inzercia, predaj, predám, bazár

TRUST GXT 618 Asto Soundbar (22209)

Kategória: Zvuková technika

Nový, zabalený

TRUST GXT 618 Asto Soundbar (22209)
Podobné inzeráty
Predám mikrofón Trust GXT 242 Lance Streaming
Predám mikrofón Trust GXT 242 Lance Streaming, s originálnou krabicou, bez poškodení. Stolný mikrofón, pripojenie cez USB, dĺžka kábla 1,8 m, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 20 do 20000 Hz, impedancia 2200 Ohm, pop filter v balení (nepoužitý), vhodný pre hovorené slovo. Bližšie info napr. tu: Odber len osobne v BA-Ružinove alebo poštou s prevodom na účet vopred. Cena je bez poštovného.
studiovy USB mikrofon Rudox
Predavam mikrofon Trust GXT 259 Rudox s nahravanim v studiovej kvalite a z kvalitnych a pevnych materialov. (novy stoji 124€) Kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 18 do 21000 Hz, ochrana proti vetru ("vinšus") a stojanček v balení, vhodný pre hovorené slovo, spev. Mikrofon som iba raz pouzil (viac som ho nepotreboval) a hned zabalil, ale nemal som cas ist do Alzy ho vratit, tak mi ho neskorsie uz nechceli zobrat naspat. Takze je skoro novy a takmer plnou zarukou v komplet baleni bez znamok pouzivania. Viac info tu: #microphone
Soundbar
Predám max zachovalý soundbar lg sj9 treba počuť Celkový výkon: 500 WSoundbar: 7 × 43 W (RMS), 40×100 mm stredobasové reproduktory, 20 mm výškové reproduktory, horný woofer 2,5"Subwoofer: 200 W (RMS), 6,5" reproduktor, Bass reflex, bezdrôtovýDekodér Dolby Atmos/ Dolby TrueHD a DTS Digital Surround8K zvuk – prehráva Hi-Res Audio – 24 bit / 192 kHzZvukové režimy: Standard, Bass Blast, Cinema, Nočný režim, UžívateľskýVylepšenie zvuku: Prevod zvuku do vysokého rozlíšenia, ASC (Adaptívne riadenie zvuku), Automatický zvukový procesorPrehrávanie audio súborov v domácej sietiPodporované audio súbory: MP3, WMA, FLAC, WAV, OGG, AAC, AIFF, ALACVhodný pre televízory s uhlopriečkou 55"(139 cm) a viacSieťWi-Fi (802.11 a/ b/ g/ n)Služba Chromecast a SpotifyMultiroom aplikácie Music Flow Player pre Android a iOSBluetooth (v4.0, profil A2DP): Môžete využiť pripojenie zariadení Bluetooth (vrátane TV LG) k systému Soundbar a užiť si hudbu bezdrôtovoPodpora kodeku SBCStand-by – Soundbar sa aktivuje, akonáhle na mobilné zariadenia spustíte prehrávanie hudbyAuto Music PlayKonektoryHDMI vstup/výstupPrepúšťa 4K video signálARC – prenos zvuku z TVSimplink (HDMI-CEC) – ovládanie pomocou diaľkového ovaldača od TVOptický audio vstupUSB (iba servisný, aktualizácia)Analógový vstup 3,5 mm jackLANObsah baleniaDiaľkové ovládanie + batérieOptický kábelRozmerySoundbar (Š x V x H): 120 × 5,8 × 14,5 cm (5,64 kg)Subwoofer (Š x V x H): 29,6 × 33,2 × 29,6 cm (7,6 kg)Balenie (Š x V x H): 126,6 × 48,9 × 35,6 cm (17,2 kg)
Samsung zakrivený soundbar WJ 6000
Predám zachovaný plne funkčný soundbar od značky Samsung. Soundbar disponuje veľmi dobrým a kvalitným zvukom. Je malo používaný. Vrámci Popradu viem aj doviesť. Pri rýchlom jednaní sa z ceny dá zjednať.
SOUNDBAR TCL TS 7000
Dobry den mam na predaj SOUNDBAR malo pouzivany plne funckny SOUNDBAR ma cirka 3 mesiace a mam FAKTURU od tovaru takze je pekne zabaleny parametre ceknut na GOOGLE prosim len vazny zaujemcovia. Prosim piste len SMS na telefonaty neodpovedam dakujem za pochopenie. Cena je priatelna. Prosim len zaujemcovia s Presova a okolia a posielam i na DOBIERKU alebo osobne vyzdvihnutie uma. Cena je pevna a neda sa snu uz nic robyt dakujem.
Mikrofón Trust + USB zvuková karta
Mikrofón Trust k PC + USB zvuková karta na pripojenie k PC bez audio Jacku. Nepoužívaný, v originálnom obale.