inzercia, predaj, predám, bazár

Turnajová maska PBT HEMA Warrior 1600N pre stredoveký šerm

Kategória: Všetko ostatné

Turnajová maska pre stredoveký šerm 1600N
Veľkosť 1 (M) 59 - 64cm
Hmotnosť 1,6 kg.
Kupovaná v novembri 2022.
Takmer nepoužívaná.
Turnajová maska PBT HEMA Warrior 1600N pre stredoveký šerm
Podobné inzeráty
Maska na šerm / aj na súťaže v Heme, veľ. M s dizajnom
Predám tuto šermiarske masku, vhodnú aj na Hemu (historický šerm). Je kvalitne spracovaná, vhodná aj na súťaže. Používaná, ale vo výbornej kondicií. Nová bez dizajnu stojí 152€. Prvé dve fotky sú od výrobcu, zvyšok je fotené mnou. Má na mieru nakreslený vrchný dizajn. Veľkosť M. Viac info u výrobcu Vyskúšať sa dá v Žiline, inak pošlem poštou alebo cez Packetu. S úhradou vopred, alebo na Dobierku.
Predám meč/ rapier/ sidesword
Predám meč určený na športový šerm HEMA a scénický šerm. Takýto typ meča bol používaný v 16. Storočí. Vhodný pre zberateľov, šermiarov a nadšencov histórie. Meč je v dobrom stave, bol používaný len zriedkavo. Viac o meči na:
Predám rapier/ sidesword
Predám meč určený na športový šerm HEMA a scénický šerm. Takýto typ meča bol používaný v 16. Storočí. Vhodný pre zberateľov, šermiarov a nadšencov histórie. Meč je v dobrom stave, bol používaný len zriedkavo. Viac o meči na:
TRÉNINGOVÁ MASKA 3.0
TRÉNINGOVÁ MASKA 3.0 - ČIERNA Tréningová maska. Výborná pomôcka pre zvýšenie tvojej kondície a výkonnosti. Simuluje tréning vo vysokých nadmorských výškach. Tréningová maska 3.0 Tretí model masky je zdokonalením predchádzajúcich verzií. Prinášajúcim maximálnu praktickosť a kompaktné rozmery pre všetkých atlétov. Tréningová Maska 3.0 používa ventil s plynulým nastavením odporu, ktorý určuje hustotu nadychovaného vzduchu. Od nízkej záťaže pre začiatočníkov, až po tie najdrsnejšie nastavenia pre pokročilých používateľov. V ramci Bratislavy : Ruzinov, Vrakuna, Biskupice, Stare mesto, Nove mesto, zaciatok Petrzalky viem dorucit osobne. Kontaktovat nas mozete spravou alebo v komentari pod prispevkom. Cena je 40€
Terc na luk, tercovnica lukostrelba
Terce na lukostrelbu, lukostrelecke terce: Rôzne 3D terče vojakov pre lukostreľbu! Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lukostrelby, rekreacnu lukostrelbu. Pouzite, ale vydrzia este tisice vystrelov. velky stredoveky 3D vojak v zivotnej velkosti s mecom stitom a prilbou 239 eur /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vojaci velke tercovnice s rukami /modre hlavy/ 89 EUR 3D vojak samuraj s brnenim v baranici 89 EUR 3D vojak samuraj s mecom 89 EUR velki vojaci 2D tercovnice 69 EUR maly vojak s klobukom 35 EUR tecovnica mala vystuzena 30 EUR K dispozicii aj 3D terce zvierat: jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 139 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 99 EUR chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk vyjuci 70 EUR /aj pre kuse/ zralok Eleven 89 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ korytnacka 60 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ diviak 45 EUR chobotnica 49 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ chlpaty bobor 45 EUR pes /komplet novy, vhodny aj pre kuše/ 40 eur sliepka 28 EUR sova 16 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.
Terc na luk, tercovnica lukostrelba
Terce na lukostrelbu, lukostrelecke terce: Rôzne 3D terče vojakov pre lukostreľbu! Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lukostrelby, rekreacnu lukostrelbu. Pouzite, ale vydrzia este tisice vystrelov. velky stredoveky 3D vojak v zivotnej velkosti s mecom stitom a prilbou 239 eur /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vojaci velke tercovnice s rukami /modre hlavy/ 89 EUR 3D vojak samuraj s brnenim v baranici 89 EUR 3D vojak samuraj s mecom 89 EUR velki vojaci 2D tercovnice 69 EUR maly vojak s klobukom 35 EUR tecovnica mala vystuzena 30 EUR K dispozicii aj 3D terce zvierat: jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 139 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 99 EUR chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 99 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk vyjuci 70 EUR /aj pre kuse/ zralok Eleven 89 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ diviak 45 EUR chobotnica 49 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ chlpaty bobor 45 EUR pes /komplet novy, vhodny aj pre kuše/ 40 eur sliepka 28 EUR sova 15 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.