inzercia, predaj, predám, bazár

Turistický rupsak Loap KANSAS 18

Kategória: Turistika, horolezectvo

Ponúkam na predaj tento turistický rupsak, takmer nový, použitý 2x na turistiku.

Turistický batoh Loap KANSAS 18 s prsnou spojkou, anatomicky tvarovaným bedrovým pásom a bočnými kompresnými popruhmi má jednu komoru a plní sa zhora. Pevný chrbtový systém AVS zaisťuje dokonalé odvetrávanie. Neprilieha totiž priamo k telu, ale má prehnutú nosnú konštrukciu. Vonkajší materiál obsahuje polyesterové vlákna BULLTECH. Sú pevné a veľmi odolné voči pretrhnutiu. A keby sa predsa len roztrhla, špeciálna štruktúra vlákien zabráni trhline, aby sa šírila ďalej. Vlákna naviac obsahujú nepremokavý a oderuvzdorný záter.

Šírka - 25 cm,
Výška - 50 cm,
Hĺbka - 15 cm,
Objem - 18 litrov,
Nosnosť - 7 kg.

Predávam ho len z dôvodu kúpy nového, väčšieho.

Cena je 22€ + poštovné, ale viem sa aj dohodnúť.
Odosielam aj na dobierku, ideálne však prevodom na účet. Možný osobný odber v Trenčíne.
Turistický rupsak Loap KANSAS 18
Podobné inzeráty
Turistický novy značkovy ruksak Loap čierny
Predám turistický nový Značkový ruksak Loap čierny za zníženú cenu 50 €. Môžem poslať aj na dobierku kuriérom za 55 €.
Softshellová bunda Zajo Kansas Jkt
Predám ľahkú softshellovú bundu od Zaja Kansas Jkt. Bunda je nová, nevhodný dar. Veľkosť L.
Zajo Kansas Jkt
Predám ľahkú softshellovú bundu od Zaja Kansas Jkt. Bunda je nová, nevhodný dar. Veľkosť L.
Turistický ruksak ART.NR.56-0406101.
Predám čisto nový nepoužitý jednoduchý turistický ruksak ART.NR.56-0406101 s dvomi vreckami uzatváranými na zips, v kombinácii farieb oranžová a sivá, vnútro je čiernej farby, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Šírka ruksaku : 35.0 cm Výška ruksaku : 42.0 cm Hĺbka ruksaku : 18.0 cm Hmotnosť ruksaku : 0,372 kg Objem : 12 Litrov Moja predajná cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 = 10,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 + cena za dobierku a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 € (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti). Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. Na SMS nereagujem !!!
Turistický ruksak ART.NR.56-0406101.
Predám čisto nový nepoužitý jednoduchý turistický ruksak ART.NR.56-0406101 s dvomi vreckami uzatváranými na zips, v kombinácii farieb oranžová a sivá, vnútro je čiernej farby, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Šírka ruksaku : 35.0 cm Výška ruksaku : 42.0 cm Hĺbka ruksaku : 18.0 cm Hmotnosť ruksaku : 0,372 kg Objem : 12 Litrov Moja predajná cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 = 10,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
Turistický batoh Exisport Siagon 35 lit
Predám tento zachovalý pár krát použitý batoh. Objem 35 litrov Kovová výstuž chrbta Bočné vrecká Popruhy na páse a na hrudi Núdzová píšťalka Vrchné vrecko na drobnosti Očká na uchytenie turistických palíc - hore aj dole V dolnej časti skrytý nepremokavý obal --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. ČÍSLO JE VYMYSLENÉ, na mail reagujem ešte v ten istý deň. batoh, rupsak, ruksak, turisticky batoh, exisport