inzercia, predaj, predám, bazár

Tupperware Mikro Deli Dip

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj Mikro Deli Dip zn. Tupperware.
Tupperware Mikro Deli Dip
Podobné inzeráty
Tupperware Micro deli dip
S Micro Deli Dip & 4 vidličky už nebudete musieť čakať na špeciálne príležitosti, aby ste si pripravili čokoládové fondue. Teraz si ho môžete ľahko vychutnať so svojou rodinou a priateľmi každý deň. Za necelých 5 minút môžete pripraviť čokoládové fondue v mikrovlnnej rúre. Potrebujete iba vodu a čokoládu. Deti budú radi, keď si do fondue namáčajú ovocie, marshmallows, kocky koláča a mnoho ďalších vynikajúcich jedál! Miska: 19,5 x 17 x 10,5 cm Vidličky (4 ks): 14 cm Cena znížená: 13,00 € (mám 1 ks, farba ako na obrázku)
Tupperware Micro Dip Deli
Výrobok na prípravu čokoládových, syrových fondue v mikrovlnke. Dá sa naraz pripraviť až 500g čokolády, syra..... Vrchná časť je rozdelená na 2 časti - môžete teda pripraviť naraz 2druhy čokolád, syrov Spodná nadoba slúži na vodu, v ktotej sa ohrievajú čokolády, syr. - je opatrený ryskou, ktorá označuje potrebné množstvo vody. Vďaka rukovätiam s klik systémom sa s nádobou jednoducho manipuluje. Vidličky sú pevné a poriadne ostré - slúžia na napichávanie ovocia, zeleniny a máčanie v čokoláde, syre. MICRO DELI DIP - vhodný je aj na rozpúšťanie rôznzch druhov syra.
Tupperware Micro deli dip
S Micro Deli Dip & 4 vidličky už nebudete musieť čakať na špeciálne príležitosti, aby ste si pripravili čokoládové fondue. Teraz si ho môžete ľahko vychutnať so svojou rodinou a priateľmi každý deň. Za necelých 5 minút môžete pripraviť čokoládové fondue v mikrovlnnej rúre. Potrebujete iba vodu a čokoládu. Deti budú radi, keď si do fondue namáčajú ovocie, marshmallows, kocky koláča a mnoho ďalších vynikajúcich jedál! Miska: 19,5 x 17 x 10,5 cm Vidličky (4 ks): 14 cm Cena znížená: 13,00 € (mám 1 ks, farba iná bielo modrá)
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Iglu na ľad 7€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
predám  výrobky TW, Mikro dip, box
predám Mikro dali díp na čokoládu-uvaríte do 5 min čokoládové fondue v mikrovlnke 12 euro , Frozen II box predaný, variant box za 8 EU všetky výrobky sú nové . V Nitre odber, alebo + poštovné.
predám  výrobky TW, Mikro dip, box
predám Mikro dali díp na čokoládu-uvaríte do 5 min čokoládové fondue v mikrovlnke 15 euro , Frozen II box predaný, variant box za 8 EU všetky výrobky sú nové . V Nitre odber, alebo + poštovné.