inzercia, predaj, predám, bazár

Tunika Allora

Kategória: Šaty, Kostýmy

Tunika šaty farba zlatá bronzova leskla material jeny saten velkost UNI znacka Allora by Zia
Tunika Allora
Podobné inzeráty
Kostým nohavicový čierny Allora /+ zľava možná/
Predám kostým nohavicový čierny Allora, sako veľkosti 36, nohavice veľkosti 40, v 100%-nom stave, nepoškodený. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene. Kontakt: hrasnamartin26@ Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem. V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.
Allora šaty
Allora šaty Veľ. UNI, 1x oblecene, nevynosim. Krasny, jedinecny kusok. Farba fialovo-béžovo-hnedá. PC bola 42,50€.
Misso,Rensix, dámske overaly
Bez chybičky, veľkosť S,tunika pásikavé 10€,Rensix tunika 12€,my77 tunika 12€,overal smaragdové zelené nové s visačkou 25€, biele šaty 10€.aj rozmery pošlem
Čierno-červená kvetovaná elegantná tunika
Čierno-červenú kvetovaná elegantná tunika z elastickeho materiálu, dlžka 95 cm, rukávy končia s lemoukou 4 aj tunika 7 cm. Prsia 102, pas 98, boky 120.
Allora šaty
Veľ. UNI, 1x oblecene, nevynosim. Krasny, jedinecny kusok. Farba fialovo-béžovo-hnedá. PC bola 42,50€, teraz 24,95€
Blue Nature šaty/tunika
Dámska ružová tunika značky Blue Nature. Veľkosť uni.Sú kvalitné a veľmi pohodlné.Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail.Pozri aj moje ďalšie inzeraty :)