inzercia, predaj, predám, bazár

Tučniaci na lade

Kategória: Hračky

Predám hru tučniaci na lade,malo používaná
Tučniaci na lade
Podobné inzeráty
Tučniaci na ľade - logická hra 6+
Tučniaci na ľade je logická hra. Pre každého hráča je to dvojitá výzva. Je potrebné nielen umiestniť všetky dieliky na správne miesta, ale tiež vybrať pre každý dielik ten správny tvar. Rozvíja logické myslenie, priestorovú predstavivosť, koncentráciu, plánovanie Víťaz v súťaži Hračka roka za rok 2013 v kategórii hry! Hra vyhrala v roku 2012 zlatého medvedíka za absolútneho víťaza v súťaži Hračka roka
Tučniaky na ľade.
Predám logicky hru Tučniaci na ľade.
Kinder postavičky, Mimoni , Tučniaci z Madagaskaru
Predám kinder postavičky Tučniaci z Madagaskaru- rovnaké darujem Snehurky (žltá predaná)a dalšie... Obrazok 2 eura + pošta ....prípadne aj samostatne
Tučniaci, Madagaskar hra
Predám spoločenskú hru Tučniaci - Madagaskar figúrkami, 2 možnosti hrania - návod na krabici. Vada: chýba jedna figúrka s č 100 - nahradila som to s inou figúrkou č 100 tak nebráni v hre ani v bodovaní. : viď fotky Cena: 5 EU + poštovné Možný osobný odber v BA Mám aj iné inzeráty, stačí kliknúť na moje meno v tomto inzeráte :)
Kinder postavičky, Mimoni , Tučniaci z Madagaskaru
Predám kinder postavičky Tučniaci z Madagaskaru- rovnaké darujem Snehurky (žltá predaná)a dalšie... Obrazok 2 eura + pošta ....prípadne aj samostatne Pozrite si aj ostatné inzeráty predám,darujem.
Kinder postavičky, Mimoni , Tučniaci z Madagaskaru
Predám kinder postavičky Tučniaci z Madagaskaru- rovnaké darujem Snehurky (žltá predaná)a dalšie... Obrazok 2 eura + pošta ....prípadne aj samostatne Písať len mail Pozrite si aj ostatné inzeráty predám,darujem.