonicBrush technológie odstráni maximum povlaku zo skloviny a aj ďasien. Nakoľko už jednu mám tak druhu nevyužívam a preto by som ju rada predala. Balenie je NEOTVORENÉ,fotky kefky sú tej ktorú používam. Osobný odber ZA,TT.
Truelife SonicBrush
Elektrická zubná kefka truelife SonicBrush Compact, používaná 1 rok, ale plne funkčná, bez poškodení. Jediný nedostatok, mierne vyšuchana strieborná farba okolo tlačítka. Predáva sa s originál nabíjačkou a káblom (adaptér nebol v balení), bez náhradných hlavíc (treba dokúpiť). Dohoda na cene možná. Odber možný PN, TT a blízke okolie. Dôvod predaja, kúpili sme ústnu sprchu, ku kt. bola i zubná el.kefka v balení v akcii.
Predám náhradné hlavice sonicka zubná kefka
Predam nove original nerozbalene balenie 3ks. Značka: TrueLife Model: Sensitive Triple Pack Určenie: náhradná hlavica Tvrdosť: soft Kompatibilná: TrueLife SonicBrush UV Počet ks v balení: 3 Farba: biela Hmotnosť: 0,018 kg Rozmery balenia (Š x V x H): 2 x 8,5 x 2 cm KE a PO aj osobný odber.
Zubné kefky sonické-náhradné
Predám 8ks nových /nevybalených/sonických zubných kefiek náhradných do elektrickej kefky: Truelife SonicBrush UV Heads White Standard. Volať prosím po 14,00 do 19,00 hod, alebo mailom. Tovar neposielam na dobierku, odber osobne.
Hlavice pre SEAGO SG-507B
Predám náhradné hlavice pre zubnú kefku zn. Seago. Hlavice som kupovala pre typ SG-507B zubnú kefku, ale hlavice sedia aj na iný typ Seago. Keďže sa kefka nedá nabiť hlavice už nepotrebujem. Všetky (5) sú originál zabalené. Kefka je na foto len pre ilustráciu, tu vám nepošlem???? Inzerát platí do zmazania. Pošlem aj na dobierku.
Náhradné Hlavice pre kefky Xiaomi Oclean - Nové
Náhradné Hlavice pre kefky Xiaomi Oclean - Nové Predám úplne nové, ešte nerozbalené, originálne náhradné hlavice pre väčšinu elektrických kefiek rady Xiaomi Oclean. balenie 2ks originál PW01 - biela - 9e posledné 3 (8ks) balenia balenie 1ks kvalitná náhrada na nerozoznanie - biela - 3e posledné 2ks