inzercia, predaj, predám, bazár

Tuje, cypruštek, borievku na predaj / Tuja,cipus eladó

Kategória: Rastliny

Tuják és egyéb örökzöld disznövények és cserjefélék kedvező áron kaphatók.
Nemcsák faiskola. Pálháza, Ipartelep u. 3 . Tel: +36309676891
Kassa és környéke

Tuje, stálozelené dreviny a iné okrasné rastliny za priaznivé ceny sú dostupné. Škôlka okrasných rastlín Nemcsák.

Mesto: Pálháza, Ipartelep ulica 3.
Tel: +36309676891

Kosice a susedstve.
Hovoríme po madarski.
Tuje, cypruštek, borievku na predaj / Tuja,cipus eladó
Podobné inzeráty
Tvarované tuje predám
Predám tvarované tuje: 1. tuja ericoides - v.150cm cena dohodou, 2. tuja ericoides - v.170cm cena dohodou, 4. tuja - v.170cm 50€, 6. tuja smaragd - v.130cm 28€ a 195cm 45€, 7. tuja špirála - v.170cm 50€. Osobný odber.
Cypruštek
Cypruštek je ihličnan, ktorý nevyžaduje žiadnu starostlivosť. Cypruštek možno strihať na jar alebo mierne tvarovať počas leta. Sú vhodné do živých plotov alebo do okrasných záhrad
Tuje a cyprusteky
Predam cca 30 az 35 cm sadenice tuje smaragd, brabant, brabant gold, cyprusteky lawson a elwood. Cena 1€/ks a 60 cm tuje smaragd a cyprustek. Cena 2,50 sk/ks. Vid foto. Osobny odber, posielam aj postou. Mozny dovoz po dohode. Sadenice moze vysadzat priebezne pocas celeho roka. , sekercak1@
Okrasne dreviny
Predam okrasne dreviny: tuja danica, tuja danica aurea, tuja aurea nana a tuja morgan. Zostatok zo sadenia, cca po 15ks. Cena za kus je 5eur.
Cypruštek arizonský
Predám Cypruštek arizónsky , veľkost cca 15cm. Aj viac kusov.
Cypruštek-Chamacyparis Elwodii
Cypruštek Lawsonov ´ELLWOODII´ je osvedčená, pomaly rastúca odroda. Veľmi obľúbený je pre svoj hustý, kužeľovitý až stĺpovitý vzrast a atraktívnu farbu ihličia. Ihličie je mäkké modrozelenej farby, na jeseň nadobúda až oceľovo-modré odtiene. Veľmi pekne vynikne v nádobách na balkónoch a terasách, alebo ako solitér v záhone či v skupinovej výsadbe. Je možné ho použiť aj na živý plot. Nevyžaduje rez.Výška 120-140cm.. Tel.č: