inzercia, predaj, predám, bazár

Turistický batoh Jack Wolfskin Denali 60

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám uplne nový turistický batoh Jack Wolfskin Denali 60

Odolný úzky trekový batoh pre ženy.

Trekový batoh bol navrhnutý tak, aby vyhovoval ženskej anatómii. Dôraz bol kladený predovšetkým na komfortný chrbtový systém, ktorý zaručuje bezkonkurenčné pohodlie a slobodu pohybu. Chrbtový systém je nastaviteľný a odpružený pre optimálne rozloženie hmotnosti. Batoh je úhľadne organizovaný na veko, hlavné vrecko a spodnú komoru.

- dvojkomorový batoh
- dvojitý prístup do hlavného vrecka
- predné vrecko na zips
- jednoa bočné vrecko na zips
- dve bočné vrecká zo sieťoviny
- výškovo nastaviteľné veko
- komfortný a ľahký chrbtový systém pre optimálne rozloženie hmotnosti
- dĺžka chrbta S – M Women
- nastaviteľný hrudný popruh s píšťaľkou
- čalúnený bedrový pás
- kompatibilný s hydrovakom
- pútka na trekové palice
- možnosť uviazania helmy
- bočné kompresné popruhy
- integrovaná pláštenka vo veku

Cena v obchode 220€

Nevhodny dar.
Turistický batoh Jack Wolfskin Denali 60
Podobné inzeráty
Turistický batoh Jack Wolfskin Denali 60
Predám uplne nový turistický batoh Jack Wolfskin Denali 60 Odolný úzky trekový batoh pre ženy. Trekový batoh bol navrhnutý tak, aby vyhovoval ženskej anatómii. Dôraz bol kladený predovšetkým na komfortný chrbtový systém, ktorý zaručuje bezkonkurenčné pohodlie a slobodu pohybu. Chrbtový systém je nastaviteľný a odpružený pre optimálne rozloženie hmotnosti. Batoh je úhľadne organizovaný na veko, hlavné vrecko a spodnú komoru. - dvojkomorový batoh - dvojitý prístup do hlavného vrecka - predné vrecko na zips - jednoa bočné vrecko na zips - dve bočné vrecká zo sieťoviny - výškovo nastaviteľné veko - komfortný a ľahký chrbtový systém pre optimálne rozloženie hmotnosti - dĺžka chrbta S – M Women - nastaviteľný hrudný popruh s píšťaľkou - čalúnený bedrový pás - kompatibilný s hydrovakom - pútka na trekové palice - možnosť uviazania helmy - bočné kompresné popruhy - integrovaná pláštenka vo veku Cena v obchode 220€
Čiapky polyesterné
Zimná čiapka nová Bickley & Mitehell V ponuke zimná čiapka Bickley & Mitehell, nová s visačkou, veľkosť 50. - 35€ Polyesterná čiapka CLIQUE Polyesterná čiapka CLIQUE Bailey, SHELL: 100% Coton/LINING:100% Polyester, ONE SIZE, čierna, ako nová. - 10€ Polyesterná čiapka CRAFT Polyesterná čiapka CRAFT Thermal training hat, 87% Polyester/13% Spandex, veľkosť L/XL, fialová, ako nová. - 25€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin, ako nová. - 20€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin Kinder Front Paw Hat, detská, NANUK 100 BASIC-Mikrofleece, ONE SIZE, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Jack Wolfskin Fleesová čiapka Jack Wolfskin CARIBOU CAP, Nanuk 200 Bipolar Jersey Fleece, ONE SIZE, ako nová. - 20€ Polyesterná čiapka Kari Traa Fleesová čiapka Kari Traa Kari Beanie, 100% Polyester, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Millet Fleesová čiapka Millet, veľkosť L, ako nová. - 25€ Polyesterná čiapka Old Navy Fleesová čiapka Old Navy, veľkosť 54-58/ONE SIZE, ako nová. - 10€ Polyesterná čiapka PUSBLUE Polyesterná/bavlnená čiapka Trespass, detská 48/49, ako nová. - 7€ Polyesterná plávecká čiapka Speedo Polyesterná čiapka Speedo Junior Swim Cap, detská, ako nová. - 5€ Polyesterná čiapka Trespass Fleesová čiapka Trespass, detská 2-4 roky, ako nová. - 7€ Polyesterná čiapka Warmpeace Polyesterná čiapka Warmpeace, Polartec®, Polyester/Nylon/Lycra, ONE SIZE, čierna, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka Wedze Polyesterná čiapka Wedze Ski Hat Firstheat Black, nová. - 5€ Polyesterná čiapka s logom Polyesterná čiapka s logom, tenká, farba čierna, ako nová. - 15€ Polyesterná čiapka s logom Polyesterná čiapka s logom, obojstranná, ako nová. - 15€ Nákrčníky Nákrčník ALÉ Elastický nákrčník ALÉ, s tenkým vnútorným fleecom. Materiál: 83% Polyester/17% Elastán, ako nový. - 15€ Nákrčník fleece Nákrčník fleecový, made in Italy, ako nový. - 15€ V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Batoh Jack Wolfskin Rockdale 28L
Predám turistický dvojkomorový batoh Jack Wolfskin Rockdale 28 v top stave. Batoh má do hlavnej komory dva vstupy, jeden hlavný z vrchu a druhý zo spodnej časti. Komory sú rozdelené zipsom a po rozopnutí sa batoh zmení na jdnokomorový. Je to veľmi praktické, spodná časť sa dá použiť napríklad na náhradné oblečenie a do vrchnej sa zmestia veci, ktoré potrebujete mať po ruke. Batoh má po bokoch dve elastické sieťované vrecká, pútko na pripevnenie LED svetla, odnímateľný nastaviteľný hrudný pás, integrovanú pláštenku proti silnému dažďu, bedrový pás, možnosť pripnutia trekových palíc, kompresné popruhy po bokoch a vonkajšie vrecko napríklad na peňaženku, kľúče a pod. Vnútri je ďalšie sieťované vrecko na zips na drobnosti a ešte jedno vrecko na chrbtovej časti. Batoh je vyrobený z materiálu odolného proti roztrhnutiu a oderu. Batoh som skoro vôbec nepoužíval (kúpil som si fotobatoh) a preto je ako nový. Rozmery: 52x32x26cm. Objem: 28L Hmotnosť: 950g
Batoh Jack Wolfskin Rockdale 28
Predám turistický dvojkomorový batoh Jack Wolfskin Rockdale 28 v top stave. Batoh má do hlavnej komory dva vstupy, jeden hlavný z vrchu a druhý zo spodnej časti. Komory sú rozdelené zipsom a po rozopnutí sa batoh zmení na jdnokomorový. Je to veľmi praktické, spodná časť sa dá použiť napríklad na náhradné oblečenie a do vrchnej sa zmestia veci, ktoré potrebujete mať po ruke. Batoh má po bokoch dve elastické sieťované vrecká, pútko na pripevnenie LED svetla, odnímateľný nastaviteľný hrudný pás, integrovanú pláštenku proti silnému dažďu, bedrový pás, možnosť pripnutia trekových palíc, kompresné popruhy po bokoch a vonkajšie vrecko napríklad na peňaženku, kľúče a pod. Vnútri je ďalšie sieťované vrecko na zips na drobnosti a ešte jedno vrecko na chrbtovej časti. Batoh je vyrobený z materiálu odolného proti roztrhnutiu a oderu. Batoh som skoro vôbec nepoužíval (kúpil som si fotobatoh) a preto je ako nový.
Turistický batoh 40l
Predávam turistický batoh QiDian 40+16 UL Pack od značky 3F UL GEAR. Ide o ľahký turistický batoh s hmotnosťou 850g, (bez hmotnosti zadnej výstuhy). Batoh bol použitý celkovo počas 9 dní. Výhody: nízka hmotnosť, objem batohu ktorý sa dá prispôsobiť od 40 do 56l, obrovská predná sieťka na skladovanie vecí ktoré chcete mať pri sebe, nepremokavá úprava batohu, dve obrovské postranné vrecká viď foto, do ktorých sa zmestí každý mobil, sťahovacie popruhy po stranách. Batoh má len jednu hlavnú komoru, za to má dosť popruhov na vešanie vecí, prípadne veľká predná sieťka. Bočné vaky na vodu, sú tiež nastaviteľne a zmestia sa aj dve fľaše 1l určite, možno aj dve 1,5l do jedného vrecka. Ako výstuha je možné použiť karimatku čím sa ušetrí hmotnosť, len ideálne karimatku do šírky 50cm, preto batoh predávam s karimatkou. Nevýhody: jedna bočná predná kapsa, bola pri páde natrhnutá čo sme provizórne zašili, neskôr doma som to aj posilikonoval aby to bolo vodotesné, drží to, len je vidieť že tam diera bola viď foto. Celkovo hodnotím batoh veľmi dobre, pre niekoho kto by začínal, chce ľahký batoh na vyskúšanie za malý peniaz ideálne. Súčasťou batohu dávam karimatku od Robens v cene, kompenzácia za dierku, link na batoh aj karimatku prikladám. Nevýhodou aspoň pre mňa boli trochu tvrdšie popruhy, ale dalo sa vzhľadom na cenu batohu, ide o ľahký batoh ktorý počíta so záťažou okolo 12-14 kg na komfortné nosenie. Cena je pevná. Preferujem osobný odber Nitra, po dohode sem tam cestujem smer Nitra - Bratislava, poprípade Nitra - Trenčín, takže v prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť. Inzerát platný do zmazania.
Detsky batoh Jack Wolfskin
Predám malo používaný batoh Jack Wolfskin. polstrovaný bedrový pás, ramenné popruhy aj hrudný popruh. Batoh Kids Explorer 20 značky Jack Wolfskin je vybavený dvoma držiakmi na fľaše, vnútornou priehradkou, predným vreckom, vreckom na veku, sponou na kľúče a možnosťou uchytenia trekingových palíc. Hlavné prednosti: Odnímateľná sedacia podložka. Reflexné prvky. Vyrobené zo 100% recyklovaného polyesteru . Ideálne pre deti od 6 rokov . Rozmery: 48 x 23 x 25 cm Kapacita: 20 l . Hmotnosť: 710 g.